Belépés
A cékla éllettani hatásai
... cink, kobalt, króm, nikkel, bór, lítium, stroncium.
Vitaminok: A-, B1-, B2-, B6-, B7-, B9- és C-vitamin, folsav, niacin, biotin.
Fitovegyületek: polifenolok, flavonoidok, antocianidinek, karotinoidok,
Enzimek és cukrok.

A gyökér jelentős mennyiségű pektint tartalmaz, ami elősegíti a nehézfémek, az emésztőrendszerre veszélyes mikroorganizmusok és a felesl...
2013-12-15 08:23:43
Szeretitek a csokoládét?
... csökkentése
A hatások a flavonoidok családjába ta...
2013-11-05 20:48:09
fekete áfonya !
... éleslátásért felelős terüle­tet érintő fokozatosan súlyosbodó betegség; a másik a szürke hályog, vagyis a szemlencse elhomályosulása

Mivel a fekete áf...
2013-10-17 15:40:23
Természetesen a szívinfarktus ellen
... köszönhető. Flavonoidok más zöldségekben és gyümölcsökben is előfordulnak (pl. szőlő, padlizsán, kökény, stb.), azonban az eper és az áfonyák speciális flavonoidokat, úgynevezett antocianidineket tartalmaznak. Az antocianidinek segítenek abban, hogy koszorúereink nyitva maradjanak és a felépülő plakkok ne zárják el azokat. Ennek a hatásmechanizmusnak köszönhetik az áfonyák jótékon...
2013-04-07 16:43:43
Természetesen a szívinfarktus ellen
... köszönhető. Flavonoidok más zöldségekben és gyümölcsökben is előfordulnak (pl. szőlő, padlizsán, kökény, stb.), azonban az eper és az áfonyák speciális flavonoidokat, úgynevezett antocianidineket tartalmaznak. Az antocianidinek segítenek abban, hogy koszorúereink nyitva maradjanak és a felépülő plakkok ne zárják el azokat. Ennek a hatásmechanizmusnak köszönhetik az áfonyák jótékon...
2013-04-07 08:00:33
❤ Lúgosító lilák és kékek ❤
... tulajdonságai: lassítja a rákkeltő anyagok felszívódását

Ellágsav

Legfőbb forrása: áfonyák
Kedvező tulajdonságai: csökkenti az ösztrogén hatását.

Antocianidinek

Legfőbb forrásai: vöröskáposzta, feketegyökér, szőlő, áfonyák
Kedvező tulajdonságai: javítják az agy működését, csökkentik a rák, stroke és szívbetegségek kialakulásána...
2013-01-17 06:33:20
Vad kék áfonya
... megfelelő működéséhez. Minden szem Wild Blueberry tabletta 7 db friss vad kék áfonya erejének felel meg. Ez a különleges minőségű termék nagy mennyiségben tartalmaz fitonutrienseket, antocianidineket, bioflavonoidokat és karotinoidokat. A MegaFood egyedi gyártási technológiájának köszönhetően a termék megőrzi mindazokat a kedvező tulajdonságokat, amiket a friss gyümölcs kínál....
2012-12-27 09:03:34
Egészséges, lúgosító táplálkozás
... ágyát képezi.

Ilyen fitonutriensek pl:

- likopin - paradicsom
- izoflavonok - szója
- béta-karotin - sárgarépa
- antocianidinek - áfonyák
- allicin - fokhagyma
- stb.stb.

dr. Robert Young szerint ezen fitokemikáliák és antioxidánsok nélkül szervezetünk fokozatosan elsavasodik,...
2012-12-26 12:47:19
Gránátalma
... gyökökkel szemben, amik képesek károsítani a sejtek DNS-ét és sejtmembránját. pomegranate.jpg

A gránátalmában található polifenolok közül a három legfontosabb a tanninok, antocianidinek és az ellágsav. A kutatók ezeknek az összetevőknek, a ,,három muskétásnak" tulajdonítják a gránátalma anti-tumor tulajdonságát. Két tanulmány szerint is a gránátalma lé kedvez...
2012-12-25 15:27:10
x
... túl sokat nem ajánlatos belőle enni, mert mérgezést vagy gyomorirritá­­ciót okozhat. Inkább vegyük meg a patikában a belőle készült kivonatot. Mivel a fekete áfonyában található antocianidinek javítják a vérkeringést, a gyümölcs kivonata jó lehet azoknak, akiknek a végtagjaiban rossz a vérkeringés. Jó hatása miatt a visszér és az aranyér kezelésére is alkalmazzák, különösen terhes...
2011-11-04 16:13:12
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Wild Blueberry, Robert Young, cékla éllettani, szívinfarktus ellen, gyökér jelentős, emésztőrendszerre veszélyes, flavonoidok családjába, szürke hályog, szemlencse elhomályosulása, áfonyák speciális, antocianidinek segítenek, felépülő plakkok, áfonyák jótékon, rákkeltő anyagok, ösztrogén hatását, különleges minőségű, termék megőrzi, kedvező tulajdonságokat, friss gyümölcs, sejtek DNS-ét, gránátalmában található, három legfontosabb, kutatók ezeknek, gránátalma anti-tumor, belőle készült, fekete áfonyában, gyümölcs kivonata, végtagjaiban rossz, aranyér kezelésére, technológiájának, antocianidineket, fitonutrienseket, bioflavonoidokat, tulajdonságokat, elhomályosulása, antocianidinek, fitokemikáliák, sejtmembránját, fitovegyületek, fitonutriensek, szívbetegségek, karotinoidokat, flavonoidokat, kialakulásána, tulajdonságai, természetesen, gránátalmában, szívinfarktus, vöröskáposzta, antioxidánsok, gyümölcsökben, felszívódását, koszorúereink, tulajdonságát, tulajdonítják, összetevőknek, karotinoidok,
© 2013 TVN.HU Kft.