Belépés
Helyettes államtitkár: a vidéki egyetemeknek népességmegtartó szerepük is van
... OECD legnyitottabb gazdaságú tagja, amit az bizonyít, hogy jelentős működőtőke érkezik az országba. Aláhúzta: ezek a vállalatok világszínvonalú technológiát és innovációt telepítenek ide, amihez az oktatásnak is fel kell zárkóznia.
Kiemelte: zajlik a negyedik ipari forradalom, amely ismét jelentősen megváltoztatja a társadalmi és gazdasági folyamatokat, és új kihívások elé á...
2018-12-10 15:21:38
Ötvenen túl
... Mire gondolsz,
drágám? Fütyül rá, mire gondolsz.

- Ha egy 50 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot. - Egy ötvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől.

- Kevés olyan 50 felet...
2018-12-09 12:45:38
Rekordot döntött az országban az áramfogyasztás csütörtökön
... hálózati kapacitásokat biztosítja, amelyek összességében fedezik az igényeket. Ezen kívül feladatuk...
2018-12-07 10:31:00
Nemzetközi szülészeti konferenciát tartanak Budapesten csütörtöktől szombatig
... Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügy szakmai irányításáért felelős helyettes államtitkára hangsúlyozta, hogy hozzá kell járulni a magyarországi demográfiai helyzet javításához, amihez a kormány és a szakmai partnerek közös, elkötelezett munkája szükséges.
Csányi Endre Péter - aki Horváth Ildikó, a tárca egészségügyért felelős államtitkára, a konferencia fővédnöke k...
2018-12-06 16:52:50
CDU-tisztújítás - Wolfgang Schäuble és Günther Oettinger nyilvánosan kiállt Friedrich Merz mellett a német CDU
... CSU-val, ezzel a kihívással pedig Friedrich Merz vezetésével lehet a legjobban megbirkózni.
Mint mondta, a szavazókat sokkal erőteljesebben kell "integrálni a szélekről a közép felé", amihez határozottabb "néppárti profil" szükséges. Erre a feladatra olyan vezető kell, mint Freidrich Merz, akinek világos elképzelései vannak, egyértelmű üzeneteket küld a választóknak és "van b...
2018-12-04 18:02:26
Tisztelet az éveknek
... olvasás, a tánc, egy macska vagy egy kutya kölyök nevelése, növények termesztése, a kártyázás, golfozás, internetezés, festés, önkéntes munka végzése, vagy valaminek a gyűjtése. Tegye azt, amihez kedve van, és amihez megvannak az anyagi lehetőségei.

14. Fogadjon el minden keresztelőre, diploma-kiosztóra, születésnapra, esküvőre vagy konferenciára szóló meghívást. Látoga...
2018-12-04 13:15:38
Vanessa-Mae tizenhét év után jövőre ismét fellép Magyarországon
... állatokon végzett kísérletek ellen kampányol.
Részt vett több filmprojektben , dolgozott a Disney-vel a Mulan zenéjén, első szerepét az ABC Arabian Nights című filmjében játszotta, amihez Vangelis írt zenét neki. Vanessa Vanakorn néven thaiföldi színekben indult óriás-műlesiklásban a 2014. évi szocsi téli olimpián, és az utolsó helyen végzett.
Magyarországon eddig két al...
2018-12-04 09:41:06
Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul a földtörvény módosítása esetén
... esetében, amire még az '50-es években sem volt példa. Az agrárkamara emellett nemcsak a földvásárlók vagy -bérlők, hanem az ügyletekben nem érintett hozzátartozóik minden adatát is bekérné, amihez nem lenne joga az adatkezelési törvény alapján - mondta Harangozó Gábor, hozzátéve, ennek hátterében az állhat, a kamara mindent tudni akar a mezőgazdasággal foglalkozókról.
Az ell...
2018-12-02 12:21:30
Jövőre együtt indul vegyespárosban Fucsovics Márton és Babos Tímea
... játszott, már biztosan együtt állnak rajthoz, és a tervek szerint annyi Grand Slam-versenyen indulnak el, amennyin csak tudnak.
"A cél Tokió, az olimpia" - mondta az együttműködésről Babos, amihez Fucsovics hozzátette: szerinte ott akár egy érem is összejöhet.
Fucsovics az interjúban megjegyezte, Babossal ellentétben még soha nem játszott a felnőtt mezőnyben vegyespárost...
2018-11-30 17:11:15
Hosszú Katinka nyolc számban indul a rövidpályás úszó vb-n
... formájában elértekhez. Hozzátette, természetesen az a célja, hogy a tokiói olimpiáig egyre közelebb kerüljön saját maga legjobbjaihoz, így többek között a 400 és 200 méter vegyes világcsúcsához, amihez - mint mondta - kőkemény munkára van szükség. Kiemelte ugyanakkor, hogy állóképességben, munkabírásban jó formában érzi magát, s a regenerációja sem lassult le.
Zárásként Hossz...
2018-11-28 14:52:47
1 2 3 ................601 602 ........901 902 ........1201 1202 1203 
Címkék: Wolfgang Schäuble, Günther Oettinger, Friedrich Merz, Fucsovics Márton, Babos Tímea, Hosszú Katinka, Erőforrások Minisztériumának, Csányi Endre Péter, Horváth Ildikó, Freidrich Merz, Arabian Nights, Vanessa Vanakorn, Harangozó Gábor, Grand Slam-versenyen, Zárásként Hossz, vidéki egyetemeknek, áramfogyasztás csütörtökön, földtörvény módosítása, rövidpályás úszó, vállalatok világszínvonalú, negyedik ipari, ötvenen túli, magyarországi demográfiai, szakmai partnerek, tárca egészségügyért, konferencia fővédnöke, kihívással pedig, legjobban megbirkózni, szavazókat sokkal, közép felé, feladatra olyan, macska vagy, kutya kölyök, anyagi lehetőségei, utolsó helyen, agrárkamara emellett, földvásárlók vagy, adatkezelési törvény, kamara mindent, mezőgazdasággal foglalkozókról, tervek szerint, együttműködésről Babos, interjúban megjegyezte, felnőtt mezőnyben, tokiói olimpiáig, minisztériumának, népességmegtartó, együttműködésről, világszínvonalú, mezőgazdasággal, állóképességben, erőteljesebben, megváltoztatja,
© 2013 TVN.HU Kft.