Belépés
Scherer bíboros: „Viták mindig vannak, nekünk az a fon
... gondoskodjunk az emberekről
...................
Odilo Scherer bíboros, São Paulo érseke, a Latin-Amerikai Püspöki Tanács (CELAM) alelnöke Skype-on adott interjút a SIR hírügynökségnek.
A beszélgetés során a főpásztor ismét hangsúlyozza, nem áll szándékában Bolsonaro elnök kritiká...
2020-04-01 12:03:11
Késik a koalíciós megállapodás Netanjahu és Ganz között
... bírálják őket az eddigi kompromisszumokért a jobb- és a baloldalon egyaránt.
A három legvitásabb kérdés az igazságügyi miniszter, valamint a kneszet elnökének személye, és a Donad Trump amerikai elnök béketervében szereplő ciszjordániai annektálások végrehajtása.
Beni Ganz igazságügyi miniszternek a Kék-fehérhez tartozó Avi Nisszenkornt, a szakszervezeti szövetség volt e...
2020-04-01 10:11:42
Koronavírus - Felszállt az Egyesült Államokba orvosi felszerelést szállító orosz katonai gép
...
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője kedden elmondta, hogy a segélyszállítmányt Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfői telefonbeszélgetésük során ajánlotta fel amerikai hivatali partnerének, Donald Trumpnak.
Oroszország, a súlyos amerikai járványügyi helyzetre való tekintettel, segítséget ajánlott fel orvosi berendezések és védőeszközök formájában. Trump köszönettel elfogadta...
2020-04-01 09:11:39
Koronavírus - Donald Trump szerint "nagyon fájdalmas két hét" vár az amerikaiakra
...
"Azt szeretném, hogy minden amerikai készüljön fel az előttünk álló zord napokra. Nagyon nehéz két hetünk lesz" - fogalmazott Trump, hozzátéve, hogy ezt követően "mégis csak lesz valami fény az alagút végén".
A sajtókonferencián az elnök többször is hangsúlyozta, hogy pozitív szemléletű ember, és ezért mindig arra törekszik, hogy reményt adjon másoknak.
Emlékeztet...
2020-04-01 07:04:46
Donald Trump és Recep Tayyip Erdogan tűzszünetre szólít fel Szíriában és Líbiában
...
Az amerikai elnöki hivatal közlése szerint a két államférfi egyetértett abban, hogy "ma minden korábbinál fontosabb, hogy a konfliktusban álló országok, különösen Szíria és Líbia, hirdessenek tűzszünetet és dolgozzanak ki megoldást" az ellenségeskedések rendezésére.
"A két vezető megállapodott abban, hogy egymással egyeztetve, közösen munkálkodik a koronavírus legyőzése...
2020-04-01 07:04:06
Koronavírus - Kreml: orvosi felszerelést szállító orosz katonai gép indul az Egyesült Államokba
...
Peszkov elmondta, hogy a nap folyamán technikai egyeztetés folyt a gépről. A segélyszállítmányról Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök hétfői telefonbeszélgetésén esett szó.
"Az orosz fél a súlyos amerikai járványügyi helyzetre való tekintettel segítséget ajánlott fel orvosi berendezések és védőeszközök formájában. Trump köszönettel elfogadta ezt a huma...
2020-03-31 21:23:40
New York állam kormányzója nem pályázik a demokraták elnökjelöltségére
...
Andrew Cuomo esetleges további politikai szerepvállalása azt követőenkerült az amerikai közélet érdeklődésének középpontjába, hogy Donald Trump amerikai elnök hétfőn a Fox televíziónak adott interjújában azt mondta: nem bánná, ha New York kormányzója lenne a vetélytársa az őszi elnökválasztáson.
Trump úgy fogalmazott: Cuomo "jobb jelöltje lenne a demokratáknak, mint Joe ...
2020-03-31 21:04:18
Koronavírus - The Washington Post: az amerikai járványügyi központ fontolgatja a kötelező maszkviselést elrende
... eddigi álláspontja, s ez az új típusú koronavírus rohamos terjedésével, a megbetegedések és a halálesetek számának növekedésével magyarázható.
Hétfői sajtóértekezletén Donald Trump amerikai elnöktől az egyik újságíró megkérdezte, hogy várható-e a nem orvosi maszk kötelező viselésének elrendelése, mire az elnök azt válaszolta: "korlátozott időtartamra elképzelhető, ezt éppen ...
2020-03-31 17:03:22
Koronavírus - Donald Trump: eddig több mint egymillió amerikain végeztek vírustesztet
... városában is.
Trump úgy vélekedett: az elkövetkező néhány hétben sikerül biztosítani, hogy minden beteg, bárhol éljen is az Egyesült Államokban, lélegeztetőgéphez jusson.
Az amerikai tagállamok egyébként egymás után jelentik be növekvő igényeiket a lélegeztetőgépekre. Phil Murphy, New Jersey kormányzója újabb kétezer, John Bel Edwards, Louisiana kormányzója pedig 12 ez...
2020-03-31 07:04:48
Koronavírus - A Fehér Ház is megerősítette Trump és Putyin telefonbeszélgetését
...
Judd Deere, az amerikai elnöki hivatal helyettes szóvivője szerint a két államfő egyetértett abban, hogy a G20-as országcsoporttal együttműködve erőteljes nemzetközi kampányt folytatnak majd az új típusú koronavírus elleni harcban és egyben a világgazdaság megélénkítése érdekében.
Mindketten fontosnak tartották a globális energiapiacok stabilizálását - közölte Deere....
2020-03-30 21:24:54
1 2 3 ...................701 702 ..........1051 1052 .........1401 1402 1403 
Címkék: Egyesült Államokba, Donald Trump, Recep Tayyip Erdogan, Washington Post, Fehér Ház, Odilo Scherer, Latin-Amerikai Püspöki Tanács, Donad Trump, Beni Ganz, Dmitrij Peszkov, Vlagyimir Putyin, Donald Trumpnak, Andrew Cuomo, Egyesült Államokban, Phil Murphy, John Bel Edwards, Judd Deere, koalíciós megállapodás, demokraták elnökjelöltségére, amerikai járványügyi, kötelező maszkviselést, beszélgetés során, főpásztor ismét, baloldalon egyaránt, három legvitásabb, igazságügyi miniszter, kneszet elnökének, szakszervezeti szövetség, súlyos amerikai, előttünk álló, alagút végén, elnök többször, amerikai elnöki, konfliktusban álló, ellenségeskedések rendezésére, koronavírus legyőzése, amerikai közélet, őszi elnökválasztáson, halálesetek számának, egyik újságíró, elkövetkező néhány, amerikai tagállamok, világgazdaság megélénkítése, globális energiapiacok, országcsoporttal, elnökválasztáson, szerepvállalása, hírügynökségnek, szakszervezeti, megbetegedések, stabilizálását, érdeklődésének, követőenkerült,
© 2013 TVN.HU Kft.