Belépés
Az orosz alsóház elnöke alkotmánymódosítást javasolt
...
Vologyin szerint a parlamentnek minimum arra kellene lehetőséget kapnia, hogy részt vegyen a kormány minisztereinek kiválasztásában, amihez módosítani kellene az alaptörvényt. A honatyák szavazatukkal jelenleg csak a miniszterelnök személyét és az általa összeállított kabinetet erősítik meg.
Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő a parlamenti lapban megjelent írást Vologyi...
2019-07-17 19:12:36
Annegret Kramp-Karrenbauer átvette miniszteri kinevezését
... ceremónián Angela Merkel kancellár is jelen volt. A kinevezés után az új és a régi minisztert katonai tiszteletadással fogadta a Bundeswehr a minisztérium épületénél.
A szövetségi parlament alsóháza, a Bundestag jövő hét szerdán rendkívüli ülést tart, hogy a kinevezett védelmi miniszter letegye hivatali esküjét - tudatta szerdán a ház sajtószolgálata.
A rendkívüli ülést...
2019-07-17 12:41:21
Brexit - Tanoncokat toboroz a brit kormány a Brexit utáni kereskedelmi tárgyalásokra
... rögzítő, az EU-val novemberben elért megállapodást és az ehhez kapcsolódó - a jövőbeni kétoldalú kereskedelmi viszonyrendszer elemeit vázoló - politikai nyilat...
2019-07-15 18:52:06
EU-tisztújítás - Caputová: Maros Sefcovic továbbá is legyen uniós energiaügyi biztos
... szlovák elnök szerint több lengyelországi "probléma" e téren "nem tér el lényegesen attól, amivel Szlovákián...
2019-07-15 14:21:32
Brexit - Bírósági úton akadályozná meg a parlamenti beleszólás nélküli rendezetlen kilépést egy civil aktivista
... is meg kell akadályoznia, hogy a parlament valamilyen módon elejét vegye a megállapodás nélküli kilépésnek az EU-ból.
Raab érvelése szerint erre azért lenne szükség, mert a londoni alsóház már eddig is tett kísérleteket arra, hogy kivegye a kormány kezéből a Brexit-folyamat irányítását.
Az alsóházban nincsenek többségben a megállapodás nélküli Brexit hívei, és a Konzerva...
2019-07-14 15:51:36
Theresa May: egyes képviselők kompromisszumképtelennek bizonyultak
... kompromisszumra sem, amellyel meg lehetett volna teremteni a Brexit-megállapodás elfogadásához a többséget.
A Brexit feltételrendszeréről az EU-val novemberben elért megállapodást a londoni alsóház eddig háromszor elutasította. Theresa May jórészt emiatt döntött úgy, hogy távozik a Konzervatív Párt és a kormány éléről.
A péntek esti BBC-interjúban a miniszterelnök - alig...
2019-07-12 21:12:34
Lemondott a washingtoni brit nagykövet a diplomáciai táviratok kiszivárogtatása miatt
... kudarcot is vallott, "az egész egy katasztrófa lett".
Theresa May erre hivatalosan nem reagált, de a képviselői kérdések és azonnali miniszterelnöki válaszok szokásos szerda délutáni alsóházi órájának elején külön nyilatkozatban méltatta a washingtoni brit nagykövetet, mélységesen sajnálatosnak nevezve Sir Kim távozását.
A brit kormányfő szerint a jó minőségű kormányzásh...
2019-07-10 14:32:50
Brit miniszterelnök-választás/Brexit - Johnson szerint életfontosságú az októberi kilépés, Hunt óv a betarthata
... olyan szabadkereskedelmi megállapodást kötni, amely ezt feleslegessé tenné.
A Konzervatív Párt frakciójának keményvonalas Brexit-tábora hallani sem akar erről a megoldásról, és az alsóház háromszor is visszautasította a kilépési megállapodást.
Jórészt ez az oka annak, hogy Theresa May távozik a pártvezetői és a miniszterelnöki tisztségből.
Boris Johnson a kedd esti...
2019-07-09 23:52:13
Brit miniszterelnök-választás/Brexit - A Munkáspárt népszavazást szorgalmaz
... Munkáspárt régóta megosztott.
Corbyn többször is egyértelművé tette, hogy elsődleges célja nem az újabb népszavazás, hanem az előrehozott választások kiírása, a Labour árnyékkormányának és alsóházi frakciójának számos tagja viszont népszavazást szeretne legalább arról, hogy a választók elfogadják-e a Brexit feltételrendszeréről Theresa May kormánya által elért - az alsóházban...
2019-07-09 14:42:24
Universiade - Csoportgyőztes a női vízilabdacsapat
... megnyerték csoportjukat, és a kedd esti negyeddöntőben Kanada legjobbjaival találkoznak.
A női kosárlabdázók egy győzelem mellett két vereséggel zárták a csoportküzdelmeket, majd az alsóházi helyosztó első mérkőzésén 76-62-re legyőzték az argentinokat, a másodikon pedig 70-50-re a szlovák együttest, így kedden a kilencedik helyért lépnek pályára.
A vasárnapig tartó Unive...
2019-07-08 19:02:01
1 2 3 ..................114 115 .........171 172 .........228 229 230 
Címkék: Annegret Kramp-Karrenbauer, Maros Sefcovic, Theresa May, Dmitrij Peszkov, Angela Merkel, Konzervatív Párt, Boris Johnson, orosz alsóház, brit kormány, parlamenti beleszólás, civil aktivista, washingtoni brit, diplomáciai táviratok, októberi kilépés, parlamentnek minimum, kormány minisztereinek, honatyák szavazatukkal, miniszterelnök személyét, általa összeállított, parlamenti lapban, kinevezés után, régi minisztert, minisztérium épületénél, szövetségi parlament, kinevezett védelmi, rendkívüli ülést, ehhez kapcsolódó, jövőbeni kétoldalú, parlament valamilyen, megállapodás nélküli, londoni alsóház, kormány kezéből, alsóházban nincsenek, kormány éléről, péntek esti, katasztrófa lett, képviselői kérdések, brit kormányfő, alsóház háromszor, kilépési megállapodást, miniszterelnöki tisztségből, kedd esti, újabb népszavazás, előrehozott választások, választók elfogadják-e, győzelem mellett, alsóházi helyosztó, másodikon pedig, szlovák együttest, kilencedik helyért, vasárnapig tartó, tiszteletadással,
© 2013 TVN.HU Kft.