Belépés
Vércukorszint - és az alfa alfa-liponsav
Mi teszi olyan egészségessé a brokkolit és a spenótot? Természetesen a bennük lévő rost, a vitaminok, az ásványi anyagok, de vannak benne más anyagok is, amelyeket antioxidánsoknak hívunk, ilyen például az alfa-liponsav (ALA). Az antioxidánsokban gazdag tápanyagoknak nagyon sok előnyük van, hiszen megvédenek bennünket a rákos megbetegedésektől, a szívbetegségtől, a gyulladásoktól, ...
2018-12-14 22:56:41
Kercsi incidens - Kreml: nem köthető a Putyin-Trump csúcshoz az elfogott ukrán tengerészek elleni eljárás
... szóvivő.
November 25-én a Fekete-tengeren, a Kercsi-szoros közelében, a Krím partjaitól 13-14 tengeri mérföldre az orosz parti őrség tüzet nyitott három kisebb ukrán hadihajóra, amelyeket elfoglalt, a 24 főnyi legénység ellen pedig tiltott határátlépés címén eljárást indított.
Kijev szerint az ukrán hajók előre jelezték áthaladási szándékukat a Kercsi-szoroson, de nem ...
2018-12-14 15:12:08
AM: jó lehetőség az agráripari trendek megismerésére az AGROmashEXPO
... is - ismertette.
Az államtitkár-helyettes szerint az EU-15 tagállamához képest vannak még fejlesztendő területek, a felzárkózást segítik a legújabb trendek, technológiák, gépek, amelyeket a kiállítás is bemutat. Az ágazatnak jelenleg olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint például a klímaváltozás, a munkaerőhiány, a generációváltás, de munkát kell fektetni a nemzetközi eg...
2018-12-14 13:24:07
ÁSZ: a Momentum és a Párbeszéd nem volt közreműködő az ellenőrzés során
... kampánypénzeinek ellenőrzése folyamatban van, köztük a két említett párt költéseinek ellenőrzése is. Az ÁSZ értékeli a két párt észrevételeit és ez alapján a megállapításait jelentésekbe foglalja, amelyeket az ellenőrzések lezárását követően hoz nyilvánosságra.
Az ÁSZ leszögezi: az ellenőrzött szervezetek részére megküldött jelentéstervezetek, valamint az abban lévő számvevős...
2018-12-14 12:52:29
Krónika 5. rész (ügyészségi beszámoló)
... embernek születni ebbe az országba, és aztán a török szultán szolgálatába állni, "az őrült szultán parancsára saját népe ellen menni?" - tette fel a kérdést.
Sorolta azokat az ügyeket, amelyeket szerinte sokkal alaposabban kellett volna kivizsgálnia az ügyészségnek, a többi között a Kun-Mediátor-ügyet, az Elios-ügyet, Kiss Szilárd egykori moszkvai agrárattasé ügyét. Bírálta ...
2018-12-13 14:01:38
Krónika 2. rész (A Kúria 2017-es beszámolója, Az Országos Bírósági Hivatal 2017-es beszámolója)
... tananyagok segítettek. Megemlítette, képzéseiket 2012 óta folyamatosan fejlesztik, tavaly már 25 ezren vettek részt azokban.
Rámutatott arra is: 188 épületről kell gondoskodniuk, amelyeket több évre meghatározottan, pályázati rendszerben kívánják fejleszteni. A tavalyi évről kiemelte az Egri Törvényszék felújítását.
Igazán fontosnak azonban a digitális bíróság fejleszt...
2018-12-13 11:21:36
Strasbourgi lövöldözés - Bakondi: a magyar karácsonyi vásárok biztonságosak
... Kossuth Rádió csütörtöki, Jó reggelt, Magyarország! című műsorában emlékeztetett arra: az elmúlt években már 300-an haltak meg és 1500-an sérültek meg Európában olyan merényletekben, amelyeket iszlám hátterű bevándorlók követtek el.
Ugyanakkor egyre élesebb a határvonal a biztonság tekintetében a bevándorlást támogató és a bevándorlást ellenző országok között - mondta a főtan...
2018-12-13 09:30:59
Születésnap
A születésnapok életünk kilométerkövei. Ezek jelzik az éveket, amelyeket
átéltünk örömökben és bánatokban. Vannak, akik útjukat tánclépésben
teszik meg, és vannak , akik nehéz súly alatt görnyedve. A kilométerkövek
azonban mindenkinek egyformán jelzik, hogy ismét közelebb jutott egy
évvel az út végéhez.
Ne számláld éveidet azzal a félő rettegéssel, ...
2018-12-13 06:20:19
Brexit - Theresa May megnyerte a bizalmi szavazást
... érveiket is meghallgatta.
Közölte: csütörtökön részt vesz az Európai Unió csúcsértekezletén, ahol jogi és politikai biztosítékokat fog kérni azoknak az aggályoknak az elsimítására, amelyeket a Brexit feltételrendszeréről szóló megállapodás kapcsán az egyezmény egyes tartalmi elemeit kifogásoló képviselők felvetettek.
Külön kiemelte ezek közül a Brexit-megállapodás legvit...
2018-12-12 23:33:15
Fülöp Attila: a szociális ellátás közösségi ügy
... be szerepét, ha "mögötte ott vannak az emberi kapcsolatok is".
Hozzátette: a család- és gyermekjóléti központok a szociális alapellátás egyik kulcsát jelentik, olyan intézmények, amelyeket a családok nemcsak a problémák megoldása érdekében, hanem "a valahová tartozás élményéért" is felkeresnek.
Közölte: a költségvetésben a család- és gyermekjóléti központoknak az alaps...
2018-12-12 17:32:03
1 2 3 ...................1956 1957 ..........2934 2935 ..........3912 3913 
Címkék: Országos Bírósági Hivatal, Theresa May, Fülöp Attila, Kiss Szilárd, Egri Törvényszék, Kossuth Rádió, Európai Unió, alfa alfa-liponsav, elfogott ukrán, agráripari trendek, ellenőrzés során, magyar karácsonyi, bizalmi szavazást, szociális ellátás, bennük lévő, ásványi anyagok, antioxidánsokban gazdag, rákos megbetegedésektől, orosz parti, ukrán hajók, felzárkózást segítik, legújabb trendek, ágazatnak jelenleg, megállapításait jelentésekbe, ellenőrzések lezárását, ellenőrzött szervezetek, abban lévő, török szultán, őrült szultán, többi között, tavalyi évről, digitális bíróság, elmúlt években, biztonság tekintetében, bevándorlást támogató, bevándorlást ellenző, születésnapok életünk, félő rettegéssel, egyezmény egyes, emberi kapcsolatok, szociális alapellátás, családok nemcsak, problémák megoldása, valahová tartozás, antioxidánsokban, kampánypénzeinek, antioxidánsoknak, meghatározottan, megállapításait, generációváltás, szívbetegségtől, költségvetésben, merényletekben, nyilvánosságra, kilométerkövei,
© 2013 TVN.HU Kft.