Belépés
"Érett nő csak akkor lehetsz,ha már elengedted a félelmeidet
... kihez köti magát, és kinek engedi, hogy sírni lássa, hogy az élete része legyen. Egy igazi nő nem engedi, hogy bárki is átgázoljon rajta, mert elsétál onnan, ahol kevesebbet kap, mint amennyit megérdemel. Nincs szüksége megmentőre, mert erős, kitartó, önmaga hőse, de hagyja a férfit maga mellett hősnek lenni. Tudja, hogy nem kell mindig sminket viselnie, hiszen a szépségével tökél...
2019-05-15 10:27:52
Anyák napjára!
... az anyja
Őt karjaiba zárja....
2019-05-11 23:26:26
Ászja Bibi Kanadába érkezett
... mindvégig vele volt férje, Asik Mászih is. A tavaly októberi tárgyaláson a legfelsőbb bíróság többek között Shakespeare Lear királyát idézte; szerintük többet vétkeztek Bibi ellen, mint amennyit ő maga vétkezett (,,more sinned against than sinning"), valamint rámutattak, hogy a tanúk vallomásai ellentmondanak egymásnak.
Januári hírek szerint a család egy kanadai ki...
2019-05-09 17:00:40
Az élet matematikája
... statisztikák*
>

> A nőt addig aggasztja a jövő, amíg férjhez nem megy.
> A férfit addig nem aggasztja a jövő, amíg meg nem nősül.
>
> Az a férfi sikeres, aki többet keres, mint amennyit a felesége költ.
> Az a nő sikeres, aki talál ilyen férfit.
>
> Ha boldog akarsz lenni egy férfival, nagyon meg kell értened és egy
> kicsit szere...
2019-05-06 18:20:25
Ó és Újszövetség olvasása
... Ennyi gondolatot, ennyi összefüggést nem lehet fölfogni és észben tartani - hangzik az ellenvetés -, sőt, egyenesen tiszteletlenség Isten Igéjéből egy alkalommal többet olvasni, mint amennyit igazán be tudunk fogadni. S ezzel aztán - mint akik jól végezték dolgukat - hajlamosak vagyunk ismét megelégedni a Szentírásból kiemelt igék olvasásával. Ám valójában itt sú...
2019-05-06 14:05:06
Facebookon kaptam
... Szeretettel teli , vidám szép napot kívánok.

"Csupa szeretettel induljon reggeled ,
A szeretetet minden nap te is megérdemled.
Éppen annyit kaphatsz belőle ,
Amennyit te áldozol a szeretetre .
Jó reggelt !
Van - e szebb ajándék annál , mi kertedből való , mi kezed melegétől selymes ringató , mibe lelked tetted bele , mit szíved ölel át...
2019-05-06 08:32:02
Jégkorong divízió I/A-vb - Szlovén siker Litvánia ellen, bennmaradt a magyar válogatott
... ellen vereség (0-6), a litvánok ellen győzelem volt (4-1). Így a magyar válogatottnak a házigazda kazahok elleni zárómeccsen a bennmaradáshoz legalább annyi pontot kell szereznie, mint amennyit a litván gyűjtött, vagy többet, mint amennyivel a szlovén együttes gazdagodott.
A szlovénok korai emberelőnyből szereztek vezetést, Sabaduhin Kovacevic centerezett jól, az üresen álló ...
2019-05-05 11:11:12
Jégkorong divízió I/A-vb - Litvánia megszerezte első győzelmét, a világelitben a kazahok
... zárófordulóban vasárnap a szlovén-litván lesz az első, míg a kazah-magyar az utolsó összecsapás. Majoross Gergely megbízott szövetségi kapitány csapatának ugyanannyi pontot kell szereznie, mint amennyit a litvánok gyűjtenek a zárónapon, vagy többet, mint amennyivel Szlovénia gazdagodik, így kerülheti el a kiesést jelentő utolsó pozíciót.
Egyben az is eldőlt, hogy befejező két...
2019-05-04 13:31:13
Herczeg Anita: a gyermek tengernyi öröm és kihívás
... megalapítója hangsúlyozta: az EU-ban is egyedülálló, amit a NOE csinál, tevékenységét méltán ismerték el Európa-díjjal. Kiemelte: gyerekeinknél nincs nagyobb érték, ezért annyit legyünk velük, amennyit csak lehet.
"Önök saját életükkel példát mutatnak másoknak, hogy gyerekekkel jó lenni" - mondta a nagycsaládosok előtt az EP-képviselő.
A NOE babaköszöntő rendezvényén eml...
2019-05-04 12:51:25
Önbizalom
...,,Ha több kötelességünk van, mint amennyit valószínűleg el tudunk látni, az önbizalmunk mindegyik kudarccal tovább csorbul."

-James Dobson-...
2019-04-28 21:48:22
1 2 3 ................808 809 .........1213 1214 ........1616 1617 1618 
Címkék: Ászja Bibi Kanadába, Herczeg Anita, Asik Mászih, Shakespeare Lear, Isten Igéjéből, Sabaduhin Kovacevic, Majoross Gergely, élet matematikája, magyar válogatott, gyermek tengernyi, élete része, férfit maga, szépségével tökél, tavaly októberi, legfelsőbb bíróság, tanúk vallomásai, férfit addig, felesége költ, alkalommal többet, szeretetet minden, litvánok ellen, magyar válogatottnak, házigazda kazahok, bennmaradáshoz legalább, litván gyűjtött, szlovén együttes, szlovénok korai, üresen álló, szlovén-litván lesz, utolsó összecsapás, litvánok gyűjtenek, kiesést jelentő, nagycsaládosok előtt, önbizalmunk mindegyik, tiszteletlenség, ellentmondanak, nagycsaládosok, bennmaradáshoz, zárófordulóban, kötelességünk, emberelőnyből, válogatottnak, tevékenységét, gyerekeinknél, valószínűleg, világelitben, összefüggést, statisztikák, szentírásból, matematikája, hangsúlyozta, rendezvényén, megalapítója, babaköszöntő, olvasásával, szeretettel, szépségével, megelégedni, megszerezte, megérdemled, újszövetség, félelmeidet, zárómeccsen,
© 2013 TVN.HU Kft.