Belépés
Moszkva támogatni fogja Kubát és Venezuelát az amerikai szankciókkal szemben
... tőlünk függ, hogy érezzék támogatásunkat" - hangoztatta a helyettes tárcavezető.
A diplomata John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadónak arra a szerdai bejelentésére reagált, amely szerint az Egyesült Államok újabb korlátozásokat és szankciókat vezet be Kuba, Nicaragua és Venezuela ellen. Washington egyebek között korlátozza az Egyesült Államokban élő kubai családok ál...
2019-04-18 12:11:14
Torlódás alakulhat ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyeken
... autópálya-határátkelőhelyek be- és kilépő oldalán.
A hétvégén a kilépésre jelentkező személy- és járműforgalom várhatóan tovább erősödik, majd hétfőn a belépésre jelentkező utasok számíthatnak várakozásra, amely a két órát is elérheti - tudatta a százados.
A rendőrség arra törekszik, hogy az ünnep idején a forgalom a lehető legzökkenőmentesebb legyen. Amennyiben az autóp...
2019-04-18 12:01:13
Megégettek egy bangladesi lányt, aki szexuális zaklatással vádolta meg iskolaigazgatóját
... nyomás hatására általában inkább hallgatnak a hasonló ügyekről. Nuszrat azonban családja támogatásával még aznap a rendőrséghez fordult. Egy rendőr filmre vette a zaklatott lány vallomását, amelyet nem nagy ügynek nevezett. Az igazgatót végül őrizetbe vették, de a helyiek - politikusokat is beleértve - tüntetésen követelték szabadon engedését.
Április 6-án Nuszrat záróvizsgáz...
2019-04-18 11:21:37
Hoppál Péter: Kunszt Márta DK-s pécsi önkormányzati képviselő mondjon le!
... cikkének alapjául szolgáló hangfelvétel hiteles.
A Fidesz arra vár választ, hogy lehet-e bűnözői pénzekből politizálni Pécsen, illetve, lehet-e olyan politikai szövetséget létrehozni, amely erre épül. Mivel Kunszt Márta nem kért bocsánatot, az egyetlen megoldás, ha DK önkormányzati képviselői visszaadják a pécsieknek a mandátumot - hangsúlyozta.
Hoppál Péter felszólalása...
2019-04-18 11:21:05
Higgyünk Jézusban, fogadjuk el életünket olyannak, amilyen
... meghaladja az emberi szeretetet. Krisztus élete önátadás, az atya akaratát teljesitve. Az isteni gesztus emberi logikával közelitve megdöbbentő, talán megbotránkoztató.
Apró szeretetgesztus, amely értéktelennek tűnik. Olyan gesztus, amelyen az ember megdöbben, aztán talán megébred és követi a szolgálat példáját. Ez a gesztus felboritja az emberi mentalitást és az isteni logi...
2019-04-18 11:09:41
Módosított HIV-vírussal gyógyították meg veleszületett immundefektust amerikai kutatók
... "baráttá" a szerzett immunhiányos tünetegyüttest, az AIDS-et okozó HIV-vírust, megváltoztatva oly módon, hogy ne legyen képes betegséget okozni, majd a gyermekek genomjába juttattak egy gént, amely hiányzott a génkészletükből.
A 2-14 hónapos kicsinyek, akik csekély vagy semmilyen immunrendszerrel születtek, ma már teljesen jól működő immunrendszerrel bírnak.
A gyermekek ...
2019-04-18 10:21:24
Áder János részvétét fejezte ki a madeirai buszbaleset érintettjeinek
... a hírt a Madeira szigetén bekövetkezett tragikus autóbuszbalesetről, melyben számos német állampolgár vesztette életét" - olvasható a Frank-Walter Steinmeiernek küldött részvéttáviratban, amelyben Áder János a baleset sérültjeinek mielőbbi teljes felgyógyulást kíván.
A Portugáliához tartozó Madeira szigetén szerdán egy busz sofőrje egy kanyarban elvesztette irányítását a járm...
2019-04-18 10:21:04
Homályosan látva
... elszenvednünk. És mégis, bizonyos módon megbénít az, hogy még oly sok mindent kellene megtapasztalnunk, kikutatnunk. Egy ki nem kutatott óceán partján állunk!

Gondolunk arra a szeretetre, amely a menny legjobbját elküldte a föld legrosszabbjáért. Mélyen megrendít, ha arra gondolunk, hogy Isten az Ő egyszülött Fiát elküldte a bűn dzsungelébe, hogy itt megkeresse és megta...
2019-04-18 08:33:05
Illegális bevándorlás - Bakondi: nagy migrációs tömegmozgás esetén kevés a Frontex tízezer embere
... szóló egyezmény szerint először ötezerre emelik a szervezet személyzetének létszámát, és csak később tízezerre.
Szerencsésnek nevezte, hogy a magyar kormány által kifogásolt feltétel, amely szerint nagy baj esetén a Frontex a tagállam beleegyezése nélkül is intézkedhet, nem került bele az egyezménybe. Ez súlyos szuverenitást érintő kérdés lett volna - tette hozzá.
A dönt...
2019-04-18 08:31:30
Együttérzését fejezte ki Szijjártó Péter a madeirai buszbaleset érintettjeinek
... fogalmazott, tudja, milyen fájdalommal jár egy ilyen buszbaleset.
A Portugáliához tartozó Madeira szigetén szerdán egy busz sofőrje egy kanyarban elvesztette irán...
2019-04-18 08:31:04
1 2 3 ........12662 12663 ....18994 18995 ....25324 25325 25326 
Címkék: Hoppál Péter, Kunszt Márta DK-s, Higgyünk Jézusban, Módosított HIV-vírussal, Áder János, Szijjártó Péter, John Bolton, Egyesült Államok, Egyesült Államokban, Mivel Kunszt Márta, Frank-Walter Steinmeiernek, amerikai szankciókkal, bangladesi lányt, madeirai buszbaleset, helyettes tárcavezető, diplomata John, szerdai bejelentésére, kilépésre jelentkező, belépésre jelentkező, rendőrség arra, ünnep idején, hasonló ügyekről, rendőrséghez fordult, rendőr filmre, zaklatott lány, igazgatót végül, egyetlen megoldás, emberi szeretetet, atya akaratát, isteni gesztus, ember megdöbben, szolgálat példáját, gesztus felboritja, emberi mentalitást, isteni logi, szerzett immunhiányos, gyermekek genomjába, 2-14 hónapos, baleset sérültjeinek, busz sofőrje, kanyarban elvesztette, menny legjobbját, föld legrosszabbjáért, szervezet személyzetének, magyar kormány, tagállam beleegyezése, ilyen buszbaleset, immunrendszerrel, legrosszabbjáért, nemzetbiztonsági, megbotránkoztató, megtapasztalnunk, génkészletükből, szeretetgesztus,
© 2013 TVN.HU Kft.