Belépés
Károly herceg: "királyként már nem szólok bele mindenbe"
...
A walesi hercegről, II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp edinburghi herceg elsőszülött fiáról a BBC televízió készített eddig példátlan mélységű portréműsort, abból az alkalomból, hogy a trónörökös jövő szerdán ünnepli 70. születésnapját.
A csütörtök este műsorra tűzött, részleteiben előre ismertetett program készítői egy teljes éven át kísérhették figyelemmel és rögzít...
2018-11-08 09:31:12
Súlyemelő-vb - Gyurta Dániel: iránymutató az IWF doppingellenes munkája
...
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszóból lett sportdiplomata, akit két éve, a riói nyári játékokon választottak be nyolc esztendőre a NOB sportolói bizottságába, abból az alkalomból nyilatkozott az MTI-nek, hogy két napot a súlyemelő-világbajnokságnak otthont adó türkmén fővárosban töltött.
"Aján Tamás meghívására, a NOB képviseletében érkeztem Asgabatba, ahol három ...
2018-11-08 09:21:45
A magyar opera napja alkalmából a műfajt népszerűsítő kiadvány jelent meg
... felidézték, 1810. november 7-én született Erkel Ferenc, a nemzeti romantikus opera megteremtője. Születésnapját 2013 óta a magyar opera napjaként tartják számon és három éve ebből az alkalomból jelentik be a Magyar Állami Operaház új örökös tagjait.
Pászthy Júlia Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekesnő, egyetemi tanár, a Magyar Állami Operaház új örökös tagja a műsorban érdem...
2018-11-07 12:01:20
Magyarország természeti értékeinek megőrzéséről tárgyalt az NFFT
... már annyi ritkaföldfémet lehet visszanyerni, amivel csökkenthető az importfüggőség.
Kövér László az ülés végén elmondta, hogy az NFFT az idén ünnepli 10 éves fennállását. Ebből az alkalomból a tervek szerint decemberben ünnepi ülést tartanak, amelyre Áder János köztársasági elnököt is meghívták.
Az Országgyűlés 2007-ben döntött a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács lé...
2018-10-26 19:01:56
Az erdélyi magyar politikai szervezetek azt kérik az ENSZ-től, hogy kérje számon Ukrajnán a kisebbségi jogokat
... közigazgatási törvénykönyv kisebbségeket érintő szabályozása, valamint a kisebbségi törvény ismételt benyújtása előtti aktualizálása szerepelt.
Az ENSZ kisebbségvédelmi szerepére abból az alkalomból hívták fel a figyelmet, hogy október 24. az ENSZ világnapja. Megállapították: az ENSZ Közgyűlése által elfogadott, a nemzeti vagy etnikai, vallási és nyelvi kisebbségekhez tartozó...
2018-10-24 18:15:06
Erdogan Budapesten - Szakértő: még nem volt olyan magyar-török együttműködés, mint Gül Baba türbéjének felújítá
...
A szakértőt abból az alkalomból kérdezték, hogy Recep Tayyip Erdogan török köztársasági elnök Orbán Viktor miniszterelnök társaságában kedden felavatta Gül Baba türbéjét Budapest II. kerületében.
A két állam megállapodása alapján a türbe és környékének felújítását közösen finanszírozták.
Hóvári János beszélt arról is: Erdogan európai útja arról is szól, hogy élénkít...
2018-10-09 21:32:11
Készüljünk együtt VI. Pál pápa szentté avatására!
... és vezette az Egyházat, hogy az egyszerre legyen minden ember szeretetteljes anyja és az üdvösség kiosztója." A pápa október 14-én szentté fogja avatni VI. Pál pápát. Ebből az alkalomból a Magyar Kurír gondozásában megjelenő Új Ember Kiadványok sorozatban szeretnénk közreadni két olyan kötetet, mely közelebb hozhatja hozzánk VI. Pál pápa alakját és tanítását.
Rino Fisic...
2018-09-27 21:06:17
1-10 A rendszerváltozás forgatókönyve
... külföldi titk.szolg.) által elkészített forgatókönyv szerint.
Huszonkilenc éve, 1989. augusztus 19-én a Fertő-tó mellett úgynevezett páneurópai pikniket rendeztek, s az ebből az alkalomból ideiglenesen megnyitott osztrák-magyar határon több száz NDK-állampolgár jutott át Ausztriába.
Egy hónappal később, szeptember 11-én hivatalosan is megnyílt a magyar határ a nyugatr...
2018-09-27 18:47:11
Október végén rendezik meg az Országos Rajzfilmünnepet
... szabadon választhatnak. A filmkínálat nemcsak a gyerekeknek szól, felnőtteknek készült magyar és nemzetközi animációs filmeket is beválogattak a szervezők a programba.
Abból az alkalomból, hogy Richly Zsolt és Marék Veronika népszerű rajzfilmsorozata, A kockásfülű nyúl négy évtizede volt először látható a tévében, a rendezvény kiemelten foglalkozik az alkotással és áttekintés...
2018-09-26 15:58:30
4. A Páneurópai Piknik 1989-ben
... külföldi titk.szolg.) által elkészített forgatókönyv szerint.
Huszonkilenc éve, 1989. augusztus 19-én a Fertő-tó mellett úgynevezett páneurópai pikniket rendeztek, s az ebből az alkalomból ideiglenesen megnyitott osztrák-magyar határon több száz NDK-állampolgár jutott át Ausztriába.
Egy hónappal később, szeptember 11-én hivatalosan is megnyílt a magyar határ a nyugatr...
2018-09-24 12:19:06
1 2 3 ..................113 114 ..........170 171 .........225 226 227 
Címkék: Gyurta Dániel, Erdogan Budapesten, Országos Rajzfilmünnepet, Páneurópai Piknik, Aján Tamás, Erkel Ferenc, Magyar Állami Operaház, Pászthy Júlia Liszt Ferenc-díjas, Kövér László, Áder János, Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács, ENSZ Közgyűlése, Recep Tayyip Erdogan, Orbán Viktor, Budapest II, Hóvári János, Magyar Kurír, Ember Kiadványok, Rino Fisic, Richly Zsolt, Marék Veronika, magyar opera, műfajt népszerűsítő, erdélyi magyar, kisebbségi jogokat, rendszerváltozás forgatókönyve, walesi hercegről, trónörökös jövő, csütörtök este, teljes éven, riói nyári, alkalomból nyilatkozott, nemzeti romantikus, alkalomból jelentik, műsorban érdem, ülés végén, idén ünnepli, tervek szerint, kisebbségi törvény, alkalomból hívták, nemzeti vagy, szakértőt abból, alkalomból kérdezték, egyszerre legyen, üdvösség kiosztója, pápa október, alkalomból ideiglenesen, hónappal később, magyar határ, filmkínálat nemcsak, gyerekeknek szól, kockásfülű nyúl, rendezvény kiemelten, rendszerváltozás, rajzfilmsorozata, kisebbségvédelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.