Belépés
Ismét az Apple a Forbes 100-as toplista élén
... információs-technológiai cégek száma 20, a p...
2020-07-29 10:52:00
Jelentősen csökkent a francia PSA autóipari konszern bevétele és nyeresége
... értékesített járművek száma. Carlos Tavares, a PSA vezérigazgatója pedig "kitűnőnek" minősítette a megrendelések június végi állományát.
A PSA-csoport és a Fiat Chrysler Automobiles olasz-amerikai vállalat továbbra is tervezi, hogy egyesül, amivel létrejön a világ negyedik legnagyobb autóipari cége. Az ügylet lezárása 2021 első felében várható.
A PSA nyereségessége meg...
2020-07-29 00:52:26
Tőzsde - Gyenge kezdés várható az európai tőzsdéken
...
Szerdán az európai indexek nagy nyereséggel zártak és az amerikai tőzsdék is pozitív eredménnyel fejezték be a napot. A csütörtöki globális tőzsdenap azonban már indexcsökkenéssel indult Ázsiában.
Kínában elsősorban az Egyesült Államokkal éleződő konfliktus terheli meg a befektetői hangulatot, a tőzsdeindex csökkent annak ellenére is, hogy az ipari termelés júniusban má...
2020-07-16 07:40:50
Tőzsde - Gyenge kezdés várható az európai tőzsdéken
... zártak az európai tőzsdék az euróövezeti gazdasági aktivitás lassulásának mérséklődő ütemére utaló beszerzésimenedzser-indexeknek köszönhetően. Megkönnyebbülést okozott a befektetőknek az amerikai elnök részéről twitter üzenetben tett megerősítés az amerikai-kínai kereskedelmi megállapodások érvényben maradásáról.
A nap egyik legjobban szereplő ágazata az autóipar lett az AC...
2020-06-24 07:40:54
Tőzsde - Gyenge kezdés várható az európai tőzsdéken
... állt magasabban az európai kereskedési idő kezdete előtt két órával a globális kereskedelemben hordónként 34,95 dolláron, a WTI ára pedig 0,56 százalékkal 32,14 dollárra emelkedett. Az amerikai olajkészletek az elmúlt héten 4,8 millió hordóval csökkentek a várt 1,2 milliós növekedés helyett és az előző heti 7,6 milliós növekedés után.
Az eurót 0,18 százalékkal jegyzik erősebb...
2020-05-20 07:10:49
Koronavírus - Moody's: rekordon a befektetési osztályzatuk elvesztésétől veszélyeztetett vállalatok száma
... osztályzatára negatív kilátás érvényes.
Mindkét vállalat adósságállománya 29 milliárd dollár - áll a hitelminősítő elemzésében.
A Moody's kimutatása szerint rekordszinten jár a nem amerikai potenciális "bukott angyalok" adósságállománya is, amely a 2019 végén mért 294 milliárd dollárról egyetlen negyedév alatt 383 milliárd dollárra emelkedett.
Ez a legmagasabb adóss...
2020-04-22 22:28:29
Koronavírus - Újrainduló gyártás, új termékek és szolgáltatások a járvány körülményei között
... végzi feladatait. Magyarországon is gyártott termékeik alapvető szükségleteket elégítenek ki, így keresletük ebben az időszakban sem csökkent - tették hozzá. A két gyár a Hyginett Magyar-Amerikai Higiéniai Cikkeket Gyártó Kft. keretén belül üzemel.
A járványhelyzet a Molt arra késztette, hogy fertőtlenítők gyártásba kezdjen. Az egyik első felhasználója az új terméknek, aVolá...
2020-04-14 20:52:48
Automatizálással fejlesztette gyártóüzemét a nagykanizsai Siroma-Plast
... készülnek, túlnyomórészt európai gyárakban alkatrészként vagy félkész termékként használják fel gyártmányaikat. Bizonyos alkatrészekkel közvetlenül látják el a multinacionális cégek kínai és amerikai gyárait.
A nagykanizsai cég fő megrendelői közé tartozik a Valeo cégcsoport, az Itron-Ganz Mérőgyár és a Schneider csoport. A folyamatosan növekvő kereslet miatt döntött a társa...
2020-03-30 18:03:38
Tőzsde - Gyenge kezdés várható Európában
... forgalomban kialakult árfolyamok alapján a főbb európai tőzsdéken, Londonban, Frankfurtban és Párizsban 0,5-1,5 százalékos indexcsökkenésre lehet számítani a pénteki kereskedés kezdetén.
Az amerikai piacok 6 százalékos pozitív zárása után indexemelkedéssel nyitották meg a pénteki globális kereskedést az ázsiai tőzsdék. Az európai kereskedés kezdete előtt mintegy két órával To...
2020-03-27 07:40:52
Tőzsde - Erős kezdés várható Európában
... hatással, hogy márciusban a valaha regisztrált legnagyobb mértékben esett vissza az euróövezet gazdasági teljesítménye a koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések miatt.
Az amerikai piacok 9-11 százalékos nyereséggel fejezték be a keddi kereskedést és az ázsiai tőzsdék is árfolyamemelkedéssel indították el a szerdai tőzsdenapot. Az európai kereskedési idő kezdete ...
2020-03-25 07:41:04
1 2 3 .......23 24 ...34 35 ...45 46 47 
Címkék: Carlos Tavares, Fiat Chrysler Automobiles, Egyesült Államokkal, Hyginett Magyar-Amerikai Higiéniai Cikkeket Gyártó Kft, Itron-Ganz Mérőgyár, európai tőzsdéken, befektetési osztályzatuk, járvány körülményei, nagykanizsai Siroma-Plast, megrendelések június, világ negyedik, ügylet lezárása, európai indexek, amerikai tőzsdék, csütörtöki globális, befektetői hangulatot, tőzsdeindex csökkent, ipari termelés, európai tőzsdék, euróövezeti gazdasági, amerikai elnök, amerikai-kínai kereskedelmi, autóipar lett, európai kereskedési, globális kereskedelemben, amerikai olajkészletek, elmúlt héten, előző heti, hitelminősítő elemzésében, 2019 végén, legmagasabb adóss, egyik első, multinacionális cégek, folyamatosan növekvő, főbb európai, pénteki kereskedés, amerikai piacok, pénteki globális, ázsiai tőzsdék, európai kereskedés, valaha regisztrált, euróövezet gazdasági, keddi kereskedést, szerdai tőzsdenapot, megkönnyebbülést, indexcsökkenésre, automatizálással, adósságállománya, kereskedelemben,
© 2013 TVN.HU Kft.