Belépés
A Déli pályaudvaron lecserélik a megrepedezett üvegfalat
... munkavégzés idejére - várhatóan július végéig - az utasok a pénztárakhoz az Alkotás utca felől a pénztárcsarnok ajtaján keresztül (7-8-as vágánnyal szemben) juthatnak el. A peronszint és az aluljárószint között lévő két lépcső közül az utasok az egyiket mindig használhatják, a Krisztina körúti és az Alkotás utcai lépcsőket korlátozás nélkül igénybe vehetik.
A munkálatok ideje...
2020-07-09 18:52:25
Két újabb M4-es metrómegálló is megkapta a használatbavételi engedélyt
... peron között összesen négy mozgólépcső, illetve két lift biztosítja majd az összeköttetést. A felszíni medence mellett elhelyezett felülvilágítón keresztül természetes fény jut az aluljárószintre, a két tartó gerendasor közötti belső teret pedig látszóbeton és megvilágított fémfelületek jellemzik.
A három szervezet közleményében kitért arra, hogy külön engedélyeket kell szere...
2013-12-20 14:03:24
Elkészült a 4-es metró Szent Gellért téri állomása is
... helyezkedik el. A megálló peronja több mint 32, a vágányok szintje pedig közel 34 méter mélyen található a felszín alatt. A peronszintről összesen négy mozgólépcső és két lift visz majd az aluljárószintre, ahonnan két kijárat vezet a felszínre: a tér közepe lépcsőn, az egyetem épülete pedig két lifttel, illetve szintén lépcsőn közelíthető meg.
Ez a harmadik állomás, amelyre ...
2013-11-22 10:32:08
Füstölt a metró Újpest-központ állomásánál
... megkezdték a metrószint kiürítését, és az automatikus tűzvédelmi berendezések is hozzájárultak ahhoz, hogy nem történt nagyobb baj - fogalmazott a szóvivő...
2013-09-10 12:57:43
1 
Címkék: Szent Gellért, megrepedezett üvegfalat, használatbavételi engedélyt, 4-es metró, metró Újpest-központ, pénztárcsarnok ajtaján, aluljárószint között, egyiket mindig, munkálatok ideje, felszíni medence, három szervezet, megálló peronja, vágányok szintje, felszín alatt, peronszintről összesen, egyetem épülete, harmadik állomás, metrószint kiürítését, automatikus tűzvédelmi, aluljárószintre, felülvilágítón, összeköttetést, pénztárcsarnok, használhatják, megvilágított, aluljárószint, hozzájárultak, megrepedezett, peronszintről, közleményében, engedélyeket, pályaudvaron, metrómegálló, pénztárakhoz, fémfelületek, berendezések, helyezkedik, természetes, állomásánál, automatikus, elhelyezett, mozgólépcső, munkavégzés, fogalmazott, közelíthető, látszóbeton, peronszint, lecserélik, korlátozás, tűzvédelmi, biztosítja, munkálatok, metrószint, gerendasor, kiürítését, megkezdték, szervezet, felszínre, juthatnak, elkészült, jellemzik, vágánnyal, engedélyt, található, lépcsőket, krisztina, keresztül, üvegfalat, várhatóan, felszíni, összesen,
© 2013 TVN.HU Kft.