Belépés
Várhelyi: fel kell gyorsítani a nyugat-balkáni országok uniós csatlakozási folyamatait
... politikájával, illetve a bővítési folyamattal szemben is.
Meggyőződése szerint bővítés nélkül Európa szegényebb lesz, nem használja ki azokat a politikai és gazdasági lehetőségeket, amelyeket közvetlen környezet kínál."Sőt önmaga járulhat ahhoz hozzá, hogy destabilizálódik saját közvetlen környezete" - tette hozzá. Tehát mindenképpen szükség van a nyugat-balkáni országok csat...
2019-11-22 19:12:23
Bővítik Magyarország és Bosznia-Hercegovina védelmi együttműködését
... törekvéseikben.
Hozzátette: a regionális együttműködés azért is fontos, mert számos olyan kihívás van - például az illegális migráció, az azzal járó nehézségek, valamint az illegális fegyverkereskedelem -, amelyeket együtt kezelhetnek majd.
Benkő Tibor honvédelmi miniszter kiemelte, hogy Magyarország tapasztalataival segít egy olyan programot összeállítani, amellyel támo...
2019-11-22 19:10:46
Kálló Gergely lesz az ellenzék közös jelöltje a dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson
...
Pintér Tamás hangsúlyozta: már a lemondásakor feltételül szabta, hogy olyan embert jelölhessen utódjául, aki hazaszeretetével és tenni akarásával tovább tudja vinni azokat az ügyeket, amelyeket ő is képviselt Fejér megyei 4-es választókerületében.
Kálló Gergely képviselőjelölt kiemelte: a politikán keresztül tudja legjobban képviselni a magyar embereket, ezért lépett be ...
2019-11-22 19:01:03
Krónika 4. rész (kormányzati igazgatás, különleges jogállású szervek)
... amit az ellenzék támogatni szokott. Ugyanakkor a nívós hozzászólásokat megköszöni - tette hozzá.
Egyetértett azzal, hogy olyan, részletes szabályokat is parlament elé kell hozni, amelyeket egyébként nem biztos, hogy indokolt lenne. A parlament iránti tiszteletből gondolták azt, hogy ezt a megoldást választják.
Abban gondolkodtak, minden felesleges bürokrácia merénylet a...
2019-11-21 18:42:15
A legeredményesebb egyetemi sportolókat díjazták
... valamint az ugyanott bronzérmet nyert férfi vízilabda-válogatott tagjai, továbbá a szintén harmadik Tóth Krisztián cselgáncsozó (TE).
Átadták az Év Legsportosabb Egyeteme díjakat is, amelyeket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az egri Eszterházy Károly Egyetem és a bajai Eötvös József Főiskola képviselői vehették át.
A Magyar Egyetemi-Főiskolai országos b...
2019-11-21 17:52:02
Kövér László: 1919-ben Magyarország 20. századi felszámolási kísérlete zajlott
... alatt "jogfosztott, megalázott, alávetett kisebbségi sorba kerültek".
A politikában és a történettudományban egyaránt vannak megkerülhetetlen kérdések és elodázhatatlan válaszok, "amelyeket egyszer meg kell fogalmazni és ki kell mondani" - vélekedett a házelnök. Ilyen kérdésként fogalmazta, hogy kiket szolgáltak azok a magyar állami vezetők, akik 1918 novemberében lefegyverez...
2019-11-21 15:52:14
Potápi: a kormány mindent megtesz azért, hogy erősítse a nemzetrészek közötti kapcsolatokat
... megerősítéséért is, nemcsak Magyarországon, hanem a határon túl is, ahol 6600 babacsomagot osztottak ki. Hangsúlyozta: ha a következő években lesznek még olyan családtámogatási lehetőségek, amelyeket ki tudnak terjeszteni a magyar régiókra, a kormány meg fogja tenni.
A családok támogatásának másik területe a versenyképes Kárpát-medence megteremtése. Mivel a magyar vállalkozá...
2019-11-21 15:42:14
Gulyás: második gazdaságvédelmi akciótervet kíván a kormány elfogadni a következő év legelején
... kell eldöntenie, mit tesz vele. A dízelautók esetleges kitiltásáról a fővárosból, azt mondta: több egyeztetést javasolt Karácsony Gergely főpolgármesternek, hogy azok a nyilatkozatok, amelyeket már ő maga is cáfolt, saját helyetteseitől ne hangozzanak el újra és újra.
Arról, hogy az atlétikai stadion ügyében, Fekete-Győr András, a Momentum elnöke népszavazást helyezett kilát...
2019-11-21 14:51:32
Krónika 19. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... obsrtukcióval.
Hajdu László (DK) "ultimátumként", "móresre tanításként" értékelte a javaslatot, szerinte az abban szereplő szankciók - kitiltások, pénzügyi büntetések - "korbácsos", "dedós" megoldások, amelyeket nem tud elhelyezni a "demokrácia csatornái közé".
Csárdi Antal (LMP) fideszes képviselők korábbi parlamenti bekiabálásait idézte fel, azt kérdezve a kormánypárt...
2019-11-21 14:31:48
Nyitott könyv - Nyílt nap az Országos Széchényi Könyvtárban
... az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában Antalffy Péter, az OSZK osztályvezetője.
Mint hozzátette, az OSZK óriási raktárrendszerrel rendelkezik, és tele van olyan kincsekkel, amelyeket ritkán láthat a nagyközönség.
Tudni kell, hogy itt minden megvan: a nemzeti könyvtár 10-13 millió dokumentumot őriz - ezzel a legnagyobb magyar közgyűjtemény -, de nem csak könyveket. ...
2019-11-21 13:51:38
1 2 3 ...................1990 1991 ..........2985 2986 ..........3979 3980 3981 
Címkék: Bővítik Magyarország, Kálló Gergely, Kövér László, Országos Széchényi Könyvtárban, Benkő Tibor, Pintér Tamás, Tóth Krisztián, Legsportosabb Egyeteme, Budapesti Műszaki, Gazdaságtudományi Egyetem, Eszterházy Károly Egyetem, Eötvös József Főiskola, Magyar Egyetemi-Főiskolai, Karácsony Gergely, Fekete-Győr András, Hajdu László, Csárdi Antal, Antalffy Péter, nyugat-balkáni országok, ellenzék közös, dunaújvárosi időközi, legeredményesebb egyetemi, kormány mindent, nemzetrészek közötti, kormány elfogadni, bővítési folyamattal, regionális együttműködés, illegális migráció, azzal járó, olyan programot, lemondásakor feltételül, politikán keresztül, magyar embereket, ellenzék támogatni, nívós hozzászólásokat, parlament iránti, megoldást választják, ugyanott bronzérmet, szintén harmadik, egri Eszterházy, bajai Eötvös, magyar állami, következő években, magyar régiókra, családok támogatásának, versenyképes Kárpát-medence, magyar vállalkozá, dízelautók esetleges, atlétikai stadion, abban szereplő,
© 2013 TVN.HU Kft.