Belépés
Immunitásfokozók
... immunrendszerünk erősítése a célunk. Az olajlevél-kivonat képes egyes vírusokat pusztítani, és az általuk okozott fertőzések leküzdésében is eredményesnek bizonyult. Mindemellett antibakteriális hatással is rendelkezik.

A fekete bors nem ismeretlen az emberek számára, sok helyen a fűszerek királyának tartják. Tanulmányok sora igazolja, hogy a fekete borsnak is kiemelked...
2021-02-25 16:30:43
A stressz csökkentése
... legyen.

Az orbáncfű az egyik legismertebb gyógynövény a depresszió természetes kezelésére. De nemcsak a szorongás, a feszültség csökkentésére alkalmas, hanem a vírusellenes és az antibakteriális hatása is kiemelkedő. A lefekvés előtt egy orbáncfűtea az elalvást is megkönnyíti.

A B-vitaminoknak fontos szerepük van az anyagcserében, mivel az elfogyasztott táplá...
2021-02-23 20:31:25
A muskátliolajról
... lehet. A muskátliolajban két olyan vegyület is van, melyek lehetővé teszik, hogy egyes egészségügyi problémák orvoslására is alkalmazzuk.

A muskátliolaj antimikrobiális, antibakteriális és antiszeptikus hatással rendelkezik. A benne található fontos vegyület, a citronellol csökkenti a gyulladást, mely leginkább az agyban fejti ki a hatását, amivel az agysejtek rohamos p...
2021-02-21 21:24:02
Száraz bőr ellen
... előrehaladtával ugyanis egyre kevesebb kollagén termelődik a szervezetünkben, emiatt lesz a bőr petyhüdt és ráncos. A kókuszolaj további jó tulajdonsága, hogy antimikrobiális és antibakteriális hatással is rendelkezik.

Az arcbőrünk egyik legjobb hidratálója lehet az uborka. Bőrünknek nagyon sok vízre van szüksége, hiszen ez védi meg a kiszáradástól, az uborka pedig sok ...
2021-02-15 21:55:07
A torokfájdalom természetes ellenszerei
... hiszen antioxidánsként csökkenti a szájüregben és a torokban keletkezett gyulladást.

A méz nemcsak a köhögést csillapítja, hanem a torokfájdalom ellen is nagyon hatékony. Antibakteriális hatással is rendelkezik, így ha a torok fájdalmát baktériumok okozzák, akkor a mézre bátran számíthatunk.

Az édesgyökérből készülhet tea is. Amikor fáj a torkunk, jól is tess...
2021-02-13 21:20:33
Tüdő-immunrebdszer-fertőzések elleni gyógynövények
... küzd a nyálka ellen, csillapítja a köhögést, és kezeli a gyulladást a sinus területén. A antioxidánsok erősítik az immunrendszert.

Útifű
Az Útifű levél is erős antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságokkal bír, így csillapítja a száraz köhögést, kezeli a tüdő irritációt és a megfázást, és elősegíti a nyálka termelést a tüdőben.
|...
2021-02-12 22:57:45
Immunitásfokozó elixír
... sok A- és C-vitamint tartalmaz. Mindkettő antioxidáns hatással rendelkezik, amelyek növelik az immunitást.

A citrom és a lime szintén jó forrása a C-vitaminnak, egyben antibakteriális és vírusellenes hatással is rendelkezik. A narancsban is sok van ebből vitaminból, emellett béta-karotinban is gazdag, melyet a szervezet A-vitaminná alakít át.

A gyömbér egy gi...
2021-02-09 10:45:50
Vírusok baktériumok ellen : illóolajok
... csökkenti a fizikai és az érzelmi stresszt, és a szorongást is nagyszerűen oldja. Ez az illóolaj javíthatja az alvás minőségét, eredményes vérnyomáscsökkentő, ezen kívül gombaellenes és antibakteriális hatással is rendelkezik. A levendula csodás illóolaja a fájdalmat is csillapítja, így ha ízületi vagy izomfájdalmak gyötörnek bennünket, bátran fordulhatunk hozzá.

A teaf...
2021-02-08 11:38:42
Gyógynövények betegségmegelőzésre
... vércukorszint, az LDL-koleszterin-szint, az összkoleszterinszint, illetve a trigliceridszint csökkentésében. A fahéj ezen kívül elpusztítja a szájüregben található baktériumokat, hiszen antibakteriális hatásokkal is rendelkezik.

A Ginkgo biloba is rendkívül hasznos gyógynövény, amely legfőképpen agyunk egészségének megőrzésében játszik szerepet. Erős antioxidáns hatássa...
2021-02-05 22:27:16
Egy természetes fájdalomcsillapító: borsmentaolaj
... csillapítja.

Ez az illóolaj számos betegségek esetén hozhat enyhülést: megfázás, köhögés, influenza, hörghurut, asztma és más légúti megbetegedések. Nem véletlenül ilyen sokoldalú hiszen antibakteriális, vírusellenes, antimikrobiális és antioxidáns hatással is rendelkezik. Ezért is nagyon hatékony a fertőzések megelőzésében és azok leküzdésében.

Amennyiben ir...
2021-02-01 22:48:10
1 2 3 ....................125 126 ...........188 189 ..........250 251 252 
Címkék: stressz csökkentése, torokfájdalom természetes, olajlevél-kivonat képes, általuk okozott, fekete bors, emberek számára, fűszerek királyának, fekete borsnak, egyik legismertebb, depresszió természetes, feszültség csökkentésére, antibakteriális hatása, lefekvés előtt, elfogyasztott táplá, muskátliolaj antimikrobiális, benne található, citronellol csökkenti, agyban fejti, agysejtek rohamos, kókuszolaj további, arcbőrünk egyik, uborka pedig, torokban keletkezett, köhögést csillapítja, torokfájdalom ellen, torok fájdalmát, mézre bátran, édesgyökérből készülhet, nyálka ellen, sinus területén, antioxidánsok erősítik, száraz köhögést, tüdő irritációt, nyálka termelést, lime szintén, szervezet A-vitaminná, érzelmi stresszt, illóolaj javíthatja, alvás minőségét, levendula csodás, trigliceridszint csökkentésében, fahéj ezen, szájüregben található, illóolaj számos, fertőzések megelőzésében, tulajdonságokkal, immunrendszerünk, immunitásfokozók, trigliceridszint, antibakteriális, immunitásfokozó,
© 2013 TVN.HU Kft.