Belépés
Az amerikai kormányzat meghosszabbította a Chevron olajfúrási engedélyét Venezuelában
... óriásvállalat.
Az amerikai pénzügyminisztérium bejelentette: a dél-amerikai ország partjai mentén végzett fúrásokra az amerikai kormányzat további három hónapra adott engedélyt. Az amerikai szankciókkal sújtott Venezuelában tevékenykedő Chevron engedélye 2019. október 25-én jár le.
Az amerikai kormányjanuárban szankciókat vetett ki a venezuelai állami olajvállalatra (P...
2019-07-26 20:52:36
Washington szankciókkal sújtotta a venezuelai elnök három mostohafiát
... tartására használják, politikai támogatóikat jutalmazzák, ellenfeleiket büntetik ezzel, közben pedig több száz millió dollárt tesznek zsebre" - fogalmazott Mnuchin.
Washington szerint szankciókkal sújtott egyik üzletember, a kolumbiai állampolgárságú Alex Naib Saab Moran három éven keresztül felülárazott szerződésekkel és fantomcégek, üzlettársak, valamint családtagok révén t...
2019-07-25 22:17:51
Egyházi szankciókkal sújtották a szexuális zaklatással vádolt amerikai püspököt
...
A 76 éves nyugalmazott püspökre kirótt "büntető intézkedéseket" a washingtoni egyházmegye jelentette be, de a hírt a Vatican News vatikáni hírportál közölte. Ez azt jelenti, hogy az egyházi eljárás szerint a Michael Joseph Bransfielddel szemben bevezetett szankciókról Ferenc pápa döntött.
Ezek értelmében az amerikai Wheeling-Charleston egyházmegyét korábban vezető Micha...
2019-07-21 17:12:11
Szép napot mindenkinek!
... azon mesterkednek, hogy komplett népeket, civilizációkat adósítsanak el végleg.

Ma a csatákat már nem fegyverrel vívják, hanem sokak szerint lakossági hitellel, pénzügyi szankciókkal, és politikai megállapodásokkal.
Minden a pénzről szól, és ez lehet a záloga komplett generációk ellehetetlenítésének.

Ezt a bankok és csatlósaik már rég nagyon jól tudják.|...
2019-07-18 09:29:09
Netanjahu: Nagyon veszélyes, hogy Irán fokozza az urándúsítást
... magasabb fokon dúsított urán előállítását, illetve felkészült bármilyen szinten és bármilyen mennyiségben az urán dúsítására, válaszul az Egyesült Államok nyomására.
Washington szankciókkal próbálja a 2015-ös nemzetközi nukleáris megállapodás újratárgyalására kényszeríteni Teheránt.
"Ez egy nagyon-nagyon veszélyes lépés" - mondta Netanjahu nyilvánosan a kormány ülése e...
2019-07-07 13:01:39
Egyesült Államok: Kuba és Szaúd-Arábia sem tesz meg mindent az emberkereskedelem ellen
... sajtótájékoztatón Pompeo. Közölte egyúttal, hogy az amerikai kormányzat tavaly 22 ország ellen hozott intézkedést, mert nem küzdött eléggé az emberkereskedelem ellen.
Washington szankciókkal sújthatja, vagy megvonhatja a nemzetközi szervezetekben nyújtott támogatását azoktól az országoktól, amelyek szerepelnek az emberkereskedelem miatt kárhoztatható államok listáján.
...
2019-06-20 21:53:58
A török elnök kizárta, hogy Washington szankciókat vet ki országa ellen az orosz légvédelmi rendszer beszerzése
... Sz-400-as légvédelmi rakétákról szóló adás-vételi szerződést Ankara és Moszkva lezárt megállapodásnak tekinti. Egyúttal felhívta a figyelmet: Washingtonnak jól meg kell gondolnia, hogy szankciókkal sújtja-e Törökországot, amely nagyon szolidáris tagja a NATO-nak.
A török elnök megismételve Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter múlt pénteki szavait leszögezte: Ankara válaszlé...
2019-06-20 21:41:52
Putyin: egyre rosszabb az orosz-amerikai viszony
... Egyesült Államokhoz fűződő viszonyunkról" - mondta. "Ez hanyatlik és egyre rosszabbá válik. Az elmúlt évek során a hivatalban lévő adminisztráció szerintem már többtucatnyi döntést hozott szankciókkal kapcsolatban" - tette hozzá.
Putyin hangot adott bizakodásának, hogy "a józan ész végül felülkerekedik", és a G20 csoport oszakai csúcstalálkozóján amerikai közreműködéssel sike...
2019-06-13 09:31:29
Elemzők: fenntartható a 6 százalék körüli ipari növekedés
... kockázatként kell számolni a nemzetközi piacon az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi háború hatásaival és az esetleges új, akár az európai országok iparát is érintő amerikai szankciókkal.
A mostani kilátások alapján 5 százalék körüli növekedésre lehet képest a magyar ipar 2019-ben, ha azonban a nemzetközi piacokon erős lassulás lesz, akkor 5 százalék alatti végered...
2019-06-06 11:51:51
Valószínűtlen, hogy előrelépés következzen be a kínai-amerikai kereskedelmi háborúban a két elnök találkozóján
... hivatali szereplők, mind pedig a kínai állami sajtó azt az üzenetet közvetítik, hogy a kínai fél a kölcsönös tisztelet alapján kívánja folytatni a tárgyalásokat, de amennyiben Washington szankciókkal igyekszik nyomást gyakorolni, és figyelmen kívül hagyja Kína érdekeit, úgy Peking sem retten vissza az ellencsapásoktól.
Az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalások a múlt hónapb...
2019-05-31 12:01:58
1 2 3 ...15 16 .22 23 ..29 30 31 
Címkék: Egyesült Államok, Alex Naib Saab Moran, Vatican News, Michael Joseph Bransfielddel, Mevlüt Cavusoglu, Egyesült Államokhoz, amerikai kormányzat, venezuelai elnök, szexuális zaklatással, emberkereskedelem ellen, török elnök, orosz légvédelmi, orosz-amerikai viszony, kínai-amerikai kereskedelmi, dél-amerikai ország, amerikai szankciókkal, amerikai kormányjanuárban, venezuelai állami, kolumbiai állampolgárságú, washingtoni egyházmegye, egyházi eljárás, pénzről szól, záloga komplett, urán dúsítására, 2015-ös nemzetközi, nagyon-nagyon veszélyes, kormány ülése, nemzetközi szervezetekben, emberkereskedelem miatt, elmúlt évek, hivatalban lévő, nemzetközi piacon, európai országok, mostani kilátások, magyar ipar, nemzetközi piacokon, kínai állami, üzenetet közvetítik, kölcsönös tisztelet, amerikai-kínai kereskedelmi, múlt hónapb, újratárgyalására, kormányjanuárban, ellencsapásoktól, állampolgárságú, külügyminiszter, megállapodásnak, közreműködéssel, felülkerekedik, intézkedéseket, szervezetekben,
© 2013 TVN.HU Kft.