Belépés
Négy bemutató az új évadban a Centrál Színházban
... közleményében.
Mint írják, Magyarországon először a Centrál Színházban szólal meg a mű a szerző, A. R. Gurney eredeti szándékai szerint: a leveleket más-más színészpáros olvassa fel minden alkalommal, így mindegyik előadás egyszeri és megismételhetetlen lesz. Október 3-án Básti Juli és Stohl András nyitja a 14 részes sorozatot.
Mint írják, novemberben Ujj Mészáros Károly...
2019-09-16 16:02:30
Birkózó-vb - Birkózó-vb - Lőrincz Viktor ezüstérmes 87 kilóban
... határoztak, inkább Lőrincz. Az egy pont így az ukráné lett (0-1), s fentről próbálkozhatott.
Belenyuk pörgetése nagyon erős, s ezúttal is jól összefogta riválisát, aki azonban két alkalommal is egészen bravúrosan védte az indításait, s nem engedte átbillenteni magát.
A szünetig más izgalom már nem történt, majd azt követően sem, csak a menetrendszerű visszaintés törte ...
2019-09-16 15:42:22
Brexit - Európai Bizottság: továbbra sem érkezett alternatív brit megoldási javaslat
... kérdésre válaszolva aláhúzta, ha nem érkezik új javaslat a szigetország részéről, akkor fölösleges is tovább tárgyalni, garantált ...
2019-09-16 15:32:47
Bajnokok Ligája - Szoboszlaira nagy hatással van a BL-himnusz
... közmédiának adott hétfői interjúban elmondta, már gyermekkorában az volt az álma, hogy játékosként a pályán hallgathassa a BL indulóját. Erre valószínűleg kedden este kerül sor első alkalommal, bár egyelőre nem tudja, hogy kezdő-e lesz-e a KRC Genk ellen a csoportkör első fordulójában.
Szoboszlai felidézte: élete első nemzetközi kupameccsén - március közepén az Európa-ligában...
2019-09-16 15:02:20
Illegális bevándorlás - Berlin csak átmenetileg fogadja az Olaszországba érkező menedékkérők 25 százalékát
... csupán rendszerbe foglalja az utóbbi bő egy évben kialakult gyakorlatot. Aláhúzták: nem megfelelő, hogy hosszadalmas egyeztetést kell folytatni a menedékkérők szétosztásáról minden egyes alkalommal, amikor kiköt egymenedékkérőket szállító hajó. Ezt az állapotot szünteti meg a tervezett megállapodás, amelynek előkészítése még nem ért véget.
Ugyancsak mindketten hangsúlyozták, ...
2019-09-16 14:22:16
Nyitrai: ugyanolyan részesei legyenek a társadalomnak a fogyatékkal élők, mint ép társaik
...
Nyitrai Zsolt a huszonnyolcadik alkalommal megtartott Sérült gyermekek napján a Fővárosi Állat- és Növénykertben azt mondta: fontos, hogy a fogyatékkal élők is részt tudjanak venni a társadalmi életben, az eseményeken, az oktatásban, valamint a munkaerőpiacon.
Ezért tekinti a kormány stratégiai partnernek a fogyatékosügyi érdekképviseleti szervezeteket - tette hozzá a mi...
2019-09-16 13:32:31
Magyarországon is elindult az európai lakossági egészségfelmérés
...
Tokaji Károlyné, a KSH egészségügyi statisztikai osztályának vezetője a témáról hétfőn tartott budapesti sajtótájékoztatón elmondta, ezt az egészségfelmérést harmadik alkalommal végzik el az európai uniós országok lakosainak körében.
Magyarországon több mint tízezer, 15 évesnél idősebb embert választottak ki véletlenszerűen, ők interneten vagy kérdezőbiztosok segítségéve...
2019-09-16 12:42:22
HRW: a kínai hatóságok engedjék haza a családjaiktól elszakított gyerekeket Hszincsiangban
... szólalniuk az elviselhetetlen fájdalom ellen, amelyet a kínai hatóságok a családokra mérnek a Hszincsiang elnyomását célzó kampány részeként" - mondta Richardson.
Peking számos alkalommal visszautasította a Hszincsianggal kapcsolatban megfogalmazott vádakat. A hivatalos kínai álláspont szerint az északnyugati tartományban létesített központokban önkéntes alapon biztosítanak s...
2019-09-16 12:32:00
Szentmise a VI. Bátai Gyalogos Zarándoklaton
... és Bátaszékről Bátára, Magyarország egyetlen Szent Vér kegyhelyére, hogy együtt ünnepeljék a templom felújítását, valamint a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepét.
A hatodik alkalommal megszervezett egyházmegyei zarándoklaton a gyalogos zarándokok mellett kerékpárral és motorkerékpárral is érkeztek hívők Pécsről, Mohácsról és a környező vidékről.

Videó ht...
2019-09-16 11:45:01
Ismét ösztöndíjat hirdet fiatal egyháztörténészek számára a MANK
...
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. második alkalommal hirdet pályázatot fiatal egyháztörténészek számára a Szegedi Kis István kutatói ösztöndíj elnyerésére. Az egy évre szóló, havi bruttó 200 ezer forintos ösztöndíjra az 1979. január 1. után született kutatók pályázhatnak - olvasható a MANK MTI-hez hétfőn el...
2019-09-16 11:31:36
1 2 3 ...........2249 2250 .....3374 3375 ......4498 4499 4500 
Címkék: Centrál Színházban, Lőrincz Viktor, Európai Bizottság, Bajnokok Ligája, Bátai Gyalogos Zarándoklaton, Básti Juli, Stohl András, Mészáros Károly, Nyitrai Zsolt, Fővárosi Állat-, Tokaji Károlyné, Bátaszékről Bátára, Szent Vér, Szent Kereszt, Emberi Erőforrások Minisztériuma, MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft, Szegedi Kis István, MANK MTI-hez, fogyatékkal élők, európai lakossági, kínai hatóságok, családjaiktól elszakított, leveleket más-más, ukráné lett, menetrendszerű visszaintés, szigetország részéről, pályán hallgathassa, csoportkör első, évben kialakult, menedékkérők szétosztásáról, állapotot szünteti, tervezett megállapodás, huszonnyolcadik alkalommal, társadalmi életben, kormány stratégiai, fogyatékosügyi érdekképviseleti, témáról hétfőn, egészségfelmérést harmadik, európai uniós, elviselhetetlen fájdalom, családokra mérnek, hivatalos kínai, északnyugati tartományban, templom felújítását, hatodik alkalommal, gyalogos zarándokok, környező vidékről, motorkerékpárral,
© 2013 TVN.HU Kft.