Belépés
Politico: Az Európai Bizottság elnöke nagy kockázatot vállal az Egyesült Államokkal kötendő kereskedelmi megáll
... hatásai már olyan európai kulcságazatokat érintettek mint a repülőgépipar, a bortermelés és acéltermelés. Továbbá, a megállapodásból következő "fegyverszünet" visszaadná a lendületet a Trump amerikai elnök által magas adó kivetésével fenyegetett német autóiparnak.
Azonban egy "gyorsan kivitelezett megállapodás" Von der Leyen számára rendkívül nagy kockázatot jelent hivatali ...
2020-02-03 21:33:04
Impeachment - A szenátusban leszavazták a demokratákat, nem lesznek tanúk a tárgyaláson
... továbbra is elsöprő erejűnek és minden kétséget kizárónak minősítenek".

A voksolást az első elemzések Donald Trump és McConnell szenátor nagy győzelmeként értékelték.
Amerikai sajtóértesülések szerint a demokrata párti politikusok azt szeretnék, ha az impeachment-eljárás utolsó napja szerdán lenne, egy nappal azt követően, hogy Donald Trump elmondta az Unió állapo...
2020-02-01 07:04:56
Impeachment - Sekulow: az eljárás nem játszadozás kiszivárogtatásokkal és forrásmegjelölés nélküli kéziratokkal
... egyúttal a Fehér Ház vezető jogásza is - arra figyelmeztetett, hogy az impeachment-eljárás nem "politikai játék", az Egyesült Államok alapító atyái el akarták kerülni, hogy a mindenkori amerikai elnökök felelősségre vonási eljárása átpolitizált legyen. "Ezért adták a szenátus kezébe a döntést" - fogalmazott.
Sekulow azokra a - demokrata párti szenátorok részéről elhangzott -...
2020-01-28 23:13:02
Ganz és Netanjahu Washingtonba tart az amerikai béketárgyalásokra
...
Beni Ganz hétfőn találkozik Washingtonban Trumppal, hogy megvitassák az amerikai elnök béketervének politikai részét. "Meghallgatjuk az elnököt a tervről, megbeszéljük vele a dolgokat, de amit hallunk, az a teremben marad" - nyilatkozta Ganz egy újságírónak arra a kérdésre, hogy a március 2-i választások utánra szándékozik-e halasztani az alku részleteinek megbeszélését....
2020-01-26 13:18:32
Impeachment - A demokraták szerint Donald Trump "közvetlen veszély" a demokráciára
... Ukrajnával kapcsolatos lépéseit, nem tántorította el az elnököt a szerintük "kártékonynak" ítélt politikájától és további lépéseitől.
A demokrata párti politikus azzal vádolta meg az amerikai elnököt, hogy magáévá tette az orosz propagandát az Egyesült Államok nemzetbiztonságának rovására.
"Nem elméleti a veszély, hogy továbbra is visszaél majd a hatalmával, és komoly ká...
2020-01-25 07:04:49
A nemzetközi politika kérdéseiről egyeztetett Ferenc pápa az amerikai alelnökkel
...
Hírügynökségi értesülések szerint Ferenc pápa és Mike Pence egy órás megbeszélésén szó volt a több mint 71 milliós amerikai katolikus közösségről, mely jelentős súllyal bír a közeledő amerikai elnökválasztások kapcsán is. Mike Pence az újságírók előtt külön ishangsúlyozta, hogy hitét aktívangyakorló katolikus családból származik.

Elemzők megjegyezték, hogy Mike Pe...
2020-01-24 17:02:03
Trump részt vesz az abortuszellenes meneten
... történelemben az első elnök, aki részt vesz a Meneten az életért rendezvényen".
Trump a saját Twitter-oldalán is reagált. "Találkozunk pénteken" - írta. "Több százezer életbarát amerikai hallatta a hangját a hónapban. Mi vagyunk az a nemzedék, amelyik barátja az életnek. Köszönet a menetért" - fogalmazott az elnök és egyúttal részvételre is buzdított.
Az abortuszellenes...
2020-01-23 07:05:46
Impeachment -A demokraták szerint tisztességtelenség vet árnyékot az eljárásra
...
Szerdai sajtókonferenciájukon Sheldon Whitehouse Rhode Island szenátora azt állította, hogy a szenátusi tárgyalás eljárási szabályzatának hajnalban történt megszavazása Donald Trump amerikai elnök érdekeit szolgálta. Chuck Schumer, a demokrata párti szenátorok frakcióvezetője az eljárásról folytatott vita napját a szenátus "sötét napjának" és "sötét éjszakájának" minősítve em...
2020-01-22 19:01:54
Impeachment - Donald Trump amerikai elnök visszautasítja az ellene felhozott vádpontokat
...
Az eljárási szabályzat szerint kötelezően benyújtott, 111 oldalas összefoglalóban Donald Trump, illetve a jogászai az Egyesült Államok alkotmánya elleni támadásként értékelték hétfőn az elnök ellen felhozott két vádpontot - a hatalommal történt visszaélést és a kongresszus akadályozását -, és az elutasításukat követelték.
"A szenátusnak gyorsított eljárásban vissza kell...
2020-01-20 19:02:43
Impeachment - A képviselőház megszavazta a határozatot a vádpontok továbbításáról a szenátusnak
... megnevezett hét, úgynevezett impeachment-menedzser jelölését is.
Az impeachment-menedzserek azok a demokrata párti képviselők, akik a képviselőház "ügyészeiként" tevékenykednek, és az amerikai elnök ellen még decemberben megszavazott két vádpontot - a hatalommal történt visszaélést és a kongresszus munkájának akadályozását - előterjesztik a szenátusnak.
A voksolást mege...
2020-01-15 20:52:52
1 2 3 ...............................98 99 ................147 148 ...............196 197 198 
Címkék: Európai Bizottság, Egyesült Államokkal, Netanjahu Washingtonba, Donald Trump, Fehér Ház, Egyesült Államok, Beni Ganz, Washingtonban Trumppal, Mike Pence, Mike Pe, Sheldon Whitehouse Rhode Island, Chuck Schumer, szenátusban leszavazták, amerikai béketárgyalásokra, demokraták szerint, nemzetközi politika, amerikai alelnökkel, abortuszellenes meneten, ellene felhozott, képviselőház megszavazta, vádpontok továbbításáról, megállapodásból következő, első elemzések, demokrata párti, mindenkori amerikai, szenátus kezébe, amerikai elnök, újságírónak arra, alku részleteinek, amerikai elnököt, orosz propagandát, órás megbeszélésén, több mint, közeledő amerikai, újságírók előtt, első elnök, életért rendezvényen, saját Twitter-oldalán, szenátusi tárgyalás, eljárásról folytatott, eljárási szabályzat, elnök ellen, hatalommal történt, kongresszus akadályozását, elutasításukat követelték, szenátusnak gyorsított, kongresszus munkájának, voksolást mege, forrásmegjelölés, elnökválasztások, sajtóértesülések,
© 2013 TVN.HU Kft.