Belépés
Donald Trump: az amerikai-kínai viszony "súlyosan károsodott"
... Kína "leállíthatta volna" a világjárvány kirobbanását, de "ezt nem tette meg". Kifejtette azt is, hogy ezért - mint fogalmazott -"pillanatnyilag" nem gondolkodik a januárban megkötött amerikai-kínai kereskedelmi megállapodás újabb szakaszának megnyitásában. "Őszintén szólva, csomó más dolog jár a fejemben" - mondta.
Trump a Egyesült Államok - közel-keleti hadműveletekkel is ...
2020-07-10 22:13:09
Erdogan: a nem-muszlimok előtt is nyitva fog állni a mecsetté nyilvánított Hagia Sophia
... Hagia Sophiát nem múzeumi célo...
2020-07-10 21:53:18
A török elnök elrendelte az isztambuli Hagia Sophia mecsetté alakítását
... Bartolomaiosz konstantinápolyi pátriárka június végén megdöbbentőnek és elszomorítónak nevezte, hogy Törökország tervbe vette a Hagia Sophia mecsetté alakítását.
Július elején Mike Pompeo amerikai külügyminiszter is megszólalt az ügyben. Sürgette Ankarát, hogy hagyja meg az egykori bizánci építésű ortodox bazilikát múzeumnak, és ne alakítsa át mecsetté.
Kirill orosz orto...
2020-07-10 19:03:14
Lavrov: az amerikai elnökválasztási harc terméke az orosz-tálib összeesküvés vádja
... arra, hogy értesülések szerint terroristák a koronavírus törzsét új vírusok kialakítására próbálhatják meg felhasználni.
Sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy a Donald Trump-féle amerikai kormányzat "tudatosan aláássa" mind a fegyverzetellenőrzés, mind a nemzetközi együttműködés jogi és szerződéses mechanizmusait. Rámutatott, hogy megnőttek a nukleáris kockázatok, a nemzetkö...
2020-07-10 17:02:40
Koronavírus - Az Egyesült Államokban ismét rekordot döntött az új fertőzések száma
... áldozata is volt a vírusfertőzés nyomán kialakult Covid-19-nek és szövődményeinek. Az Egyesült Államokban csütörtökön több mint 800 Covid-19-ben szenvedő beteg halt meg.
Donald Trump amerikai elnök a Twitteren csütörtökön közzétett bejegyzésében kitartott amellett, hogy a növekvő számú fertőzés regisztrálása a szélesebb körű vírustesztelésnek tudható be.
A járvány fell...
2020-07-10 07:05:38
Trump rendeletet írt alá a spanyolajkú amerikaiak gazdasági és oktatási lehetőségeinek javításáról
... spanyolajkú közösségekben.
A rendelet aláírása előtt az elnök spanyolajkú üzleti vezetőket és választott tisztségviselőket látott vendégül a Fehér Ház Rózsakertjében. "A spanyolajkú amerikaiak és az egész hispán amerikai közösség igazi kincs" - mondta rövid köszöntőjében Trump. Kiemelte az úgynevezett charter iskoláknak nyújtott erőteljes támogatását, megjegyezve, hogy az ez...
2020-07-10 07:05:24
Milley tábornok a konföderációs katonákról elnevezett támaszpontok átnevezését szeretné
...
Milley tábornok hangsúlyozta: annak idején politikai döntés nyomán nevezték el a támaszpontokat a konföderációs időszak és az amerikai polgárháború (1861-1865) katonaivezetőiről, így most is politikai döntést kell hoznia az átkeresztelésükről.
A tábornok megjegyezte: a hadsereget a támaszpontok nevének "megosztó jellege" aggasztja. Ugyanakkor emlékeztetett arra is, hogy...
2020-07-10 07:05:04
Joe Biden ötmillió új munkahelyet teremtő gazdaságélénkítő tervet ígér
... kormányzat hozzá nem értésének árát a dolgozó családok fizetik meg".
Félórás beszédében Biden négy év alatt megvalósítandó, 400 milliárd dolláros gazdasági csomagtervet ígért, benne az amerikai gyártású termékek és szolgáltatások kormányzati vásárlását. További 300 milliárd dollárt új kutatásokra és műszaki újítások kidolgozására szánna.

A várható elnökjelölt úgy...
2020-07-10 07:04:48
New Yorkban a polgármester is segített BLM-feliratot mázolni az úttesten Trump lakása elé
... szavak "felszabadítják az Ötödik sugárutat".
"Mutassuk meg Donald Trumpnak azt, amit nem ért meg, fessük fel éppen az ő otthona előtt" - mondta a demokrata párti politikus, akinek afroamerikai felesége is segédkezett a festésben.
Az amerikai elnök néhány nappal ezelőtt egy sor Twitter-bejegyzésben "a gyűlölet jelképének" nevezte az Egyesült Államokban egyre több helyen ...
2020-07-10 07:04:20
Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával
... Nagy-Britannia, Németország, Kanada, az Egyesült Államok, Csehország és Svédország kormánya, az Európai Bizottság, valamint az Oroszországban nem kívánatosnak minősített cseh Ember Bajban és az amerikai Nyílt Társadalom alapítvány finanszírozta. A képviselő azt hangoztatta, hogy a médiából a Deutsche Welle, a BBC orosz nyelvű szolgálata, az Amerika Hangja, a Szabadság Rádió és reg...
2020-07-09 21:22:33
1 2 3 ...................718 719 ..........1077 1078 ..........1436 1437 1438 
Címkék: Donald Trump, Hagia Sophia, Egyesült Államokban, Egyesült Államok, Hagia Sophiát, Mike Pompeo, Sürgette Ankarát, Donald Trump-féle, Fehér Ház Rózsakertjében, Donald Trumpnak, Európai Bizottság, Ember Bajban, Nyílt Társadalom, Deutsche Welle, Amerika Hangja, Szabadság Rádió, amerikai-kínai viszony, nem-muszlimok előtt, mecsetté nyilvánított, török elnök, isztambuli Hagia, amerikai elnökválasztási, orosz-tálib összeesküvés, spanyolajkú amerikaiak, konföderációs katonákról, úttesten Trump, alkotmányról szóló, világjárvány kirobbanását, januárban megkötött, egykori bizánci, koronavírus törzsét, nemzetközi együttműködés, nukleáris kockázatok, vírusfertőzés nyomán, növekvő számú, szélesebb körű, járvány fell, rendelet aláírása, elnök spanyolajkú, egész hispán, úgynevezett charter, konföderációs időszak, amerikai polgárháború, tábornok megjegyezte, támaszpontok nevének, dolgozó családok, amerikai gyártású, várható elnökjelölt, demokrata párti, amerikai elnök, gyűlölet jelképének, amerikai Nyílt,
© 2013 TVN.HU Kft.