Belépés
Az amerikai legfelsőbb bíróság jóváhagyta a kormányzat migrációt korlátozó egyik intézkedését
... kilenctagú alkotmánybíróság két liberális bírája, Sonia Sotomayor és Ruth Bader Ginsburg nem értett egyet a döntéssel.
Közös állásfoglalásában Sotomayor és Ginsburg úgy fogalmazott: "a végrehajtó hatalom ismét olyan döntést hozott, amely felborítja az üldözés elől menekülőket védő régi gyakorlatot".
A kormányrendelet egyébként júliusban lépett életbe, de nyolc nappal ezt...
2019-09-12 07:04:51
Moszkva: Bolton leváltásától sem várható az orosz-amerikai viszony javulása
...
A diplomata szerint Moszkvában már hozzászoktak ahhoz, hogy az amerikai végrehajtó hatalom különböző szintjein számos betöltetlen munkakör van. Sajnálkozását kifejezve úgy vélte, hogy ez a hiátus nem járult hozzá a kapcsolatok normalizálódásához. Mint mondta, Moszkvának nincsenek illúziói és különösebb reményei Bolton távozásával kapcsolatban sem.
"Nem személyügyi döntés...
2019-09-11 12:01:47
Vedomosztyi: bizalmas információkhoz férhetett hozzá a CIA-informátornak mondott Szmolenkov
... kollégáival folytatott beszélgetésekből kiszűrhetett olyan információkat, amelyek értékesek lehettek az amerikai szakszolgálatok számára.
Kollégái dicsérték, véleményük szerint jó végrehajtó hivatalnok volt. A lap által megszólaltatott forrás szerint Szmolenkov néha a puszta érdeklődésen túlmutató, túlzott kíváncsiságot tanúsított, de sokévi közös munka után kollégái a bizalm...
2019-09-11 10:41:17
Lavrov: Moszkva és Párizs síkraszáll az iráni atomalku megőrzéséért
...
A két ország diplomáciájának vezetőjével párhuzamosan az orosz és a francia védelmi miniszter, Szergej Sojgu és Florence Parly is tárgyalt egymással a 2012 óta első alkalommal megtartott kétoldalú, "2+2" formátumban megtartott tanácskozások felújítása alkalmából. Mi több, Nyikolaj Patrusev az orosz nemzetbiztonsági tanács titkára Claire Landais francia védelmi és nemzetbizton...
2019-09-09 16:42:06
Szép napot mindenkinek!
Budapest orosz kémközpont lesz

Az Al-Jazeera televízió szerint kémtevékenységet folytat a Nemzetközi Beruházási Bank, amely Magyarországon keresztül igyekszik betörni Európába.
A Népszava szemlézte tudósítás szerint a költözködést diplomáciai aggályok övezik, mivel a pénzintézetet hírek szerint kapcsolatok fűzik a Kreml hírszerző szolgálataihoz. Ám az NBB azt közölt...
2019-09-04 09:47:18
Az amerikai kormány szankciókat hozott az iráni Űrhajózási Hivatal ellen
...
A tárca közleménye - amelyet Mike Pompeo, az amerikai diplomácia vezetője írt alá - azt állítja, hogy az iráni űrprogram Teherán ballisztikusrakéta-programjának leplezésére szolgál.
"Irán augusztus 29-én végrehajtott kísérlete hordozórakéta felbocsátására jelzi a fenyegetés sürgető jellegét" - fogalmazott a kommünikében Mike Pompeo.
A büntető intézkedések a 2003-ba...
2019-09-03 22:12:11
Moszkva kész lenne kezességet vállalni az amerikai-tálib békemegállapodásért
...
"Az orosz fél kész tanúként szerepelni az aláíráson vagy kezességet vállalni az Egyesült Államok és a tálib mozgalom közötti megállapodás végrehajtásáért, ha a felek ezzel fordulnak hozzánk" - mondta Zaharova.
"Mindezzel együtt úgy hisszük, hogy a megállapodások biztosításának nemzetközi mechanizmusát maguknak a feleknek - az Egyesült Államoknak és a tálib mozgalomnak - ...
2019-08-28 20:02:28
Tőzsde - Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek
...
A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,26 százalékos, az S&P 500-as mutató 0,22 százalékos, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,23 százalékos pluszban indította a kereskedést.
A kiskereskedelmi láncok közül a Nordstrom, amely csütörtökön a vártnál nagyobb nyereségről adott számot, 9,19 százalékos pluszban nyitott és néhány perc múlva közel 12 száz...
2019-08-22 19:04:45
Tőzsde - Csökkenéssel nyitottak a főbb európai piacok
...
A londoni tőzsde fő mutatója, az FTSE-100 index 0,40 százalékos, a frankfurti DAX-index pedig 0,56 százalékos, a párizsi CAC-40 pedig 0,33 százalékos mínuszban indította a kereskedést.
Az euróövezeti vállalatok gyűjtőindexei közül az EuroStoxx50 0,60 százalékkal esett a nyitásban.
Szerdán New Yorkban a Dow Jones 1,23 százalékos, az S&P 500-as mutató 1,09 százalékos...
2019-08-01 09:31:07
Donald Trump "korruptnak" minősíti Baltimore városvezetését és vizsgálatot sürget
... minősítették - Twitteren válaszolt az elnöknek. "Én továbbra is azt teszem majd, amire a kötelességem szólít, vagyis segítek a választóimnak, hogy a legjobb életet élhessék és szolgálok a végrehajtó hatalom ellenőrzőjeként" - írta.
Donald Trump egy másik mikroblog-bejegyzésében ugyan azt írta, hogy nemcsak Baltimore-ban rossz a helyzet, hanem szerinte több más, demokrata poli...
2019-07-30 21:15:58
1 2 3 ................103 104 ........154 155 ........205 206 207 
Címkék: Űrhajózási Hivatal, Donald Trump, Sonia Sotomayor, Ruth Bader Ginsburg, Szergej Sojgu, Florence Parly, Nyikolaj Patrusev, Claire Landais, Nemzetközi Beruházási Bank, Mike Pompeo, Egyesült Államok, Egyesült Államoknak, Nasdaq Composite, Szerdán New Yorkban, amerikai legfelsőbb, kormányzat migrációt, orosz-amerikai viszony, iráni atomalku, amerikai kormány, iráni Űrhajózási, főbb európai, végrehajtó hatalom, üldözés elől, kormányrendelet egyébként, diplomata szerint, amerikai végrehajtó, amerikai szakszolgálatok, puszta érdeklődésen, francia védelmi, orosz nemzetbiztonsági, költözködést diplomáciai, pénzintézetet hírek, tárca közleménye, amerikai diplomácia, iráni űrprogram, fenyegetés sürgető, kommünikében Mike, büntető intézkedések, aláíráson vagy, tálib mozgalom, felek ezzel, megállapodások biztosításának, tálib mozgalomnak, technológiai részvények, kiskereskedelmi láncok, vártnál nagyobb, londoni tőzsde, frankfurti DAX-index, párizsi CAC-40, euróövezeti vállalatok, kötelességem szólít,
© 2013 TVN.HU Kft.