Belépés
Venezuelai válság - Figyelmeztette Oroszországot az amerikai külügyminiszter
...
Robert Palladino, az amerikai külügyminisztérium szóvivője közleményben jelentette be: Mike Pompeo telefonon hívta fel Szergej Lavrovot.
Az amerikai diplomácia vezetője hangsúlyozta: nemcsak az Egyesült Államok, hanem a térség országai sem maradnak tétlenek, ha Oroszország elmélyíti a feszültséget Venezuelában. Moszkvának fel kell hagynia ezzel a magatartással, Nicolás ...
2019-03-25 16:22:00
Kreml: a Mueller-jelentés sem bizonyította az orosz beavatkozást
... focilabdára, az hangoztatta, hogy a labda az amerikaiaknál van és hogy Oroszország sohasem volt kezdeményezője a viszony elrontásának, a kétoldalú szerződések megszűntetésének és a másik ország diplomáciai képviseletének elfoglalását. Emlékeztetett arra, hogy Putyin többször hangot adott a kapcsolatok javításában való orosz érdekeltségnek.
Az orosz külügyminisztérium sajtóosz...
2019-03-25 15:31:36
Újabb amerikai hadihajók keltek át a Tajvani-szoroson
... amerikai-kínai kapcsolatok legkritikusabb és legérzékenyebb fókuszpontjai is.
Az elmúlt években egyre gyakrabban gyakorlatoztak kínai harci gépek és hadihajók Tajvan térségében, és Peking diplomáciai eszközöket is bevetett, hogy csökkentse a sziget nemzetközi szövetségeseinek körét.
Az amerikai katonai hírszerzés közelmúltbeli jelentése szerint a kínai hadsereg jelentős ...
2019-03-25 08:01:04
Iohannis: Románia nem döntött izraeli nagykövetsége Jeruzsálembe költöztetéséről
... külképviseletének Jeruzsálembe költöztetéséről anélkül, hogy arról a jobboldali államfővel megegyezett volna.
A Romániában megszokott belpolitikai sárdobálás először tavaly áprilisban hozta diplomáciai szempontból kínos helyzetbe az országot, amikor Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök - a miniszterelnök izraeli látogatása előtt két nappal, Dancilát is megelőzve - egy tel...
2019-03-24 19:52:59
Román miniszterelnök: Bukarest áthelyezi izraeli nagykövetségét Jeruzsálembe
... barátja" és és leghűségesebb európai támogatója.

Viorica Dancila beszéde előtt Juan Orlando Hernández hondurasi elnök szintén arról beszélt, hogy országa azonnal megnyitja diplomáciai misszióját Jeruzsálemban.
Az AIPAC éves politikai konferenciája a lobbiszervezet legnagyobb szabású tanácskozása. Az idei konferencián szokás szerint rész vesz az izraeli kormányfő, ...
2019-03-24 18:22:53
Ferenc pápáért adtak hálát Budapesten.
... imádkozhatnak Budapesten abból az alkalomból, hogy hat évvel ezelőtt kezdte meg pápai szolgálatát Ferenc pápa. A pápai nuncius külön köszöntötte a kormány képviselőit és a hazánkba akkreditált diplomáciai testület tagjait, a keresztény egyházak és a zsidó közösségek képviselőit. A szentmisén együtt ünnepelt Darák Péter, a Kúria elnöke és Tarlós István főpolgármester.
*
[...
2019-03-20 10:15:08
Észak Dél ellen (Részletek)
... 1860-1865

(História álarc nélkül - Az igazság nyomában)

* A dinamikus észak és a provinciális dél
* A déli államok elszakadása
* Az első lövések
* Lee tábornok
* Diplomáciai csatározások
* Az első összecsapások
* Az északiak támadása
* A hétnapos csata
* Hadihajók harca
* Az északiak győzelme nyugaton
* Lee tá...
2019-03-19 01:11:24
Az amerikai külügyminiszter a tárgyalások folytatására számít Észak-Koreával
...
Az amerikai diplomácia vezetője azt hangoztatta: mindenképpen a diplomáciai tárgyalások folytatására számít, még azt követően is, hogy észak-koreai tisztségviselők pénteken kora reggel azt közölték, Kim Dzsong Un észak-koreai vezető fontolgatja rakéta- és nukleáris programjának újraindítását.
A vietnami fővárosban februárban tartott csúcstalálkozóra is utalva Pompeo les...
2019-03-15 17:51:51
Szijjártó: a magyarságnak nemzeti identitásához, hitéhez ragaszkodó közösségként van jövője
... vezetése az iskola megmentésében és újraindításában vállalt szerepének elismeréséül tüntette ki Szijjártó Pétert.
Tamási Zsolt iskolaigazgató laudációjában megköszönte a magyar kormány diplomáciai erőfeszítéseit, amelyek sorsdöntőnek bizonyultak a hosszas pereskedés és jogi huzavona után kormányrendelettel újraindított iskola szempontjából.
Az intézmény diákjai és tanára...
2019-03-14 15:41:57
Az Európai Parlament bírálta a pénzmosásban érintett országok EU-s listájának elutasítását
... hogy nem átlátható módon állították össze a javasolt, 23 országot tartalmazó listát.
Az Európai Parlament a strasbourgi plenáris ülésen megszavazott állásfoglalásában bírálta a diplomáciai nyomásnak és intenzív lobbizásnak engedő EU-tagállamokat, továbbá kiemelte, a szűrésnek politikai okok helyett szigorú kritériumokon kellene alapulnia.
"Az ilyen jellegű nyomásnak nem ...
2019-03-14 15:31:45
1 2 3 ..............................185 186 ...............277 278 ...............369 370 371 
Címkék: Figyelmeztette Oroszországot, Észak Dél, Európai Parlament, Robert Palladino, Mike Pompeo, Szergej Lavrovot, Egyesült Államok, Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Juan Orlando Hernández, Darák Péter, Tarlós István, Dzsong Un, Szijjártó Pétert, Tamási Zsolt, amerikai külügyminiszter, orosz beavatkozást, tárgyalások folytatására, magyarságnak nemzeti, pénzmosásban érintett, amerikai diplomácia, térség országai, feszültséget Venezuelában, viszony elrontásának, kétoldalú szerződések, másik ország, kapcsolatok javításában, elmúlt években, sziget nemzetközi, amerikai katonai, kínai hadsereg, jobboldali államfővel, miniszterelnök izraeli, lobbiszervezet legnagyobb, idei konferencián, izraeli kormányfő, pápai nuncius, kormány képviselőit, hazánkba akkreditált, keresztény egyházak, zsidó közösségek, szentmisén együtt, igazság nyomában, dinamikus észak, déli államok, első lövések, első összecsapások, északiak támadása, hétnapos csata, északiak győzelme, diplomáciai tárgyalások, vietnami fővárosban,
© 2013 TVN.HU Kft.