Belépés
Almás tekercs
... szeleteljük. A leveles tésztát 4 mm vastagságúra nyújtjuk, és négy egyforma korongot vágunk ki belőle. A korongokat tepsibe tesszük.

Fél centit szabadon hagyva a tésztákon az almaszeleteket körberakjuk, meghintjük cukorral, majd a következő réteg almát egy kisebb átmérőjű körbe rakjuk, míg a tetején össze nem érnek a szeletek, mintegy piramist formázva.

A mál...
2006-09-28 00:08:38
Gyömbéres rakott hering
... burgonyalisztbe mártjuk, és az előkészített tálba tesszük.
3. Az almát felszeleteljük, a póréhagymát karikákra vágjuk, a gyömbért lereszeljük. A heringfilékre hagymakarikákat és almaszeleteket rétegezünk, majd ismét hering, hagyma és alma következik. Ezt addig folytatjuk, amíg az előkészített nyersanyagokból tart. Ügyeljünk arra, hogy a tetejére hering kerüljön.
4. A pez...
2006-09-24 11:34:25
Kelkáposztás rétes másképpen
... és karikákat vágunk a gyümölcsből. Teflonserpenyőben megpirítjuk a napraforgómagot.

3.
Olajat forrósítunk, beletesszük a káposztát, puhára pároljuk, hozzáadjuk az almaszeleteket, és 5 percig közepes lángon főzzük. Sózzuk, borsozzuk, és a curryvel is megszórjuk, óvatosan, nehogy túl erős legyen. Levesszük a tűzről, belekeverjük a tejfölt, a mustárt és a napraforgóm...
2006-09-22 06:51:25
Gyors almatorta
... kihűlt, de puha vajat, és a tojásfehérje-hab egyharmadát. Végül óvatosan beleforgatjuk a maradék lisztet é...
2006-09-14 07:04:39
Gránátalmás torta
... kivájjuk, negyedekre vágjuk, felszeleteljük, és kevés citromlével meglocsoljuk. 5 dl vizet a maradék citromlével és cukorral felforralunk, majd 2 percig kislángon főzzük. Hozzáadjuk az almaszeleteket, és még 5 percig főzzük, míg az alma megpuhul, majd a szeleteket lecsöpögtetjük, és kihűtjük. A gránátalmákat kettévágjuk, kimagozzuk. A dzsemet meglangyosítjuk, ezzel a kész tortát m...
2006-09-14 07:01:43
Zöld almás csavart torta
... kristálycukor, 2 tojássárgája, 2-3 dkg liszt, fél teáskanál sütőpor, 21 g színtelen zselatin, negyed liter almalé, negyed liter almabor, egy csokor citromfű, 5 dl tejszín, a díszítéshez párolt almaszeletek, citromfű és natúr (nem sózott) pisztácia, sütőpapír, porcukor.

1. A tojásokat szétválasztjuk. Robotgép segítségével a fehérjéket 1 evőkanál hideg vízzel kemény habbá...
2006-09-07 17:47:56
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...47 48 49 
Címkék: leveles tésztát, korongokat tepsibe, almaszeleteket körberakjuk, következő réteg, kisebb átmérőjű, tetején össze, előkészített tálba, almát felszeleteljük, póréhagymát karikákra, gyömbért lereszeljük, heringfilékre hagymakarikákat, előkészített nyersanyagokból, tetejére hering, tojásfehérje-hab egyharmadát, maradék lisztet, maradék citromlével, alma megpuhul, szeleteket lecsöpögtetjük, gránátalmákat kettévágjuk, dzsemet meglangyosítjuk, kész tortát, csokor citromfű, díszítéshez párolt, tojásokat szétválasztjuk, nyersanyagokból, meglangyosítjuk, burgonyalisztbe, hagymakarikákat, napraforgómagot, felszeleteljük, almaszeleteket, szétválasztjuk, lecsöpögtetjük, kristálycukor, heringfilékre, beleforgatjuk, gránátalmákat, kelkáposztás, almaszeletek, belekeverjük, előkészített, tojásfehérje, meglocsoljuk, segítségével, tojássárgája, vastagságúra, felforralunk, napraforgóm, citromlével, gránátalmás, körberakjuk, egyharmadát, díszítéshez, szeleteljük, forrósítunk, beletesszük, kettévágjuk, póréhagymát, gyümölcsből,
© 2013 TVN.HU Kft.