Belépés
Ízületet támogató értékes tápanyagok
... az itt esetlegesen kialakuló duzzanatot és fájdalmat, enyhítik a reggeli merevséget, egyszóval pozitív hatást gyakorolnak az ízületek működésére.

A mangán egy alapvető nyomelem, amely szintén befolyásolja az ízületek állapotát. Részt vesz a kollagén- és a porctermelésben, fontos szerepe van az ízületi funkciók fenntartásában és helyreállításában. A mangán antioxidáns ha...
2022-01-27 12:59:23
A próbák idején
... veszi el a kezét, amíg be nem fejezi velünk kapcsolatos szándékát.
Nagy próbák nagy ígéreteket hoznak. Ti akik nagyon szenvedtek, tudjátok meg, hogy vannak nagyszerű és hatalmas szavak, amelyek nem vonatkoznak azokra a szentekre akiknek könnyebb megtapasztalásaik vannak. A mély arany serlegekből fogtok inni, amelyek azoknak az óriásoknak vannak fenntartva, akik nagy adag üröm...
2022-01-26 22:29:08
Nincs Cím
... a bűnös embert arra, hogy romlott életmódjával szakítson, és az Úr akarata szerint éljen. Ez az átfordulás jelenti a megtérést.

A MEGTÉRÉS MOZZANATAI:

- a bűnbánat, amely belső akarati döntésre épül, és Isten szerinti megszomorodás a bűn miatt,

- a megalázkodás Isten előtt, amelyben a megtérő elismeri bűnösségét,

- Jézus Krisztus engeszt...
2022-01-26 00:11:26
Istentől körülvéve
... kezét, megragadta a galambot és bevonta a bárkába (1Móz 8,9). A galamb biztonságban volt Nóé tenyerén, a megmentője határozottan de gyöngéden markában tartotta. A galamb menedéket talált amely körülvette és megtartotta. A kezek minden oldalról betakarták.
Isten keze tartja mindazokat akik a Magasságos rejtekében lakoznak és akik a Mindenható árnyékában nyugszanak. Azt mondom ...
2022-01-25 23:12:09
A vitamindús mandulatej
... rendszeresen?
A mandulatej nagyon sok értékes tápanyagot tartalmaz, többek között jelen van benne a kalcium, a B12- és a D-vitamin is.

A mandulatej tehát egy növényi alapú ital, amely nagyszerű választás azok számára, akik tehéntej-allergiában szenvednek vagy áttértek a vegán étkezésre és emiatt nem fogyasztanak semmilyen állati eredetű terméket, még tejet és tejt...
2022-01-25 21:52:51
A gabonafélék egészségre gyakorolt hatása
Egyre többen fedezik fel a különféle gabonafélék egészségre gyakorolt hatásait. Az egyik ilyen egészséges gabonaféle nem más, mint a barna rizs, amely sok fehérjét tartalmaz. Rendszeres fogyasztása segíthet csökkenteni a koleszterin értékeit, szabályozza a vércukorszintet és segít a bélrendszerben a jó bélbaktériumok elszaporodásában.

A cirok egy gluténmentes gabona, ame...
2022-01-25 21:49:50
A vesekő nagy ellensége – tőzegáfonya
... észre sem vesszük, de nagyobbra is nőhet, amikor óriási fájdalmat képes okozni és sok esetben csak a gyors műtét nyújthat hathatós segítséget.

Léteznek akkora méretű vesekövek, amelyek mindenféle gond nélkül, zavartalanul át tudnak haladni a húgyutakon, azaz a vizelettel kiürülnek a szervezetből, így fájdalmat és további kellemetlenséget sem okoznak.

Gyógynöv...
2022-01-25 21:47:24
A lelki magaslatról a lelki mélységbe vezető út
... lelkiismeret-furdalás nélkül végzett a sok száz hamis prófétával. Elégtétel töltötte el, hogy teljesítette az Ura parancsát. És ami még eltölthette őt örömmel az a látvány a Kármel hegyen, hogy a nép amely a Baalt követte, leborult és azt kiáltotta: ,,Az Úr az Isten! Az Úr az Isten!" Nagy elégtétellel nyugtázhatta ezt a dolgot Illés. Nagy lelki magasságban volt ott a Ká...
2022-01-25 21:39:01
Szárazszem-szindróma. Hogyan kezeljük?
... csökkentsük a szárazszem-szindróma tüneteit, számos táplálék-kiegészítő és vitamin áll ugyanis a rendelkezésünkre, hogy csökkentsük a kellemetlen tüneteket.

Az egyik az A-vitamin, amely egy zsírban oldódó vitamin. Elengedhetetlen a szem egészségének fenntartásához, hiánya szemproblémákat, többek között szemszárazságot is okozhat.

A D-vitamin is egy zsírban ol...
2022-01-24 10:24:00
Volt egy régi világ
... belekönnyezek,
hiszen e világgal tűntek el azok a kedves emberek,
kik nem szégyellték kimutatni szeretetüket.

Elveszett már az a világ mely szívünk szavát bírta,
amely más emberek fájdalmát magáénak tudta,
ami nem áltatott minket, ami nem hazudott nékünk,
mert abban egyformán embermódján éltünk.

Kun Magdolna
kép: Alexander KREMER...
2022-01-23 17:22:34
1 2 3 ........13290 .....19935 ....26579 26580 
Címkék: Nincs Cím, MEGTÉRÉS MOZZANATAI, Jézus Krisztus, Alexander KREMER, próbák idején, vitamindús mandulatej, gabonafélék egészségre, vesekő nagy, lelki magaslatról, lelki mélységbe, régi világ, reggeli merevséget, ízületek működésére, alapvető nyomelem, ízületek állapotát, ízületi funkciók, mangán antioxidáns, szentekre akiknek, mély arany, óriásoknak vannak, bűnös embert, átfordulás jelenti, megalázkodás Isten, megtérő elismeri, galamb biztonságban, megmentője határozottan, galamb menedéket, kezek minden, mandulatej nagyon, mandulatej tehát, növényi alapú, vegán étkezésre, különféle gabonafélék, egyik ilyen, barna rizs, koleszterin értékeit, gluténmentes gabona, gyors műtét, vizelettel kiürülnek, dolgot Illés, kellemetlen tüneteket, zsírban oldódó, szem egészségének, kedves emberek, elszaporodásában, rendelkezésünkre, kellemetlenséget, szemszárazságot, vércukorszintet, elengedhetetlen, szemproblémákat, porctermelésben, fenntartásához, bélbaktériumok, fenntartásában, bélrendszerben, belekönnyezek, megszomorodás,
© 2013 TVN.HU Kft.