Belépés
EP-választás - Romániában azért kell eltávolítani a választási óriásplakátokat, mert kezdődik a kampány
... természetvédelmi területeken, és a választási mozgósításban, szórólapok osztogatásában nem vehetnek részt 16 év alatti fiatalok.
Tizenhárom párt állított jelöltlistát a május 26-i EP-választásra, amelyen három független jelölt is indul.
A hivatalos választási kampány a szavazókörök megnyitása előtt 24 órával, május 25-én 7 órakor ér véget, attól kezdődően pedig, a szavaz...
2019-04-26 11:41:08
Könyvfesztivál - Idén is megrendezik a fesztivál hagyományos kísérőrendezvényeit
... irodalomban címmel lesz kerekasztal-beszélgetés az Európa Pontban.
Idén 22 pályakezdő szerző érkezik Budapestre a kontinens különböző országaiból a 19. Európai Elsőkönyvesek Fesztiváljára, amelyen Magyarországot a Margó-díjas Mécs Anna képviseli. A vendégek közül Anne Cathrine Bomann dán írónő Agathe, valamint Andrei Dósa román író Füves könyv címmel a fesztiválon mutatja be ...
2019-04-26 07:05:14
A kormánypárt elleni politikai hadüzenettel mozgósít a népszavazásra és EP-választásra a román államfő
... szerint a május 26-i kettős voksolás egy hosszabb politikai folyamat kezdete lehet, amely ősszel az elnökválasztással, jövőre pedig a helyhatósági és parlamenti választásokkal folytatódik és amelyen a román választók nyilvánvalóvá tehetik, hogy nem értenek egyet a PSD politikájával.
Az államfő elmondta: arra számít, hogy a PSD bojkottálni fogja a népszavazást. Arra buzdította...
2019-04-25 19:29:33
Ukrán válság - Putyin furcsállja a Donyec-medence lakóinak bevezetett egyszerűsített orosz honosítására adott k
... kötelezettségétől, az igénylőknek viszont nem kell feladniuk ukrán állampolgárságukat. A kérelmeket a Rosztov megyei hivatalok fogják kezelni.
Az ukrajnai elnökválasztás eredményét - amelyen a szavazatok több mint 73 százalékával Volodimir Zelenszkij humorista-producer győzött - Putyin Petro Porosenko hivatalban lévő ukrán államfő politikájának totális bukásaként értékelte. ...
2019-04-25 14:39:28
Ruben Brandt, a gyűjtő - Díjmentes vetítéseket szerveznek középiskolásoknak az Urániában
... magaskultúra iránt" - mondta a vetítéssorozatot beharangozó sajtótájékoztatón Fekete Péter.
Hozzátette: a program keretében 20 ingyenesen látogatható, zártkörű vetítést szerveznek, amelyen a diákok a film előtt a rajzfilm alkotói által készített, kifejezetten erre a vetítéssorozatra összeállított tudásközpontú, izgalmas prezentációt is megtekinthetnek.
Fekete Péter szer...
2019-04-25 14:00:00
Az erőszak csapdájából Isten erőterébe – Kozma Imre OH
... vannak, s ezt a kereszt vízszintes ága mutatja. Embertől emberig is keresztút visz.
Úgy látszik, hogy keresztjeinket nem az ácsolat fogja össze, hanem a rajtuk meghozott áldozat, amelyen múlik a kereszt egyensúlya, életünk egyensúlya, a világ egyensúlya.
Be kell látnunk, Isten üzenete alig ,,fér bele" szűk keblekbe. Keresztény közösségi hivatásunkat nem lehet...
2019-04-25 13:25:17
RÖVIDHÍR- Ruben Brandt, a gyűjtő - Díjmentes vetítéseket szerveznek középiskolásoknak az Urániában
... magaskultúra iránt" - mondta a vetítéssorozatot beharangozó sajtótájékoztatón Fekete Péter.
Hozzátette: a program keretében 20 ingyenesen látogatható, zártkörű vetítést szerveznek, amelyen a diákok a film előtt a rajzfilm alkotói által készített, kifejezetten erre a vetítéssorozatra összeállított tudásközpontú, izgalmas prezentációt is megtekinthetnek.
A filmvetítések í...
2019-04-25 13:09:46
William MacDonald - idézet
... fejlődésében nem várhatnak többet, mint amennyit ők maguk is megvalósítottak.
O. L. Clark mondotta: ,,Nem tudsz mást megtanítani arra, amit magad se tudsz; Nem vezethetsz mást olyan úton, amelyen magad nem jársz."
Az Úr ezt a tanítást még ki is hangsúlyozta a szálka és gerenda példázatával. Valaki elmegy egy szérű mellett, és a szél egy piciny pelyvadarabkát a szemébe fú...
2019-04-25 12:27:43
A fizika mindenkié - Ötödször rendezik meg a tudománynépszerűsítő rendezvénysorozatot
... törökbálinti Bálint Márton Általános Iskolában és Középiskolában pénteken diákok tartanak előadást Eötvös Loránd halálának 100. évfordulója alkalmából. Ezt követően olyan fizikaversenyt rendeznek, amelyen diákok mutathatják be kedvenc kísérleteiket, látványos színpadi elemekkel és magyarázattal tűzdelve.
Szombaton Bódvalenkén is lesznek programok. A hátrányos helyzet csökkent...
2019-04-25 12:09:01
Curling vegyespáros-vb - A magyarok százszázalékosan zárták a csoportkört
... osztrákok, a törökök, a hollandok, a brazilok, a svájciak és a tajvaniak felülmúlásával már nyolcaddöntősként, egyúttal csoportgyőztesként várták csütörtökön a guyanai duó elleni meccset, amelyen végül 10-5-re diadalmaskodtak úgy, hogy az utolsó, nyolcadik felvonást már nem játszották le a felek.
A 2013-ban és 2015-ben világbajnok magyar páros ellenfele még nem ismert a 16 kö...
2019-04-25 11:08:46
1 2 3 .............1314 1315 ......1971 1972 .......2627 2628 2629 
Címkék: Ruben Brandt, Kozma Imre OH, RÖVIDHÍR- Ruben Brandt, William MacDonald, Európa Pontban, Európai Elsőkönyvesek Fesztiváljára, Margó-díjas Mécs Anna, Anne Cathrine Bomann, Andrei Dósa, Volodimir Zelenszkij, Putyin Petro Porosenko, Fekete Péter, Bálint Márton Általános Iskolában, Eötvös Loránd, Szombaton Bódvalenkén, választási óriásplakátokat, fesztivál hagyományos, kormánypárt elleni, román államfő, erőszak csapdájából, fizika mindenkié, magyarok százszázalékosan, választási mozgósításban, május 26-i, hivatalos választási, szavazókörök megnyitása, kontinens különböző, vendégek közül, fesztiválon mutatja, hosszabb politikai, román választók, államfő elmondta, igénylőknek viszont, ukrajnai elnökválasztás, szavazatok több, vetítéssorozatot beharangozó, program keretében, film előtt, rajzfilm alkotói, vetítéssorozatra összeállított, kereszt vízszintes, ácsolat fogja, rajtuk meghozott, kereszt egyensúlya, világ egyensúlya, szérű mellett, piciny pelyvadarabkát, hátrányos helyzet, tajvaniak felülmúlásával,
© 2013 TVN.HU Kft.