Belépés
Az amerikaiak inkább az aszteroida-kutatást támogatják, mint a Hold-vagy Mars-utazást
... felmérése arról tanúskodik, hogy az amerikaiak olyan űrkutatási programot támogatnak, amely az aszteroidák tulajdonságait, becsapódásuk következményeit, az űrkutatáshoz szükséges robotok alkalmazását és általában a tudományos kutatást állítja a középpontba.
A megkérdezettek kétharmada számára nagyon, vagy különlegesen fontos az aszteroidák és az üstökösök figyelemmel kísérés...
2019-06-20 22:01:26
Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű első felvonulási épületeinek kivitelezése
... csupán Bulgáriában volt olcsóbb a villamos energia a lakossági fogyasztók számára, mint Magyarországon. Ennek az előkelő helynek a megtartásához elengedhetetlen az atomenergia hosszú távú alkalmazása. Ezért is kiemelten fontos, hogy megépüljenek az új blokkok - fejtette ki a miniszter.
Az atomerőműre a klímapolitikai célok eléréséhez is szükség van, ott, ahol bezárták az ato...
2019-06-20 22:00:23
Két egészségügyi hatóság is feljelentést tett a MMS-cseppek forgalmazásával kapcsolatban
... mondta -, így gyakorlatilag a szert bevevő "csak" nátrium-kloritot visz be a szervezetébe, de mindkét szer súlyos egészségügyi hatással bír.
A weboldalak leginkább szájon át történő alkalmazást javasolnak, de van, ahol beöntést, fülön vagy bőrön keresztül történő használatot írnak elő - mondta el Deim Szilvia.
A tisztifőorvos ehhez kapcsolódóan közölte, a nátrium-klorit ...
2019-06-20 21:45:06
A GreenGo autóival is elérhető már a repülőtér
... autómegosztó flottájának járművei használhatják. A beruházás értéke 6-10 millió forint között mozog.
A GreenGo szolgáltatását a felhasználók percalapú díjazás mellett egy mobil alkalmazás segítségével tudják igénybe venni, eddig már közel 40 ezren regisztráltak.
A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a GreenGo Car Europe Kft. nettó árbevétele a 2018-as lezárt üzleti ...
2019-06-20 07:06:00
Devizaswap-tenderrel simította a bankrendszeri likviditás átmeneti szűkülését az MNB
... likviditásának átmenetileg olyan szintjét eredményezhette volna, amely nem lett volna összhangban a monetáris tanács korábbi döntéseivel.
Az egyhetes futamidejű devizaswap-eszköz alkalmazása technikai jellegű, amellyel az MNB hatékonyan tudja támogatni a bankrendszer likviditáskezelési tevékenységét, illetve a piaci hozamkörnyezet simítását.
A Magyar Nemzeti Bank kész ...
2019-06-19 19:57:02
A 4iG és a Kisfaludy2030 társaság szerződést kötött fejlesztésre
...
A tájékoztatás szerint a "Turisztikai mobilapplikáció digitális eszközrendszerének fejlesztése" megnevezésű közbeszerzési eljáráson a 4iG Nyrt.-t hirdették ki nyertesnek.
A projekt célja egy turisztikai mobil alkalmazás kialakítása mellett egy webes felületként is elérhető rendszer átadásához szükséges fejlesztési keret biztosítása - közölte a 4iG társaság....
2019-06-19 19:35:58
A fesztiválozóknak meg kell adniuk személyes adataikat egy törvényjavaslat szerint
... sem valósítható meg. A fokozott biztonsági kockázatú sportrendezvények esetében a törvény kötelezővé teszi a - széles körű biometrikus adatok kezelésével is járó - beléptetőrendszer alkalmazását a nézőtéri erőszak visszaszorításáért - írták az indoklásban.
A Sziget Zrt. szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a cég üdvözli a szabályozást, amely megerősíti korábbi ...
2019-06-19 19:17:06
Krónika 9. rész (költségvetés megalapozása)
... valamint a turizmus fejlesztéséről, országos turisztikai hálózatok létrehozásáról. A turisztikai fejlesztések fenntarthatóságát alapozza meg a javaslat szerinte.
Az egységes ügykezelő alkalmazását is szóba hozta, ami lehetővé teszi, hogy valamennyi nem peres eljárású közjegyzői eljárásban digitálissá váljon valamennyi okirat.
Jobbik: csökkenteni kell a gyermeknevelési c...
2019-06-17 19:52:45
Az interneten kapható veszélyes szerre figyelmeztetnek a hatóságok
... és az aktiváló folyadék együttesen klór-dioxidot (ClO2) alkot, amelynek számos, tudományosan nem igazolt gyógyító hatást tulajdonítanak.
A weboldalak leginkább szájon át történő alkalmazást javasolnak, de van, ahol beöntést, fülön vagy bőrön keresztül történő használatot írnak elő.
A tisztifőorvos és a kormányhivatal kiemelte: a szer súlyos tüneteket okozhat. Az MMS csep...
2019-06-17 19:02:44
Megnégyszerezte a nyereségét tavaly a Díjnet
... felület új szolgáltatásokkal bővül. Utóbbiak közül Garamszegi Tamás vezérigazgató az adományozási lehetőségeket és az önkormányzati adók befizetését emelte ki a közlemény szerint. Az alkalmazás az ügyfeleknek és a szolgáltatóknak egyaránt pénzt takarít meg, így a növekedés idén is folytatódhat - tette hozzá.
A Magyar Posta és a Takarék Csoport közös tulajdonában álló Díjnet ...
2019-06-17 10:31:14
1 2 3 ....................724 725 ..........1086 1087 ..........1447 1448 1449 
Címkék: Hold-vagy Mars-utazást, Paks II, Deim Szilvia, GreenGo Car Europe Kft, Magyar Nemzeti Bank, Sziget Zrt, Garamszegi Tamás, Magyar Posta, Takarék Csoport, amerikaiak inkább, bankrendszeri likviditás, törvényjavaslat szerint, interneten kapható, nyereségét tavaly, amerikaiak olyan, aszteroidák tulajdonságait, űrkutatáshoz szükséges, tudományos kutatást, megkérdezettek kétharmada, üstökösök figyelemmel, villamos energia, lakossági fogyasztók, előkelő helynek, megtartásához elengedhetetlen, atomenergia hosszú, klímapolitikai célok, szert bevevő, weboldalak leginkább, tisztifőorvos ehhez, beruházás értéke, felhasználók percalapú, mobil alkalmazás, nyilvánosan elérhető, 2018-as lezárt, monetáris tanács, egyhetes futamidejű, piaci hozamkörnyezet, tájékoztatás szerint, projekt célja, turisztikai mobil, webes felületként, fokozott biztonsági, törvény kötelezővé, nézőtéri erőszak, turizmus fejlesztéséről, turisztikai fejlesztések, javaslat szerinte, egységes ügykezelő, aktiváló folyadék, kormányhivatal kiemelte,
© 2013 TVN.HU Kft.