Belépés
Putyin: Moszkvának nem áll szándékában kiélezni az energetikai helyzetet
... minősített.
A georgiai állampolgárságú volt csecsen lázadónak, Zelimhan Hangosvilinek a német fővárosban történt augusztusi meggyilkolásával kapcsoltban azt mondta, hogy Moszkva a szakszolgálatok szintjén, nem pedig hivatalos kérés formájában kezdeményezte Berlinnél a terrorista kiadatását.
Hangosvili megölésével egy orosz állampolgárt gyanúsítottak meg, aki a német főüg...
2019-12-19 17:21:59
Terrorcselekmények megakadályozásában segítette Oroszországot az Egyesült Államok
... együttműködés helyreállításáról is.
Az FSZB-igazgató a szocsi tanácskozás előző napján azt állította, hogy Oroszországban idén 39 előkészületben lévő terrortámadást akadályoztak meg a szakszolgálatok. Vlagyimir Putyin orosz elnök 2017 végén köszönetet mondott amerikai hivatali partnerének, Donald Trumpnak, amiért egy, az amerikai (CIA) származó értesülésnek köszönhetően siker...
2019-10-17 16:21:41
Iszlám Állam - Terroristák Afganisztánba juttattásával vádolta az amerikai szakszolgálatokat egy FSZB-vezető
...
Beszeda, az FSZB ötödik szolgálatának parancsnoka a Független Államok Közössége (FÁK) hírszerzési vezetőinek 16., hétfői kazanyi tanácskozásán beszélt erről.
"Adatok érkeznek arról, hogy az Egyesült Államok szakszolgálatainak közük van az Iszlám Államnak az észak-afganisztáni területekre juttatásához" - mondta az orosz kémfőnök.
Beszeda szerint a cél a terroristák f...
2019-09-23 20:52:42
Vedomosztyi: bizalmas információkhoz férhetett hozzá a CIA-informátornak mondott Szmolenkov
... alkalmazottjaként nem volt hozzáférése titkos információkhoz, a kollégáival folytatott beszélgetésekből kiszűrhetett olyan információkat, amelyek értékesek lehettek az amerikai szakszolgálatok számára.
Kollégái dicsérték, véleményük szerint jó végrehajtó hivatalnok volt. A lap által megszólaltatott forrás szerint Szmolenkov néha a puszta érdeklődésen túlmutató, túlzott kívánc...
2019-09-11 10:41:17
Moszkva: kompromittáló információt gyűjt az orosz vezetésről a CIA a külföldre települőktől
... el Oroszország felé.
Az orosz külügyminisztérium pénteken arra figyelmeztette a külföldre utazó orosz állampolgárokat, hogy felkelthetik az amerikai bűnüldöző szervek vagy szakszolgálatok érdeklődését. A tárca szerint 2008 és 2018 között harmadik országokban 46 orosz állampolgárt vettek őrizetbe. A külügyi közlemény arra hívta fel a figyelmet, hogy az amerikai hatóságok és bí...
2019-01-28 16:32:24
Erdogan: pozitív hatással van a Közel-Keletre az orosz-török együttműködés
... elején Putyin részvétét fejezte Erdogannak a Fekete-tengeren, a Kercsi-szoros közelében a hétfőn történt, halásos áldozatokat követelő hajóbaleset miatt. A házigazda szerint az orosz szakszolgálatok "meglehetősen operatívan" léptek fel az bajba jutottak megmentése érdekében a nemzetközi vizeken történt baleset helyszínén.
Együttérzését fejezte ki a hozzátartozóknak Erdogan i...
2019-01-23 18:11:59
Putyin: Moszkvának normalizálnia kell kapcsolatait Washingtonnal
... megtartott év végi sajtóértekezletén egyebek között kijelentette, hogy Marija Butyina, aki Washingtonban bűnösnek mondta magát az Egyesült Államok elleni összeesküvésben, nem orosz szakszolgálatok utasítására cselekedett. Az elnök úgy vélekedett, hogy a nőt alaptalanul börtönözték be.
Kitért a Wagner katonai magántársaság tevékenységére is. Úgy vélekedett, hogy annak joga van...
2018-12-20 18:37:31
Moszkva kész publikálni az amerikai demokraták szerverének feltöréséről Washingtonnal folytatott levelezést
... szerint az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Franciaországban mintegy 40 nagy cég gyárt kárt okozó komputerprogramokat. Mint mondta, tevékenységüket tengerentúli és európai szakszolgálatok támogatják. A felhasználók között nevezte meg a jelhírszerzésre szakosodott amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséget (NSA).
Murasov tagadta, hogy Oroszországnak köze lett volna a NoPet...
2018-12-11 19:25:16
Kreml: Putyin a haditechnikai együttműködésről is tárgyalni fog Indiában
... együttműködést Londonnal, és hogy a Szergej Szkripal és a lánya ellen március elején Angliában elkövetett sikertelen merényletkísérlet feltételezett tetteseinek beazonosítása a szakszolgálatok dolga, hivatalos forrásokból érkező adatok alapján.
A szóvivő nem erősítette meg azt a sajtóértesülést, amely szerint Moszkva az Egyesült Államokban elítélt, illetve fogva tartott Vikto...
2018-10-01 14:32:52
Putyin: a vb alatti katonai provokációknak súlyos következményük lenne az ukrán államiságra
... blokkolni próbált Telegram üzenetközvetítő szolgáltató ügyével kapcsolatban azt hangoztatta, hogy abban a biztonsági kérdések az elsődlegesek. Mint mondta, arra fogja ösztönözni a szakszolgálatokat, hogy a korszerű technológiákat a felhasználók szabadságának korlátozása nélkül alkalmazzák, és próbáljanak meg "civilizált megoldási módszereket" alkalmazni.
Az elnök ugyanakkor ú...
2018-06-07 17:22:48
1 2 3 4 5 
Címkék: Egyesült Államok, Iszlám Állam, Terroristák Afganisztánba, Zelimhan Hangosvilinek, Vlagyimir Putyin, Donald Trumpnak, Független Államok Közössége, Iszlám Államnak, Marija Butyina, Egyesült Államokban, Nemzetbiztonsági Ügynökséget, Szergej Szkripal, energetikai helyzetet, amerikai szakszolgálatokat, orosz vezetésről, külföldre települőktől, orosz-török együttműködés, amerikai demokraták, haditechnikai együttműködésről, ukrán államiságra, georgiai állampolgárságú, német fővárosban, szakszolgálatok szintjén, terrorista kiadatását, orosz állampolgárt, német főüg, szocsi tanácskozás, orosz kémfőnök, kollégáival folytatott, amerikai szakszolgálatok, puszta érdeklődésen, külföldre utazó, amerikai bűnüldöző, tárca szerint, külügyi közlemény, amerikai hatóságok, hétfőn történt, házigazda szerint, orosz szakszolgálatok, bajba jutottak, nemzetközi vizeken, hozzátartozóknak Erdogan, felhasználók között, jelhírszerzésre szakosodott, lánya ellen, szakszolgálatok dolga, biztonsági kérdések,
© 2013 TVN.HU Kft.