Belépés
Jövő héten tanácskozik a Vallásgyakorlás Szabadságának Nemzetközi Szövetsége
...
Ujházi Lóránd, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) tudományos főmunkatársa arról beszélt: Mike Pompeo amerikai külügyminiszter februári beszédében foglalta össze a szervezet céljait. Dominánsan az üldözött keresztények jelentek meg. Az is elhangzott, hogy a liberális világban komoly támadások érik a keresztény értékeket.
A szakértő szólt arról is, az NKE hadtudományi k...
2020-07-12 08:21:11
akiknek a legnagyobb szükségük van rájuk,
... oltások terjesztése egyenlőség elvén, és ne csak piaci tényezők hatására történjen. Jelenleg szerte a világon több száz laboratóriumban folynak kísérletet Covid-19 elleni vakcinával, az amerikai és európai kormányok dollármilliárdokat költenek kutatásokra, kísérletekre és gyógyszergyártásra. Vannak ugyanakkor olyan aggodalmak, hogy a gazdagabb országok szerzik be az ígéretesebb ko...
2020-07-11 19:13:38
Washington "csalódott" az isztambuli Hagia Sophia mecsetté alakítása miatt
...
"Csalódottak vagyunk a török kormány döntése miatt, amellyel megváltoztatta a Hagia Sophia státuszát" - olvasható a közleményben. Morgan Ortagus mindazonáltal leszögezte: az amerikai kormányzat "tudomásul veszi a török kormány azon kötelezettségvállalását, hogy minden látogató számára garantálja a belépést" a mecsetté alakított egykori székesegyházba.
A Hagia Sophia 193...
2020-07-11 07:04:06
Donald Trump: az amerikai-kínai viszony "súlyosan károsodott"
... Kína "leállíthatta volna" a világjárvány kirobbanását, de "ezt nem tette meg". Kifejtette azt is, hogy ezért - mint fogalmazott -"pillanatnyilag" nem gondolkodik a januárban megkötött amerikai-kínai kereskedelmi megállapodás újabb szakaszának megnyitásában. "Őszintén szólva, csomó más dolog jár a fejemben" - mondta.
Trump a Egyesült Államok - közel-keleti hadműveletekkel is ...
2020-07-10 22:13:09
Erdogan: a nem-muszlimok előtt is nyitva fog állni a mecsetté nyilvánított Hagia Sophia
... Hagia Sophiát nem múzeumi célo...
2020-07-10 21:53:18
A török elnök elrendelte az isztambuli Hagia Sophia mecsetté alakítását
... Bartolomaiosz konstantinápolyi pátriárka június végén megdöbbentőnek és elszomorítónak nevezte, hogy Törökország tervbe vette a Hagia Sophia mecsetté alakítását.
Július elején Mike Pompeo amerikai külügyminiszter is megszólalt az ügyben. Sürgette Ankarát, hogy hagyja meg az egykori bizánci építésű ortodox bazilikát múzeumnak, és ne alakítsa át mecsetté.
Kirill orosz orto...
2020-07-10 19:03:14
BÉT - Alulteljesítő volt a magyar piac
... gyenge kezdés után inkább emelkedtek, főleg délutántól, például a DAX index a BÉT zárásakor plusz 1 százalékon állt - mondta.
A vezető üzletkötő kiemelte, hogy a jövő héten indul az amerikai gyorsjelentési szezon. Kedden főleg a pénzügyi cégek fognak jelenteni, amelyek hagyományosan az elsők között számolnak be. A piacok arra kíváncsiak, hogy a cégeknek mennyi céltartalékot ...
2020-07-10 18:22:43
Lavrov: az amerikai elnökválasztási harc terméke az orosz-tálib összeesküvés vádja
... arra, hogy értesülések szerint terroristák a koronavírus törzsét új vírusok kialakítására próbálhatják meg felhasználni.
Sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy a Donald Trump-féle amerikai kormányzat "tudatosan aláássa" mind a fegyverzetellenőrzés, mind a nemzetközi együttműködés jogi és szerződéses mechanizmusait. Rámutatott, hogy megnőttek a nukleáris kockázatok, a nemzetkö...
2020-07-10 17:02:40
Tőzsde - Vegyes kezdés az amerikai tőzsdéken
...
A DJIA-30 index 0,06 százalék csökkenéssel, az S&P-500 index 0,06 százalék emelkedéssel, a Nasdaq Composite index 0,06 százalék csökkenéssel kezdte a pénteki kereskedést.
Az amerikai fertőzésszám növekedése pénteken aggályokat keltett a tőzsdei befektetők körében a gazdaság talpraállításának a várható ütemét illetően.
Csütörtökön vegyesen zártak az amerikai indexek,...
2020-07-10 15:52:13
Szijjártó: a magyar gazdaság a magyar emberek munkája révén válhat sikeressé
... árbevétele 4,5 millió eurót tett ki, a dolgozók száma pedig 166. A cég 2018-ban 1500 négyzetméteres gyártócsarnokot épített.
A cég évente 900 ezer darab terméket állít elő, és az Amerikai Egyesült Államoktól Japánig a világ számos országába exportál.
A most elnyert kormányzati támogatásból 1,3 millió euró értékű olvasztókádat vásárolnak - mondta a cégtulajdonos.
Fen...
2020-07-10 14:01:55
1 2 3 ..............4458 4459 ........6688 6689 .......8916 8917 8918 
Címkék: Vallásgyakorlás Szabadságának Nemzetközi Szövetsége, Hagia Sophia, Donald Trump, Ujházi Lóránd, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Mike Pompeo, Morgan Ortagus, Egyesült Államok, Hagia Sophiát, Sürgette Ankarát, Donald Trump-féle, Nasdaq Composite, Amerikai Egyesült Államoktól Japánig, legnagyobb szükségük, isztambuli Hagia, amerikai-kínai viszony, nem-muszlimok előtt, mecsetté nyilvánított, török elnök, magyar piac, amerikai elnökválasztási, orosz-tálib összeesküvés, amerikai tőzsdéken, magyar gazdaság, magyar emberek, szervezet céljait, üldözött keresztények, liberális világban, keresztény értékeket, szakértő szólt, világon több, gazdagabb országok, török kormány, amerikai kormányzat, mecsetté alakított, világjárvány kirobbanását, januárban megkötött, egykori bizánci, vezető üzletkötő, jövő héten, amerikai gyorsjelentési, pénzügyi cégek, elsők között, piacok arra, cégeknek mennyi, koronavírus törzsét, nemzetközi együttműködés, nukleáris kockázatok, pénteki kereskedést, amerikai fertőzésszám,
© 2013 TVN.HU Kft.