Belépés
Koronavírus - A kaliforniai San Franciscóban vészhelyzetet hirdettek
... koronavírus miatt kialakult tüdőgyulladásos megbetegedéseket, de London Breed polgármester elővigyázatosságból vészhelyzetet hirdetett.

Az intézkedés értelmében a városi önkormányzat alkalmazottait átirányíthatják napi munkájuktól a közegészségügyi helyzetre és a koronavírus fertőzésének megelőzésére vonatkozó információk megosztásával foglalkozó feladatokra.
A p...
2020-02-26 07:04:35
Amerikai előválasztás - A demokrata elnökjelölt-aspiránsok újabb tévévitáján Sandersre zúdult össztűz
... nevadai jelölőgyűléseken elért győzelme, Pete Buttigieg, egy indianai kisváros volt polgármestere, Elizabeth Warren massachusettsi és Amy Klobuchar minnesotai szenátor, Joe Biden, az Obama-kormányzat volt alelnöke, valamint Michael Bloomberg és Tom Steyer személyében két milliárdos is.

A vitát az atény tette különösen jelentőssé mind a politikusok, mind a választók sze...
2020-02-26 07:04:11
Koronavírus - Alex Azar: az Egyesült Államokban is várható a vírus terjedése
...
Azar kifejtette, hogy az összeg segítene a gyorsan terjedő vírust nyomon követni, a tagállami és helyi kormányzatok anyagi támogatásában, oltások és különböző terápiák kifejlesztésében, továbbá védőmaszkok és más, a betegség terjedését feltételezhetően akadályozó védőruhák csökkenő készletének pótlásában.
A miniszter közölte, hogy pillanatnyilag 30 millió védőmaszk áll ...
2020-02-25 22:20:35
Amerikai előválasztás - Nevadában is Bernie Sanders a legnépszerűbb, őt támogatja New York polgármestere is
... közös felmérése szerint a nevadai demokrata párti választók 25 százaléka Bernie Sanders vermonti szenátort látná a legszívesebben a demokraták elnökjelöltjeként. Joe Bident, az Obama-kormányzat egykori alelnökét a megkérdezettek 18 százaléka, míg Elizabeth Warren massachusettsi szenátort 13 százalékuk támogatja.
A nyugati Nevadában a jövő szombaton, február 22-én csakis a de...
2020-02-15 23:06:38
Amerikai importvámok - Washington megemeli az Airbus repülőgépek büntetővámját
... leszögezte: reméli, az Airbus tartja magát a törvényi kötelezettségeih...
2020-02-15 23:06:26
Nacsa Lőrinc: magyar nemzeti érdek az amerikai-magyar kapcsolatok elmélyítése
... delegációja által a 35 év alatti parlamenti képviselők számára szervezett kétnapos konferencián vesz részt a Capitoliumban. A konferencia mellett Nacsa Lőrinc amerikai képviselőkkel, kormányzati tisztségviselőkkel és család-, és életvédő civil szervezetek képviselőivel is tárgyalt.
Elmondta: a konferencia legfontosabb témája a biztonság és az együttműködés elmélyítése volt. "...
2020-02-04 19:32:23
EU: elfogadhatatlan a taposóaknákra vonatkozó korlátozások tervezett amerikai eltörlése
... előző elnök, Barack Obama által 2014-ben elnöki rendelettel bevezetett, a taposóaknák gyártására és forgalmazására vonatkozó tiltás felülvizsgálatára, majd eltörlésére készül.
Obama kormányzata nem csatlakozott az 1997-ben 164 ország által aláírt Ottawai Egyezményhez, amely a taposóaknák teljes körű betiltásáról szól, de rendeletében a Koreai-félszigeten kívül megtiltotta a t...
2020-02-04 17:22:09
Koronavírus - Kína szerint a nemzetközi óvintézkedéseknek ésszerű határokon belül kellene maradniuk
... vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy "túlreagálta" a helyzetet a Kínából utazókra bevezetett - minden nem amerikai állampolgárra érvényes - ideiglenes beutazási tilalommal. "Az amerikai kormányzat semmiféle számottevő segítséget nem nyújtott, viszont elsőként evakuálta konzulátusának dolgozóit Vuhanból, elsőként tett javaslatot nagykövetségi dolgozóinak részleges visszahívására...
2020-02-04 11:01:57
Politico: Az Európai Bizottság elnöke nagy kockázatot vállal az Egyesült Államokkal kötendő kereskedelmi megáll
... kivitelezett megállapodás" Von der Leyen számára rendkívül nagy kockázatot jelent hivatali ideje ilyen korai szakaszában. Elemzők ezzel kapcsolatban korábban emlékeztettek arra, hogy a Trump-kormányzat és az Európai Unió közötti kereskedelmi vita egyik sarkalatos kérdése az, hogy az unió nem kívánja megnyitni piacát a nagyarányú amerikai agrárimport előtt. Phil Hogan az Európai Bi...
2020-02-03 21:33:04
Az iowai jelölőgyűlésekkel hétfőn hivatalosan is megkezdődött az amerikai elnökválasztási folyamat
... buzdította a helyieket. Mint írta: "mutassuk meg a világnak, hogy olyan országban hiszünk, amely mindenki számára biztosítja az igazságosságot és a méltóságot".
Joe Biden, az Obama-kormányzat egykori alelnöke - aki bár csökkenő támogatottsággal, de még mindig a második Sanders mögött - az NBC televíziónak úgy nyilatkozott: "nagyon szoros lesz a verseny" a demokrata párti elnö...
2020-02-03 21:03:21
1 2 3 .......................282 283 ............424 425 ...........564 565 566 
Címkék: Alex Azar, Egyesült Államokban, Bernie Sanders, Nacsa Lőrinc, Európai Bizottság, Egyesült Államokkal, London Breed, Pete Buttigieg, Elizabeth Warren, Michael Bloomberg, Barack Obama, Ottawai Egyezményhez, Egyesült Államokat, Európai Unió, Phil Hogan, Európai Bi, vírus terjedése, amerikai-magyar kapcsolatok, taposóaknákra vonatkozó, nemzetközi óvintézkedéseknek, iowai jelölőgyűlésekkel, amerikai elnökválasztási, intézkedés értelmében, városi önkormányzat, közegészségügyi helyzetre, koronavírus fertőzésének, indianai kisváros, atény tette, összeg segítene, gyorsan terjedő, betegség terjedését, miniszter közölte, nevadai demokrata, demokraták elnökjelöltjeként, nyugati Nevadában, jövő szombaton, törvényi kötelezettségeih, konferencia mellett, konferencia legfontosabb, együttműködés elmélyítése, taposóaknák gyártására, taposóaknák teljes, amerikai kormányzat, nagyarányú amerikai, második Sanders, demokrata párti, kifejlesztésében, megbetegedéseket, támogatottsággal, jelölőgyűléseken, feltételezhetően,
© 2013 TVN.HU Kft.