Belépés
Krónika 2. rész (napirend előtt)
...
Jobbik: a pedofilok ne úszhassák meg felfüggesztettel!
Ander Balázs (Jobbik) azt mondta, hogy egyetlen könnycseppet sem hullattak volna, ha az "aberrált" Kaleta Gábor, volt perui magyar nagykövetet nem hozzák haza, hanem "ott rohad meg" egy limai börtönben.
A képviselő felhívta a figyelmet, a Jobbik azt javasolja, hogy egyetlen pedofil se úszhassa meg felfüggesztett...
2020-07-13 15:31:53
Krónika 5. rész (költségvetés)
...

Jobbik: a vidék "agonizál"

Ander Balázs (Jobbik) kijelentette: három tucat vasúti szárnyvonalat "végez ki" a kormányzat, miközben kínai gigaberuházást "lőcsöl az országra".
"Agonizáló járásszindrómáról" beszélt, amikor a vidék leszakadásának problémáját hozta fel. Kijelentette: a gazdasági hanyatlás kézzel fogható, Dél-Somogy például 10 százalékos népe...
2020-06-12 15:42:55
Krónika 11. rész (iskolai erőszak, Bérgarancia Alap)
... gyermeküket olyan iskolákba, ahol vannak roma gyerekek, spontán alakul ki a szegregáció.
Súlyos családpolitikai gondok állnak a mögött, hogy a témával foglalkozni kell - hangsúlyozta.
Ander Balázs (Jobbik) elmondta: pártja támogatni fogja a javaslatot.
Azt vetette fel, hogy a problémák nem az utóbbi tíz évben kezdődtek. Szerinte a "neoliberális sokkterápia" olyan á...
2020-06-09 17:37:37
Krónika 9. rész (iskolai erőszak)
...
Jobbik: jóval korábban kellett volna kezelni az iskolai erőszak problémáját

Ander Balázs (Jobbik) azt mondta, nem teljes mellszélességgel, de támogatni tudják a törvényjavaslatot. Az iskolai erőszak problémáját jóval korábban kellett volna kezelni és akkor most nem lenne szükség ilyen drasztikus megoldásra - vélekedett. Szerinte ha holnapután meg akarják szüntetni ...
2020-06-09 16:16:16
Krónika 10. rész (köznevelési törvény)
... helyzete miatt ér hátrány - közölte, majd azt kérte, hogy ne keltsenek hangulatot az integrációval kapcsolatban.

Jobbik: az államnak és a családnak is van felelőssége

Ander Balázs (Jobbik) arról beszélt, ha az integrációt rosszul viszik végbe, akkor a jobb képességű gyerekeket "kimenekítik" a szülők az iskolából.
Felhívta a figyelmet: nagy az állam fele...
2020-06-04 21:23:31
Krónika 9. rész (köznevelési törvény)
...
Jobbik: gennyedző probléma az iskolai erőszak
Ander Balázs, a Jobbik vezérszónoka "gennyedző problémaként" beszélt az iskolai erőszakról, és annak a véleményének adott hangot, hogy az elmúlt tíz évben nem megfelelően kezelte a kormányzat ezt a problémát.
Hangsúlyozta: nem lehet szó nélkül elmenni a tanárok ellen elkövetet atrocitások mellett, az elkövetőknek meg ke...
2020-06-04 20:23:26
Krónika 5. rész (közlekedés)
... ki.
A személygépkocsival végzett szolgáltatások piacán ki akarják szűrni a büntetett előéletű sofőröket - közölte.
Jobbik: a szállítással foglalkozó cégeket támogatni kellene
Ander Balázs (Jobbik) jó döntésnek nevezte, hogy csökken annak a lehetősége, hogy a büntetett előéletű magánszemélyek taxisként dolgozhassanak.
Azt azonban bírálta, hogy az útdíj évente ...
2020-05-20 16:22:19
Krónika 4. rész (különleges gazdasági övezet, vasúti fuvarozás)
... mint 10 ezer kilométert tett meg. Ezzel sikerült biztosítani a védőeszközök szárazföldi behozatalát is, vagyis a vasútnak a jelenlegi válság kezelésében is szerepe van - hangsúlyozta.
Ander Balázs (Jobbik) szerint fontos politikai célkitűzéssé kell tenni a vasúti szállítás fejlesztését. A közúti árufuvarozás Fontosnak nevezte a károsanyag-kibocsátás csökkentését.
Azt k...
2020-05-20 15:07:35
Krónika 4. rész (bizottsági jelentések)
...

A Budapest-Belgrád vasútvonal újjáépítési beruházás magyarországi szakaszának fejlesztéséről, kivitelezéséről és finanszírozásáról szóló javaslat

Ander Balázs (Jobbik) közölte, hogy "gyalázat" ez a terv, nem fogadják el. A kormány keveset szán a munkahelyek védelmére és teremtésére, viszont erre az "eszement projektre" sokkal többet költene, nagyjából ezermil...
2020-05-19 13:12:18
Krónika 3. rész (bizottsági jelentések)
... kénytelenek lesznek a piaci viszonyokhoz igazítani. Példaként a korábban Pécsett végrehajtott korábbi, hasonló változtatásokat hozta, amelyek beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.
Ander Balázs (Jobbik) elfogadhatatlannak nevezte a javaslatot. Úgy értékelt: a lokális művelődés utolsó bástyái rendülhetnek meg a halmozottan hátrányos régiókban a javaslat miatt.
Nacsa Lő...
2020-05-19 12:32:42
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Bérgarancia Alap, Ander Balázs, Kaleta Gábor, Nacsa Lő, limai börtönben, képviselő felhívta, vidék leszakadásának, gazdasági hanyatlás, témával foglalkozni, iskolai erőszak, integrációval kapcsolatban, integrációt rosszul, jobb képességű, állam fele, iskolai erőszakról, véleményének adott, tanárok ellen, büntetett előéletű, szállítással foglalkozó, útdíj évente, védőeszközök szárazföldi, jelenlegi válság, vasúti szállítás, közúti árufuvarozás, kormány keveset, munkahelyek védelmére, piaci viszonyokhoz, korábban Pécsett, hozzájuk fűzött, lokális művelődés, halmozottan hátrányos, javaslat miatt, mellszélességgel, felfüggesztettel, családpolitikai, változtatásokat, kivitelezéséről, magánszemélyek, dolgozhassanak, fejlesztéséről, gigaberuházást, szolgáltatások, leszakadásának, felfüggesztett, szárnyvonalat, integrációval, magyarországi, viszonyokhoz, vezérszónoka, csökkentését, kijelentette, fejlesztését, védőeszközök, célkitűzéssé, hangsúlyozta, árufuvarozás, problémaként, kapcsolatban, elkövetőknek, költségvetés,
© 2013 TVN.HU Kft.