Belépés
Világgazdaság - Drágul a vasúti árufuvarozás jövőre
... százalékkal.
A társaságok eg...
2018-11-20 11:48:10
Önkormányzati bizottság alakult a K'Art-ügy kivizsgálására Hódmezővásárhelyen
... célja, hogy a hódmezővásárhelyiek végre tisztán lássanak a K'Art cégcsoport ügyében, valamint annak megvizsgálása, miként történhetne meg az építőipari cégcsoport kifizetetlen alvállalkozóinak méltányosságon alapuló önkormányzati kárrendezése - közölte a képviselő.
A képviselő sajnálatosnak nevezte, hogy Márki-Zay Péter (független) polgármester a közgyűlés a bizottság létreho...
2018-05-03 15:52:55
A K'Art-ügy kivizsgálását kérte Szabó Bálint
... témában tartott sajtótájékoztatón kérdésre elmondta, a kormány helyt állt a Hajdú-Bétért, a vörösiszap-károsultaknál, a Szeviép- és...
2018-03-19 11:41:27
A K'Art alvállalkozóinak kártalanítását kéri a hódmezővásárhelyi önkormányzattól Szabó Bálint
...
Szabó Bálint, a cégcsoport károsultjainak egy részét képviselő Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, "a K'Art-ügy szálai a hódmezővásárhelyi városházára vezetnek".
A károsultak mihamarabbi lépéseket várnak a frissen megválasztott polgármestertől "a város legjelentősebb közéleti és gazdasági büntetőügyében" - mondta az ügyvezető.
Szab...
2018-03-12 15:47:12
Szeviép-ügy - Elkezdődött a Szeviép alvállalkozóinak kárrendezése
...
Szabó Bálint az alvállalkozók egy részét képviselő Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője a döntésről tartott keddi sajtótájékoztatóján elmondta, a Szeviép-ügynek 433 károsultja van, melyek közül mintegy 110 cég maradt talpon. Ezek átlagosan 30 millió forintos kártérítést kapnak. A kárrendezésre mintegy 3 milliárd forint állami forrás szükséges.
A jogász szerint a cég vezetői ...
2018-03-06 17:25:18
Szeviép-ügy - Állami kártalanítási programot kezdeményeztek a károsultak
...
Az építőipari cégcsoport egykori alvállalkozóinak egy részét képviselő Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője sajtótájékoztatóján elmondta, levélben fordultak Lázár Jánoshoz, a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez, a térség egyik országgyűlési képviselőjéhez annak érdekében, hogy a kormány haladéktalanul és teljes körűen kártalanítsa az érintett kis- és közepes vállalkozásokat.|...
2018-01-31 14:52:42
Szabó Bálint: a szegedi parkolóbérletek ügyében a legelőrehaladottabb az eljárás
... azt közölte az MTI-vel, hogy sem hivatalból, sem más hatóság megkeresésére nem indított eljárást a szegedi parkolóbérletek ügyében.
A Szeviép építőipari cégcsoport egykori alvállalkozóinak egy részét képviselő Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője közölte, mivel a Fidesz is aláírásgyűjtő akcióba kezdett Szegeden, ők felhagynak a Botka László menesztéséért indított saját aláírásgyű...
2017-11-24 10:51:55
Orosz külügyminisztérium: Obama titkosszolgálatai kibertámadással fenyegetőztek
...
"Washington, a Pentagon alvállalkozóinak segítségével a legnagyobb játékossá nőtte ki magát az úgynevezett exploitok, a hackerbehatolást megkönnyítő, szoftversebezhetőséget kihasználó programok piacán" - mondta a diplomata a tanácskozás nyilvános szakaszában.
"A sajtóba történő kiszivárogtatások révén Barack Obama idején a titkosszolgálatok azzal fenyegettek meg bennünke...
2017-06-07 16:13:34
A Szeviép-ügy miatt alakult ki vita a szegedi közgyűlésben
... vállalkozás "ezer szállal kötődik a Fidesz politikusaihoz", és nem volt közvetlen szerződéses kapcsolata az önkormányzattal.
Szabó Bálint, az építőipari cégcsoport egykori alvállalkozóinak egy részét képviselő Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője a városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a Szeviép-ügy Szeged és Magyarország legjelentősebb gazdasági, politikai...
2017-03-31 10:41:46
Hollik: az emberek választ várnak Botka Lászlótól a Szeviép-ügyben eltűnt milliárdokról
...
Botka László és az MSZP vezetése valószínűleg tudhatja, hogy hova tűnt az a 11 milliárd forint, amellyel a Szeviép adósa maradt alvállalkozóinak - mondta a politikus az építőipari cég egykori székháza előtt tartott sajtótájékoztatón, amelyen egy "Botka-botrány" feliratú molinóval megjelent a Fidesz és a KDNP néhány aktivistája is.
A székházban - amelyet Botka László adot...
2017-03-11 13:02:12
1 2 3 4 
Címkék: Szabó Bálint, Botka Lászlótól, Márki-Zay Péter, Likvid Kontroll Kft, Lázár Jánoshoz, Botka László, Barack Obama, Szeviép-ügy Szeged, vasúti árufuvarozás, hódmezővásárhelyi önkormányzattól, szegedi parkolóbérletek, szegedi közgyűlésben, emberek választ, építőipari cégcsoport, képviselő sajnálatosnak, bizottság létreho, kormány helyt, cégcsoport károsultjainak, részét képviselő, hódmezővásárhelyi városházára, károsultak mihamarabbi, frissen megválasztott, város legjelentősebb, döntésről tartott, kárrendezésre mintegy, jogász szerint, térség egyik, kormány haladéktalanul, érintett kis-, legnagyobb játékossá, úgynevezett exploitok, hackerbehatolást megkönnyítő, tanácskozás nyilvános, sajtóba történő, titkosszolgálatok azzal, városháza előtt, alvállalkozóinak, hackerbehatolást, vállalkozásokat, kibertámadással, polgármestertől, parkolóbérletek, önkormányzattal, önkormányzattól, képviselőjéhez, legjelentősebb, büntetőügyében, kártalanítását, méltányosságon, károsultjainak, kivizsgálására,
© 2013 TVN.HU Kft.