Belépés
Pablo Neruda versei
... ősz
Vörösbe hajló árnyait
Minden ami létezik
Illatok, fények, anyagok
Hozzád vezetnek

Szerelmem amit szerelmed éltet
Mindaddig míg lélegzel
Karjaidban létezik anélkül
Hogy elhagynák az enyémet

Ha apránként megszűnsz szeretni
Apránként megszűnlek szeretni
Ha hirtelen elfelejtettél
Ne keress, hiszen én már
...
2022-08-08 20:00:29
Sok-sok évvel ezelőtt
... lépés. Mindig mosolyogva kellj fel, és fedezd fel a szépséget és a jót a téged körülvevő dolgokban, gondolj bele, hogy milyen szerencsés vagy, amiért annyi mindened van, segíts a többieknek, anélkül, hogy arra gondolnál, hogy semmit sem fogsz kapni cserébe; figyeld meg az embereket és fedezd fel bennük a jó tulajdonságaikat, nekik is add át a titkot, hogy győztessé váljanak, és íg...
2022-07-29 19:51:36
Spurgeon - Július 26
... biztonságban vagy. Buzgósággal, nagy lelkesedéssel kezdted el munkádat - de hogyan folytatod? Fennáll az ellaposodás veszélye, tudniillik, hogy szent szavakat használsz másokkal szemben anélkül, hogy az ennek megfelelő érzések jelen lennének a lelkedben.

Kedves barátaim, óvakodjatok attól, hogy mások számára olvassátok a Bibliát. Magatoknak való személyes táplálékként f...
2022-07-24 20:37:18
Walther von der Vogelweide versei
... testnek!
A bölcs joggal kiált panaszt,
ki kellőképp átérzi azt,
hogy, Reinmar, veszni kell művészetednek.
Dicséret helyett méltán érd be végül
azzal, hogy egy napod se múlt anélkül,
hogy nőkről s bájaikról ne zengtél volna szépen.
Köszönjék hát nyelvednek, amíg élnek.
S ha még egyetlen volna is ez ének:
"Nő, üdv neked, oly tiszta a neve...
2022-07-20 22:00:17
Spurgeon - Július 18
... amelyik átmegy a hídon. Nézzétek Manassét, megterhelve súlyos vétkekkel, és figyeljetek a hídra, vajon ingadozik-e a bűnök terhe alatt, amint átgördülnek rajta. Ó, nem, fenntartja azokat anélkül, hogy meginogna; és Jézus minden bűn súlyát elhordozta, amit emberek valaha csak elkövettek. "Ezért mindenképpen üdvözítheti azokat, akik ő általa járulnak Istenhez."

Hadd szólj...
2022-07-17 15:38:03
Azért, mert én így szeretném. Évekig tanultam és még most is
... törvényszerűen.
Vagyok, és létezésem feljogosít arra, hogy érzésem szerint éljek, ha azzal másban kárt nem teszek. Feljogosít kimondani tárgyilagosan: azért, mert én így szeretném. Anélkül, hogy folytatnám, anélkül, hogy magyarázatot keresnék magamnak, de legfőképpen másnak.
Mert amit szeretnék, és ami köré nem építek beláthatatlan, égig érő érvelésekből kőfalat, nem p...
2022-07-12 07:28:19
Éhgyomorra egy pohár víz jót tesz
... vízigényétől, egy dolog biztos: minden nap vizet kell inni.

Amikor alszik, értelemszerűen nem ihat, a szervezete viszont egész éjszaka dolgozik, folytatja a folyadékfelhasználást, anélkül, hogy vízutánpótlást kapna. Ebből a szempontból a reggeli ébredéskor történő vízivás mindenképpen egészséges előnyökkel járhat.
A reggeli hidratálás jót tesz, de nem feltétlenül s...
2022-07-10 11:02:08
4663 az új fertőzött és elhunyt 14 beteg
... házi karanténban pedig 428-an vannak. A kormány továbbra is biztosítja az oltás lehetőségét. A kórházi oltópontokra pénteken 14 és 19 óra között lehet menni időpontfoglalással vagy akár anélkül is.

A járvány visszahúzódása és a magas átoltottság miatt már csak péntekenként van oltás a kórházi oltópontokon, emellett az oltás továbbra is kérhető a háziorvostól, házi gyer...
2022-07-06 10:37:49
A kritika
... megtudni, mi minden lehetséges az életedben? Akkor utánozd a vadon termő növényeket. Hagyd el az üvegházat. Szokj hozzá a kínos és a felemelő pillanatokhoz. Tanuld meg elfogadni a csodálatot, anélkül hogy elbíznád magad, és elviselni a kritikát, anélkül hogy összetörnél."
Veit Lindau
...
2022-07-06 07:45:07
1 2 3 ............1250 1251 ......1875 1876 ......2499 2500 2501 
Címkék: Pablo Neruda, Nézzétek Manassét, Veit Lindau, téged körülvevő, ellaposodás veszélye, ennek megfelelő, bölcs joggal, vissza-visszatérő gondolataidra, bűnök terhe, dolog biztos, szervezete viszont, reggeli ébredéskor, reggeli hidratálás, kormány továbbra, oltás lehetőségét, kórházi oltópontokra, magas átoltottság, kórházi oltópontokon, oltás továbbra, vadon termő, felemelő pillanatokhoz, tulajdonságaikat, claircognizance, visszahúzódása, törvényszerűen, vízutánpótlást, értelemszerűen, tárgyilagosan, lelkesedéssel, művészetednek, gondolataidra, elfelejtettél, pillanatokhoz, beláthatatlan, mindenképpen, háziorvostól, táplálékként, vízigényétől, érvelésekből, magyarázatot, oltópontokon, oltópontokra, biztonságban, ráeszmélések, péntekenként, irányításban, lehetőségét, megterhelve, üdvözítheti, figyeljetek, összetörnél, átgördülnek, óvakodjatok, ellaposodás, szempontból, karanténban, buzgósággal, legfőképpen, átoltottság, feltétlenül, olvassátok, mosolyogva, többieknek, szerencsés, nyelvednek, tudniillik, részesülsz, vogelweide,
© 2013 TVN.HU Kft.