Belépés
Mi a baj a kenyérrel és a gluténnal?
... felszaporításával készül.

A kovászos kelesztés alatt a lisztben megkezdődik a keményítők és a fehérjék lebontása és ennek következtében szabadulnak fel a gázok, amelyek lazává és savak, amelyek ízessé teszik a kész kenyeret. A kovászolási folyamat legalább 48 óra, ennyi idő alatt gyakorlatilag előemésztődik a gabona, így könnyebben hasznosíthatóvá válik a szervezetünkn...
2018-02-20 08:57:23
Szerintetek mi az érdeke egy gyógyszer gyárnak?
...
Én is eszek mézet, iszok csipkebogyó teát, és még is előfordul, hogy megfázok.
A Te WC tisztításod nem okoz neked bajt, de az a vegyszer tömkeleg, amiket használunk, festék, üzemanyag savak, lúgok, mind kikerülnek a környezetbe. Vagy a vizekbe, a talajba, vagy a levegőbe. És az a Te szervezetedbe is bejut. Kívánom, hogy sose okozzon neked bajt és soha se kelljen felkere...
2014-08-30 09:08:26
szeretettel
... nem, erre nem akar gondolni, ennek már rég utána van. Megszabadult tőle. Megszabadult anélkül, hogy akár lenyelte, akár kiköpte volna, ezt a dolgot is ugyanúgy a torkában gyülemlő keserű savak marták szét, mint a nyúlós váladékot, ott szívódott fel, mint álmos mérgek, hogy soha többé ne tudja kimondani sem annak a férfinak a nevét, sem azt, ami akkor történt.

Késő estéi...
2012-06-10 09:47:44
Biológia gyorstalpaló diétához I.
... kizárjuk a zsírféléket az életünkből, leállhat a fogyásunk!

MIÉRT FONTOS A SOK VÍZ?

Elegendő víz bevitele hiányában a test elsavasodik. A testünk a vizet használja a savak semlegesítéséhez, vagyis ahhoz, hogy felhígítsa őket, és szó szerint kimossa az egyéb mérgező anyagokkal együtt a verejtéken és a beleken át. A méreganyagokkal együtt zsír is ürül a szervez...
2012-05-23 07:53:01
1.JAVASLAP
... visszafejlődését segíti a gyökér zúzatával, főzetével történő borogatás. A bőr égési, horzsolásos sebeinek kezelésére alkalmas a levél és a gyökér friss leve.

Nyálkásító, nedvesítő hatása és savakat, átalakítást végző nedveket közömbösítő tulajdonsága az emésztőrendszer teljes hosszában tapasztalható. Ennek mértéke az alkalmazás módjától és mennyiségétől függ.
...
2012-04-18 21:07:02
szeretettel
... sérüléseket, amiket a véletlen szokott előidézni, mesterségesen is létrehozhatja a kísérleti tudomány, mint ahogy az állatkísérletek bizonyítják. A szemideget nem kell azért átvágni, elég, ha csípős savak bevezetésével kiiktatjuk az idegrendszerből... És a többi. Az ezután következő műtét aztán igazolná a követendő eljárást. És a végén: Miután a modern szerzők egy része kételkedik...
2012-04-09 13:40:27
szeretettel
...
Amikor félreérthetetlenül feltettem a kérdést, úgy értve,amit mondott, hogy az adott ügy kapcsán hozott határozatomnakén magam is kárát láthatom, mosolyogva (bár már kevésbéjóindulatú mosollyal) megjegyezte, hogy baleset mindenkitérhet, mégpedig gyakran éppen túlbuzgóság miatt.Hozzátette, hogy eze...
2011-11-23 19:36:39
Gyógyító ételek
... csak ritkán. Az apró bogyók rengeteg értékes anyagot tartalmaznak: flavonoidokat (pl: antocianidint), A-, B-, és C-vitamint, cukrokat (kvercetin, katechin), pektint, valamint cseranyagok, savak (pl: tannin), króm és mangánvegyületeket. Kiemelkedően magas a kálium tartalma. Van benne továbbá kálcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén és foszfor. A vadon élő áfonya termésének tápért...
2011-07-18 21:28:19
Igyál az egészségedért.....
... borfogyasztásnak tudják be.

Dr. Kállay Miklós, professzor szerint a pozitív élettani hatású vegyületek, amelyek a borban is megtalálhatók a fémionok, a polifenolok és a szerves savak. A polifenol-vegyü­leteknek antioxidáns, szabad gyökfogó tulajdonságuk következtében pozitív élettani hatást tulajdonítanak az orvosok is. A hazai kutatók vizsgálták már a magyar borok biog...
2011-06-12 15:21:14
Ételünk az életünk
... csak ritkán. Az apró bogyók rengeteg értékes anyagot tartalmaznak: flavonoidokat (pl: antocianidint), A-, B-, és C-vitamint, cukrokat (kvercetin, katechin), pektint, valamint cseranyagok, savak (pl: tannin), króm és mangánvegyületeket. Kiemelkedően magas a kálium tartalma. Van benne továbbá kálcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén és foszfor. A vadon élő áfonya termésének tápért...
2011-05-16 12:42:25
1 2 3 
Címkék: MIÉRT FONTOS SOK VÍZ, Kállay Miklós, gyógyszer gyárnak, kovászos kelesztés, lisztben megkezdődik, fehérjék lebontása, kész kenyeret, kovászolási folyamat, torkában gyülemlő, nyúlós váladékot, test elsavasodik, vizet használja, savak semlegesítéséhez, egyéb mérgező, méreganyagokkal együtt, gyökér zúzatával, gyökér friss, emésztőrendszer teljes, alkalmazás módjától, véletlen szokott, kísérleti tudomány, állatkísérletek bizonyítják, ezután következő, követendő eljárást, modern szerzők, része kételkedik, apró bogyók, kálium tartalma, pozitív élettani, szerves savak, hazai kutatók, magyar borok, visszafejlődését, semlegesítéséhez, borfogyasztásnak, határozatomnakén, állatkísérletek, emésztőrendszer, méreganyagokkal, hasznosíthatóvá, idegrendszerből, mindenkitérhet, tulajdonítanak, létrehozhatja, bevezetésével, következtében, szervezetedbe, gyakorlatilag, előemésztődik, antocianidint, flavonoidokat, mennyiségétől, tapasztalható, szervezetünkn, mesterségesen, megtalálhatók, egészségedért, tulajdonságuk,
© 2013 TVN.HU Kft.