Belépés
Kövesd a cowboyt!
... igazságra. Isten azt mondja, hogy a legbiztonságosabb és legbölcsebb dolgot fogja tenni a gyermekeiért, mert - egyszerűen szólva - ő a mi Atyánk. Én például örülök, hogy Isten kitart mellettem. Annak is örülök, hogy Isten a sima utat választja, azt, ahol kevésbé fogunk megbotlani.
És te? Hajlandó vagy követni a számodra kijelölt utat? Vagy inkább a csúszós lejtő felé fordulsz...
2024-04-20 22:56:03
Paul David Tripp Április 21
... figyelmét felkeltsd, hanem azért, mert már a világ kezdete előtt a figyelmének tárgya voltál.

Az engedelmességed soha nem abban a reményben történik, hogy kapsz valamit, hanem inkább annak elismeréseként, amit már megkaptál. Olvasd el figyelmesen a következő szavakat az Efézus 1-ből:

,,Áldott az Isten, a mi Urunk Jézus Krisztus Atyja, aki megáldott minke...
2024-04-20 22:05:07
Aki nem dolgozik, ne is egyék

Aki nem dolgozik, ne is egyék

Kedves feleim, vannak szép régi mondások, amelyeknek az eredete a homályba vész. Némelyik nagy igazságot hivatott közölni a nyeretlen kétévesekkel, mások meg ugyanekkora balgaságot adnak tovább a védtelen utókornak. ...
2024-04-20 18:52:52
Alázat
Aki megalázkodik, bölcsen jár el, mert ezzel elejét veszi annak, hogy mások megalázzák. - A mímelt alázat visszataszító, az őszinte alázat vonzó.

Spurgeon...
2024-04-20 06:47:00
Nem értem, hogy mit mond!
... számomat.

Nem értem az egészséügy teljes egészét, sokszor előfordul, hogy ráhagynak az asszisztensnőkre mindent, akkor is, ha kiutálnak onnan mindenkit. Vagy éppen ez a célja annak, hogy nem figyelmeztetik, mikor nem megfelelően viselkedik? Előre tartok a hétfői naptól, hogy milyen lesz az orvos, aki hozzátartozik.
Kell vinnem az összes orvosi ambuláns papírt min...
2024-04-19 18:46:03
Paul David Tripp Április 20
Április 20

A kegyelem nem teszi lehetővé, hogy magadért élj. Nem, a kegyelem felszabadít arra, hogy megtapasztald az örömét annak, hogy Valakiért élj, aki nagyobb nálad.

Egyetemesen igaz, hogy ami számunkra szabadságnak tűnik, az valójában mégsem szabadság. Amikor Ádám és Éva kilépett Isten határain kívülre, akkor nem a szabadságba léptek. Ők a fáradságba, a k...
2024-04-19 14:46:29
Ami embereknek lehetetlen, az Istennek lehetséges
... világosságot teremtett, és megteremtette az embert. De tanulmányoztad-e Isten mindenhatóságát a megváltás műveiben?
Nézzétek meg Ábrahámot. Amikor Isten elhívta őt, hogy atyja legyen annak a népnek, amelyből Krisztusnak születnie kellett, azt mondta neki: "Én vagyok a mindenható Isten, járj előttem, és légy tökéletes" (1Mózes 17:1)". És Isten arra nevelte Ábrahámot, hogy bízz...
2024-04-18 22:43:31
A Megváltó szolgálatában
... sok bűnük bocsáttatott meg, és ezért nagyon szerették Jézust. Azt tanítják nekünk, hogy ...
Akik megtapasztalták a Megváltó kegyelmét az életükben, azok abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy szeretetből szolgálhatják Őt.
1.A feltétele annak, hogy szolgálhassuk a Megváltót, az, hogy személyesen megismerjük Őt.
Nagyon fontos megérteni, hogy addig nem szolgálhato...
2024-04-18 22:42:26
Hogyan lehet Jézust szenvedélyesen szeretni?
... Krisztus bűnösök iránti szeretetéről. Mindenkinek! Egy nyári estén az egyik barátjával sétált. Alig tudtak beszélgetni egymással, mert valahányszor elhaladtak valaki mellett, ő megállt, hogy annak a személynek beszéljen Krisztusról. Egy másik alkalommal egy étteremben ült a barátja, amikor ő besétált, és meglátta a barátját a terem túloldalán. Hangosan odakiáltotta neki: "Dicsérd ...
2024-04-18 22:41:21
A kételkedés kezelése
... mennyország és nincs pokol? Mi van, ha a kritikusoknak van igazuk, és a Biblia nem Isten szava? Az ilyen jellegű kérdések a legőszintébb hívők szívét is gyötörhetik.
Még a hitetleneknek is vannak olyan pillanataik, amikor kételkednek. C. S. Lewis, aki ateista volt, mielőtt megtért, azt írta (forrás ismeretlen):
,,Ahogy a keresztyénnek is vannak olyan pillanatai, ami...
2024-04-18 22:40:14
1 2 3 .......11731 11732 ....17597 17598 ....23461 23462 23463 
Címkék: Paul David Tripp Április, Urunk Jézus Krisztus Atyja, Amikor Ádám, Amikor Isten, kételkedés kezelése, sima utat, számodra kijelölt, csúszós lejtő, világ kezdete, figyelmének tárgya, engedelmességed soha, reményben történik, következő szavakat, homályba vész, nyeretlen kétévesekkel, védtelen utókornak, mímelt alázat, őszinte alázat, egészséügy teljes, asszisztensnőkre mindent, célja annak, hétfői naptól, összes orvosi, kegyelem felszabadít, örömét annak, valójában mégsem, szabadságba léptek, megváltás műveiben, mindenható Isten, kiváltságos helyzetben, feltétele annak, nyári estén, egyik barátjával, személynek beszéljen, másik alkalommal, terem túloldalán, ilyen jellegű, legőszintébb hívők, asszisztensnőkre, engedelmességed, megtapasztalták, mindenhatóságát, tanulmányoztad, figyelmeztetik, szenvedélyesen, elismeréseként, visszataszító, hitetleneknek, keresztyénnek, kritikusoknak, megtapasztald, szolgálhatják, szolgálatában, megteremtette, szolgálhassuk, hozzátartozik, legőszintébb, bocsáttatott, megalázkodik,
© 2013 TVN.HU Kft.