Belépés
Az istentisztelet
... tisztelete. Azért élünk, hogy őt magasztaljuk. Amikor illő módon tudunk istentiszteletet tartani, akkor teljesen szabadok vagyunk.
Hogy az istentiszteletben nyert szabadságot megértsük, alkalmazzunk egy képet. Látogassunk meg egy futballmérkőzést a stadionban, de ezúttal ne figyeljük a mérkőzést. Csak a tömeget figyeljük. Milyen nagy mértékben különbözik ez a sok ember egymás...
2021-01-14 07:33:46
/4/ Kezelheted magad a gyógyító természettel
... tehén- és juhtejből készítenek. A juhtúró igen kövér, mivel a juhtej zsírtartalma is magasabb. Kitűnő gyomorfogó hasmenés esetén.

Meghűlés esetén gyulladásos állapotokban alkalmazzunk a nyakra túrópakolásokat. Mézzel, cukorral, vagy egyéb cukrot helyettesítő növénysziruppal bevéve a légúti megbetegedések gyógyszere.

Enyhíti a köhögést, oszlatja a nyirokcsomók...
2021-01-09 22:11:26
Természetes fájdalomcsillapítók mindenféle fájdalomra
... és megszünteti a gyulladást, így megelőzés céljából is fogyaszthatjuk. A kurkuma a szívbetegségek kialakulásának kockázatát is csökkenti.

Milyen természetes módszereket alkalmazzunk, ha fáj a hátunk? A testmozgást semmiképpen ne hagyjuk abba. Az egyik leghatékonyabb mozgásforma hátfájdalom esetén a jóga. Természetes gyógymód az is, ha lefogyunk, ugyanis a többletsúly ci...
2020-12-28 22:11:20
Gyógyító zöldségek
... tehén- és juhtejből készítenek. A juhtúró igen kövér, mivel a juhtej zsírtartalma is magasabb. Kitűnő gyomorfogó hasmenés esetén.

Meghűlés esetén gyulladásos állapotokban alkalmazzunk a nyakra túrópakolásokat. Mézzel, cukorral, vagy egyéb cukrot helyettesítő növénysziruppal bevéve a légúti megbetegedések gyógyszere.

Enyhíti a köhögést, oszlatja a nyirokcsomók...
2020-12-27 23:54:26
Mezei zsurló gyógyhatásai
... hólyagfertőzések, ágybavizelés, vízvisszatartás, hólyag és húgycsőgyulladás, hólyaghurut, fájó, csípő, égő érzést okozó, sűrű vizelés esetén (itt bakteriális fertőzés is fennáll, ilyenkor alkalmazzunk baktériumölő gyógynövényt is).

A zsurló, erős kőeltávolító hatásáról ismert, vesében, húgyhólyagban és az epehólyagban egyaránt. Vegyünk meleg zsurlófürdőt, és közben igy...
2020-12-13 20:05:04
Mély ráncok ellen
... 10 év" maszknak. Egyszeri alkalommal használva expressz-bőrápolásként is alkalmazható.

Kúraként is használható, ha bőr nagyon rossz állapotban van. Ekkor 10 maszkot alkalmazzunk, de legfeljebb 5-6 naponta megismételve.
Forrás :https://blikkruzs.blikk.hu/stilus/s zepsegapolas/meg-a-mely-rancokat-is- eltunteti-a-tojasfeherje-mutatjuk-mi t-kell-csinalnod-hogy...
2020-08-13 16:57:17
Candida gomba elpusztítása - természetesen
Léteznek olyan módszerek, amelyek nemcsak hatékonyak, de nagyon biztonságosak is a candida gomba ellen. Például a brokkoli, a káposzta, az antioxidánsban gazdag ételek, mint például a szőlőmagkivonat vagy a goji és az acai bogyó, amelyek szuperélelmiszereknek számítanak.

Most a candida gomba legyőzésének számos módjáról olvashat. A Candida albicans nevű gomba mindenkinek...
2020-05-12 22:33:38
Hogyan védekezzünk a koronavírussal szemben?
Mossunk kezet rendszeresen. Minden esetben használjunk vizet és szappant, valamint alkalmazzunk alkoholos kézfertőtlenítő szereket.

Miért?
A szappanos kézmosás, valamint az alkoholos kézfertőtlenítők elpusztítják a kezeken lévő korona vírusokat.

Ügyeljünk a köhögésre, tüsszögésre
Köhögéskor és tüsszentéskor takarja el száját és orrát zsebkendővel vag...
2020-02-07 15:43:15
Regenor diéta
... pirítva fogyasszuk, de nem megégetve
4. szalonnát, kolbászt, sonkát sütve, főzve stb. lehet készíteni
5. a levesekhez a rántást enyhén pirítva, vízzel engedjük fel, habarást ne alkalmazzunk
6. a salátákat bármely zöldségből készíthetjük, eredeti citrom levével, kevés só és édesítőszer hozzáadásával alkalmanként étkezésenként legalább 15-20 dkg-os adagot.
7. az ...
2019-08-21 20:41:33
Jó tudni a betegségek megelőzése érdekében
... htt...
2019-07-13 20:18:00
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....53 54 55 
Címkék: gyógyító természettel, koronavírussal szemben, betegségek megelőzése, istentiszteletben nyert, tömeget figyeljük, juhtúró igen, juhtej zsírtartalma, nyakra túrópakolásokat, légúti megbetegedések, szívbetegségek kialakulásának, testmozgást semmiképpen, egyik leghatékonyabb, epehólyagban egyaránt, candida gomba, antioxidánsban gazdag, szőlőmagkivonat vagy, acai bogyó, szappanos kézmosás, alkoholos kézfertőtlenítők, kezeken lévő, rántást enyhén, salátákat bármely, futballmérkőzést, húgycsőgyulladás, istentiszteletet, kézfertőtlenítők, hólyagfertőzések, növénysziruppal, túrópakolásokat, szőlőmagkivonat, vízvisszatartás, kézfertőtlenítő, koronavírussal, szívbetegségek, kialakulásának, istentisztelet, megbetegedések, fogyaszthatjuk, leghatékonyabb, antioxidánsban, tüsszentéskor, természetesen, húgyhólyagban, hozzáadásával, biztonságosak, szepsegapolas, étkezésenként, bőrápolásként, elpusztítják, állapotokban, elpusztítása, zsebkendővel, megismételve, természettel, zsírtartalma, tojasfeherje, ágybavizelés,
© 2013 TVN.HU Kft.