Belépés
Fövényi Sándor : Várakozás
... Várakozás


Lassan fakulnak a karácsonyi fények,
a Kisjézus ma már négynapos,
a konyhában mosatlan edények,
újra menetrend szerint jár a villamos.

Az aluljáróban használt vonaljegyek,
metróhuzat köhög ki pár járókelőt,
a nagyihoz mennek, mert
évente egyszer meg kell látogatni őt.

Vannak, akik sötét szobában ülnek,|...
2021-01-01 16:50:57
Forog Császi Ádám új mozifilmje
... Filmintézet támogatásával készül, 40 napig forog különleges budapesti helyszíneken, köztük a Boscolo Hotel New York Palotában, az Operettszínházban, a csepeli spo...
2020-08-13 12:11:44
Felesleges Pillangó - Urbán Tamás kiállítása a Capa Központban
... balesetnél ott volt külön erre a célra átalakított terepjárójával, sokszor a rendőrök és tűzoltók előtt. Kiállítást sem galériában rendezett, hanem koporsókkal kísérve a Nyugati téri aluljáróban, életművét pedig nem egy múzeum raktárában találjuk, hanem a Fortepanon, mindenki számára hozzáférhetően" - emelte ki Virágvölgyi István.
Pillangó hatévesen már cigarettázott, az álta...
2020-03-04 12:01:21
Orgonák éjszakája a 4-es metróban
... szólaljanak meg, csak ne feledjék a népszerű sláger intelmeit: ,,Nem wurlitzer a verkli, Ezt szívvel kell tekerni!".
A napot megkoronázza, hogy a Fővám téri gyalogos aluljáróban este 19:00 és 22:00 óra között 15 perces minikoncerteken vehetnek részt az érdeklődők, amelynek során élő orgonajátékban gyönyörködhetnek.
Reméljük, hogy ezen a szombati napon minden a...
2019-07-18 13:11:26
Fidesz: Karácsony Gergely még egy kerület vezetésére is alkalmatlan
... eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Karácsony Gergely, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltje, az előválasztás első fordulójának nyertese szerdán a fővárosi Nyugati téri aluljáróban tartott sajtótájékoztatón azt mondta: elkezdődik "Budapest felszabadításának folyamata", amelynek következő lépése az, hogy megtartják a főpolgármester-jelölti előválasztás második forduló...
2019-06-05 13:41:50
Elindult az ajánlásgyűjtés a fővárosi ellenzéki előválasztás második fordulójára
...
Karácsony Gergely, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltje, az előválasztás első fordulójának nyertese szerdán a fővárosi Nyugati téri aluljáróban tartott sajtótájékoztatón azt mondta: elkezdődik "Budapest felszabadításának folyamata", amelynek következő lépése az, hogy megtartják a főpolgármester-jelölti előválasztás második fordulóját.
A civil választási bizottság m...
2019-06-05 13:02:12
Hétfőn újraindul a vonatközlekedés a Keleti pályaudvaron
... biztosítani tudják. Az idén többek között megújul a Zugló vasútállomás és a Kőbánya alsó megállóhely, továbbá folyamatban van a Kelenföldi pályaudvar jegypénztárának elhelyezése az aluljáróban.
A MÁV tájékoztatása szerint a Keleti pályaudvar jelentős forgalmát példázza, hogy tavaly több mint 4 millió menetjegyet értékesítettek, az állomás 2018. évi nettó bevétele meghaladta ...
2019-05-24 14:19:52
Vona Erzsébet Cecília
... boldogtalan.

Nem tudja, meddig kell még vacognia,
Télben, nyárban búsan dalolnia.
Mikor kiáltják végre a nevét,
Ki mutatja meg jó meleg helyét?

Az aluljáróban kigyúlnak a fények,
Ő már rég semmit sem remélhet.
Csak fekszik, behunyja szemét,
Réges-rég közömbös Neki a lét.

Csak fekszik, nem szól, nem kiabál,
Csöndbe...
2018-12-10 20:00:48
Viccek
... érzem, hogy öregszem - mondja az öregedő Casanova .

Egyre inkább örülök, amikor valamelyik szép nő visszautasít !

Idős koldus ül az aluljáróban, és két kalapot tart a kezében .

Arra megy egy ember, és azt mondja :

- Mi az barátom? Nem szégyelli magát ?

Két kalappal kéreget ?

...
2018-11-08 13:51:08
Megjelent a Lánchíd, a Váralagút és a villamos-aluljáró felújításának ajánlattételi felhívása
... pesti rakparton lévő zászlótartó bástyákat is, emellett gyalogos-átkelőhely létesül a pesti hídfő északi és déli járdája között.
A Lánchíd pesti hídfője alatti villamos- és közúti aluljáróban a megerősített falazatokra új födém épül, a támfalak magassága a dunai árvízszinthez igazodik, valamint megújul a Széchenyi téri és az Eötvös téri villamosmegálló is.
A Váralagút fe...
2018-10-09 17:11:59
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: Fövényi Sándor, Forog Császi Ádám, Felesleges Pillangó, Urbán Tamás, Capa Központban, Karácsony Gergely, Vona Erzsébet Cecília, Boscolo Hotel New York Palotában, Virágvölgyi István, 4-es metróban, kerület vezetésére, fővárosi ellenzéki, villamos-aluljáró felújításának, karácsonyi fények, konyhában mosatlan, aluljáróban használt, nagyihoz mennek, célra átalakított, múzeum raktárában, népszerű sláger, napot megkoronázza, szombati napon, baloldali pártok, előválasztás első, fővárosi Nyugati, civil választási, idén többek, állomás 2018, aluljáróban kigyúlnak, öregedő Casanova, pesti hídfő, megerősített falazatokra, támfalak magassága, dunai árvízszinthez, gyönyörködhetnek, vonatközlekedés, minikoncerteken, jegypénztárának, villamosmegálló, főpolgármester, terepjárójával, ajánlásgyűjtés, hozzáférhetően, értékesítettek, orgonajátékban, felújításának, tájékoztatása, támogatásával, ajánlattételi, közleményében, árvízszinthez, cigarettázott, fordulójának, előválasztás, megerősített, pályaudvaron, visszautasít,
© 2013 TVN.HU Kft.