Belépés
Novus ordo seclorum - Az új világrend
Dr. Drábik János, a Szabad Európa Rádió nyugdíjas vezető programszerkesztője


1938. június 9-én született Budapesten. Csellistának készült. Zenei tanulmányait a budapesti Erkel...
2023-05-13 21:45:09
Nyomtatóm
... befektetése volt. Nagyon elégedett voltam vele. Megbízhatóan működött, végig olcsó volt a kellékanyag is, viszont elérte élettartamának végét. Már több görgő csere is volt, de hiába olyan alkatrészek vannak elkopva, amivel már nem érdemes foglalkozni. Most úgy tudok nyomtatni, ha egyenként adagolom a lapokat, ez fárasztó, lépnem kellett, hát léptem, ma fekete péntek van, találtam ...
2022-11-25 10:29:02
Autó
A héten megtörtént a karbantartás, egy régi ismerős csinálta, ma reggel kifizettem neki a munkát és az alkatrészek árát. Még két apróság van hátra, és a vizsga. Ezek után úgy gondolom, hogy nagy meglepetés nem érhet. 6-8 évig szeretném használni az autót, aztán váltok majd egy fiatalabbra....
2022-04-29 11:28:11
Tőzsde - Veszteségbe fordultak zárásra az európai tőzsdeindexek
... még a kereskedelmi feszültség enyhülése jeleként nyugtázták a piacok, hogy Washington újabb 90 napos felmentést adott a kínai Huawei távközlési technológiai cég amerikai partnereinek alkatrészek beszállításának a tilalma alól. Később azonban a kapcsolatok javulásával szemben támasztott kínai kételyeket idéző médiajelentések hűtötték le a befektetői hangulatot.
Hasonlóképpen ...
2019-11-19 17:42:52
Gémosz: a várakozásokat meghaladó az érdeklődés a nagycsaládosok autóvásárlását támogató program iránt
... százalékkal olcsóbb lehet.
A Gémosz többszáz baleset összegyűjtött adatai alapján indított pert az Uniqa Biztosítóval szemben, mert kárrendezéskor a biztosító a javításnál felhasznált alkatrészek árát csak 10 százalék levonásával térítette meg a vétlen károsultaknak és a javítóknak, ha nem az általa kijelölt alkatrészkereskedőnél vásároltak.
A Fővárosi Törvényszék az I. ...
2019-10-30 14:05:19
Jótékony célra elárverezték a Ferenc pápa aláírását viselő Harley-Davidsont
... akkor a római hajléktalanok megsegítésére ford...
2019-10-21 12:00:25
Választás 2018 - Orbán: két veszély van, a migráció és az elért eredmények elvesztése
... a parlamentbe. Olyanokat, akiknek Magyarország az első, vagy olyanokat, akik nemzetközi parancsokat akarnak végrehajtani - tette hozzá.
Orbán Viktor beszélt a járműelektronikai alkatrészeket gyártó német Rosenberger hétfőn átadott új nyírbátori beruházásáról is. Elmondta, Nyírbátor egy olyan település, ahol a Fidesz-KDNP-nek minden szóért, szavazatért férfiasan meg kell küzde...
2018-03-12 19:27:42
Árrögzítés miatt megbírságolták a Mercedest Kínában
... kereskedőjét is vizsgálták, és a szomszédos Sanghajban található irodákat is megszállták.
A trösztellenes eljárásban megállapították, hogy a gyártó, pozícióját kihasználva, ellenőrzi az alkatrészek, a javítások és a karbantartási szolgáltatások árát a piacon.
Az iparág szakértői szerint az autógyártók túlságosan erős befolyással rendelkeznek a kereskedők és az alkatrésze...
2015-04-23 08:31:13
Budapesten használt számítástechnikai alkatrészek adás-vétele?
A Google nekem is a barátom, de én most szeretnék biztosra menni :) Tud valaki ilyen üzletet? Esetleg járt már ott, tudja, hogy korrektek és értelmes árat fizetnek a bevitt cuccokért?
Köszi!...
2014-02-02 09:23:27
Mi a véleményetek a közmunkáról? Szerintetek az igazságos ha 55 ezer forintot keresek 8 órában 3 hónapig?
... adott szerkezetről mert az egyik szakmám géplakatos.A termelési folyamatot viszont Te is csak akkor tundnád előre megondani ha ismernéd a termelés komponenseket. ha zonban az adott alkatrészek gyártója előtted is ismertelen sőt még az árát sem tudod, akkor bizony Te is csaccolni tudsz egy hasnló kütyü alapján!

Gondolj már bele, lécci.Te mitől tudsz többet egy adott term...
2013-12-29 10:21:54
1 2 3 4 5 
Címkék: Mercedest Kínában, Drábik János, Szabad Európa Rádió, Uniqa Biztosítóval, Fővárosi Törvényszék, Orbán Viktor, európai tőzsdeindexek, várakozásokat meghaladó, nagycsaládosok autóvásárlását, elért eredmények, budapesti Erkel, héten megtörtént, régi ismerős, alkatrészek árát, kereskedelmi feszültség, kínai Huawei, tilalma alól, kapcsolatok javulásával, befektetői hangulatot, javításnál felhasznált, vétlen károsultaknak, általa kijelölt, római hajléktalanok, járműelektronikai alkatrészeket, olyan település, szomszédos Sanghajban, trösztellenes eljárásban, karbantartási szolgáltatások, iparág szakértői, autógyártók túlságosan, bevitt cuccokért, egyik szakmám, termelési folyamatot, termelés komponenseket, adott alkatrészek, hasnló kütyü, adott term, médiajelentések, beszállításának, megállapították, autóvásárlását, élettartamának, megbírságolták, kárrendezéskor, szolgáltatások, nagycsaládosok, alkatrészeket, megsegítésére, beruházásáról, trösztellenes, karbantartási, hajléktalanok, károsultaknak,
© 2013 TVN.HU Kft.