Belépés
Netanjahu: történelmi esemény az amerikai nagykövetség átköltözése Jeruzsálembe
... történelmi esemény áldásában részesülünk: barátunk, a világ legnagyobb hatalma, Amerika döntésében, amikor Jeruzsálembe költözteti nagykövetségét" - mondta Netanjahu.
"Később más követségek, Guatemala és Paraguay is követik" - tette hozzá a város izraeli egyesítésének, a palesztinok számára Kelet-Jeruzsálem elfoglalásának, ötvenegyedik évfordulóján.
"Ma Jeruzsálemet épí...
2018-05-14 11:36:54
Krónika 5. rész (kérdések, azonnali kérdések)
... hogy az államháztartási törvény szerint az állam nem köthet szerződést olyan céggel, amelynek tulajdonosi háttere vagy tevékenysége nem tisztázott. Most azonban azt tervezik, hogy a követségek, konzulátusok mentesülnek ezen szabály alól.
Feltette a kérdést: a brüsszeli állandó képviselet be tudja tartani az offshore-törvényt?
Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség állam...
2017-10-24 15:53:27
Amerikai lap: a Balkánon Obama-Soros politikát erőltetik az amerikai követségek
... Barack Obama kinevezettjei foglalják el a nagyköveti posztokat, és változatlanul Obama politikáját erőltetik. Ezért a kongresszusi delegációnak nehéz dolga van, hogy az amerikai nagykövetségektől valós képet kapjon a helyzetről - írták.
Ezek a nagykövetségek "nagymértékben beavatkoztak a helyi politikába" - szögezi le a mértékadó konzervatív lap a balkáni országok jelentős h...
2017-05-10 11:12:05
Hamis nagykövetségi Facebook-oldalak miatt tett feljelentést az orosz külügy
... képviseleti oldalt tiltották le.
Kijelentette, Oroszország az ellene irányuló információs háború részeként értelmezi a történteket, és óvatosságra intette a felhasználókat az orosz követségek és egyéb állami intézmények oldalainak igénybevételekor. Zaharova szerint az orosz külügyi tárca azért fordult az orosz hatósághoz, mert a Facebooknak nincs oroszországi képviselete....
2017-04-19 17:03:26
Leállítanák a titkos tárgyalásokat: 1,8 milliárd ember
... a CETA és a TTIP megállapodásoknál is átláthatatlanabb, a tárgyalások a nyilvánosság elől teljes mértékben elzárva zajlanak. A tárgyaló felek rendszeres találkozásait különböző genfi követségeken tartják. Bár egyes felek nyilvánosságra hoztak bizonyos részleteket a tárgyalásokkal kapcsolatban, erre az érintett országokat semmilyen megkötés nem kényszeríti.

Elképesztő, d...
2016-09-22 20:20:47
Örökké hálás leszek Mosonmagyaróvár polgárainak
... november 3-4.


,,1956. november 3-án havas-esős időben már az oroszok felderítő-páncélos kocsikban cirkáltak a város területén.
Az Ausztriába induló külföldi követségek munkatársait és családtagjait nem engedték ki a határon.
A kb. 142 főnyi külföldi a Kossuth Gimnázium Kollégiumában kapott szállást, élelmet, menedéket.
Én, akkor a kollégiumban...
2016-06-02 06:41:15
Ankarai merénylet - Újabb terrorriasztást adott ki az Egyesült Államok Ankarára
... állampolgárokat, hogy terrorfenyegetettség miatt maradjanak távol Ankara kormányzati negyedétől.
Az Egyesült Államok mostani figyelmeztetése ezen túl kiterjed a középületekre, a követségekre, a katonai övezetekre, a forgalmasabb terekre, a bevásárlóközpontokra, az imahelyekre és a turisztikai látványosságokra is.
"Kerüljenek minden olyan helyet, ahol valószínűleg nagyobb...
2016-03-15 11:21:37
Obama 15 ezerrel megemelte az Egyesült Államok által befogadandó menekültek számát
... kategóriába sorolt kubai, balti és eurázsiai (a volt Szovjetunió területén élő), illetve iraki, hondurasi, guatemalai és salvadori, valamint rendkívüli körülmények között az amerikai követségek által bármely országban azonosított személyek menekültté nyilvánítását.
A 2017-es pénzügyi évben az amerikai menekültkvótát a tervek szerint 100 ezerre fogják emelni. Az ENSZ Menekültü...
2015-09-29 23:53:33
Amerikai-kubai viszony - Szakértő: az embargó megszüntetésére lenne szükség a jelentős javuláshoz
... hamarosan megnyílik Kubában az amerikai nagykövetség, de ez inkább formai kérdés, hiszen mindkét ország működtet a másik fővárosában úgynevezett érdekképviseletet, amelyek a helyi svájci követségek keretein belül működnek. A Kubában működő amerikai érdekképviselet valójában nagykövetség méretű, hatalmas konzuli apparátussal, amely szükséges ahhoz, hogy a csaknem másfélmillió Egyes...
2014-12-18 10:11:02
Lovas IstvánPolgárháborúra készülnek
... csodálkozókról van szó, akiknek terrorkormányzása idején az ,,utcai politizálás" antidemokratikus cselekedet volt, amelyet kegyetlenül megtoroltak az amerikai és hasonszőrű követségek elnéző mosolya mellett.

Ezeket az álértelmezéseket az elmúlt hetek szinte folyamatos tüntetései elsöpörték, de ez csupán arra készteti e véleménygettó rádiót, hogy felfüggessze ...
2014-11-26 23:21:24
1 2 3 4 5 
Címkék: Balkánon Obama-Soros, Egyesült Államok Ankarára, Egyesült Államok, Lovas IstvánPolgárháborúra, Csepreghy Nándor, Barack Obama, Kossuth Gimnázium Kollégiumában, ENSZ Menekültü, amerikai nagykövetség, amerikai követségek, orosz külügy, titkos tárgyalásokat, embargó megszüntetésére, jelentős javuláshoz, világ legnagyobb, város izraeli, palesztinok számára, államháztartási törvény, brüsszeli állandó, nagyköveti posztokat, kongresszusi delegációnak, amerikai nagykövetségektől, helyi politikába, mértékadó konzervatív, balkáni országok, ellene irányuló, orosz követségek, orosz külügyi, orosz hatósághoz, nyilvánosság elől, tárgyaló felek, tárgyalásokkal kapcsolatban, érintett országokat, város területén, katonai övezetekre, forgalmasabb terekre, turisztikai látványosságokra, volt Szovjetunió, 2017-es pénzügyi, amerikai menekültkvótát, tervek szerint, másik fővárosában, helyi svájci, csaknem másfélmillió, elmúlt hetek, igénybevételekor, álértelmezéseket, átláthatatlanabb, antidemokratikus,
© 2013 TVN.HU Kft.