Belépés
Egyszerű hasznos konyhai trükkök
...1. Így mentsd meg a túlsózott levest
Sok mód van rá. Az egyik, hogy egy kis mennyiségű rizst tartalmazó laza szövésű konyharuhát mártasz a fövő lébe. Az anyag felszívja a felesleges sót. Ugyanakkor egy evőkanalat is márthatsz a lébe, amin egy kockacukor van. Várj, amíg leolvad róla, majd ismételd meg ezt még egyszer.

2. Hogyan készíts omlós marhát
Ha szeretnél ...
2021-01-03 00:32:11
Egy sálban Krisztus és Pio atya arca:
... tudta, hogy a szerzetesnek nincs vesztegetni való ideje hiábavaló beszélgetésekben. Kapkodása közben izzadni kezdett a keze, ezért kihúzott egy sálat a zsebéből, és szorosan megfogta, hogy felszívja a nedvességet. Közben lement a lift, és amikor meglátta, hogy az ajtó kinyílik, letérdelt előtte. Ott volt Pio atya, aki előtte állt, felajánlotta enyhített kezét, hogy megcsókolják. Í...
2020-12-13 14:37:49
Ősz hajszálak ellen - természetesen
Az őszülés oka:
Az idő múlása, na meg a genetikai hajlam játszik leginkább közre, hogy ki mikor és milyen mértékben ,,szürkül" be. Ha valakinek a szülei már 30 éves korukra megőszültek, és nem a stressz, az idegeskedés miatt, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az illető hajzuhataga is elkezd apránként fehéres-ezüstös árnyalatúvá válni.

A kókuszolaj na...
2020-10-06 22:06:28
A természet fájdalomcsillapítója az MSM
Az MSM (Methyl Sulfonyl Methane) egy természetben előforduló, természetes kénvegyület. A kén az egyik legfontosabb alkotórészünk. A kén minden egyes élő organizmusban jelen van; az élet feltétele.

A kén bizonyos ételeink egyik fő alkotórésze, és az egyik leguralkodóbb anyag az emberi szervezetben. Megtalálható növényekben, állatokban és az emberben. Szinte minden egyes s...
2020-01-28 22:14:20
Epson só méregtelenítő hatásairól
... nélkülözhetetlenek számunkra. Ha beleülsz az ilyen keserűsó-himalájasó fürdőbe, úgy érzed, mintha pozitív energia venne körül. A bőrön át az összes ásványi anyag és só felszívódik, és azonnal felszívja a szervezet őket.

A sós fürdő egészségügyi előnyei

Fokozza a véráramot
Felgyorsítja a duzzanat, a kis vágások, zúzódások, megrándult vagy szakadt izmok és...
2019-10-01 12:18:45
Nagymamám konyhájából
... minden réteg után
sózz egy kicsit, sokkal finomabb lesz az étel.
-Ha habzik a forró zsiradék, dobj bele egy darabka száraz kenyeret!
A fölösleges nedvesség egy részét felszívja.
- Ha már csúnyák a fakanalaid, akkor főzd át őket ecetes vízben,
majd rakd őket ki a napra száradni!
- Ha kalácsot készítesz, akkor a végén még 1-2 kiló liszthez 1-2 dl ...
2019-04-15 09:36:12
borsó és más hüvelyesek
... még e ,,főnövények" közé is lehet vetni.

A nitrogén és a hullaszag
Félreértés ne essék, a borsó az általa közvetetten megtermelt nitrogén jelentős részét maga felszívja, ettől olyan fehérjedús a növény. Plusz konkurens a többi vetemény számára az egyéb tápanyagok, a víz és a fény szempontjából. Ezért észnél kell lenni.

A borsó az igazi hasznot...
2019-02-28 13:45:50
Milyen betegségeket gyógyíthatsz ismert gyógynövényekkel?
... evőkanál barátcserjével és 2-3 csepp teafaolajjal, majd öntsd fel annyi vízzel, hogy kenhetővé váljon. Lefekvés előtt kend be arcod az eleggyel, s hagyd magadon egészen reggelig. Az agyag felszívja a pórusokat eltömítő olajokat, a barátcserje és a teafaolaj pedig elöli a fertőzést, gyulladást okozó baktériumokat. Ezen kívül a cink is nagy segítségedre lehet, melyből naponta 30 mg-...
2017-04-19 20:55:08
Házi praktikák lábszag ellen
... meg.

Viselj zoknit!
Tudom, a melegebb vagy átmeneti időszakban ez egy különös tanács lehet, de azokon a napokon, amikor tornacipőt vagy más zárt cipőt viselsz, vegyél fel zoknit. A zokni felszívja a nedvességet. Próbálj ki többféle típusút, hogy lásd, neked melyik a legjobb, ám vásárlásnál részesítsd előnyben a pamut, vagy más természetes anyagú darabokat.
...
2016-03-30 18:52:13
Fehér, a fiatalosság színe
... visszaadja a bőr komfortérzetét, és ellenállóbbá teszi a környezeti hatásokkal szemben. A samponba keverve visszaállítja a zsíros fejbőr egészséges egyensúlyát, púderbe és sminkbe keverve felszívja a felesleges faggyút, és mattítja az arcot.

Védekezésre: havasi gyopár

A törékeny virág igazi túlélő, a szélsőséges időjárás sem teszi tönkre, az erős UV-sugárzásn...
2016-02-20 08:03:16
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Methyl Sulfonyl Methane, sálban Krisztus, fiatalosság színe, túlsózott levest, fövő lébe, anyag felszívja, szerzetesnek nincs, ajtó kinyílik, genetikai hajlam, idegeskedés miatt, valószínűsége annak, illető hajzuhataga, természetben előforduló, egyik legfontosabb, élet feltétele, egyik leguralkodóbb, emberi szervezetben, összes ásványi, szervezet őket, forró zsiradék, darabka száraz, fölösleges nedvesség, részét felszívja, napra száradni, általa közvetetten, többi vetemény, egyéb tápanyagok, fény szempontjából, igazi hasznot, agyag felszívja, pórusokat eltömítő, teafaolaj pedig, melegebb vagy, különös tanács, zokni felszívja, környezeti hatásokkal, samponba keverve, zsíros fejbőr, felesleges faggyút, törékeny virág, szélsőséges időjárás, erős UV-sugárzásn, gyógynövényekkel, beszélgetésekben, komfortérzetét, barátcserjével, organizmusban, valószínűsége, szempontjából, természetesen, visszaállítja, baktériumokat, alkotórészünk, leguralkodóbb, méregtelenítő, betegségeket, teafaolajjal, gyógyíthatsz,
© 2013 TVN.HU Kft.