Belépés
Koronavírus - Csak 2024-ben állhat vissza a légi utasforgalom szintje Európában
... problémaként említette, hogy alacsony a gépek...
2020-07-16 13:53:09
Koronavírus - A francia kormány 6 milliárd eurót javasol a kórházi dolgozók fizetésének emelésére
... kormány.
Az egészségügyi dolgozók tucatnyi szakszervezetének felhívására országszerte 220 felvonulást tartottak, amelyek elsődleges célja az volt, hogy a járvány alatti lakossági támogatásra építve a közegészségügyben és az idősotthonokban dolgozók - akiket a kormány fehér köpenyes hősöknek nevezett- minél gyorsabban megkapják a megígért anyagi támogatást a közkórházak állap...
2020-06-25 14:02:12
Újabb száz művész kap ösztöndíjat a Magyar Művészeti Akadémiától
... Fekete György, Ferencz István, Haris László, Jankovics Marcell, Kékedi László, Kucsera Tamás Gergely, Lukács Sándor, Márkus Béla, Szemadám György, Szenes István és Tóth Péter voltak. A támogatásra érdemes munkákat külső szakértőkkel együttműködésben bírálták el.
A 100 nyertes pályázó névsora megtalálható az ösztöndíjat kezelő MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet ...
2020-06-09 11:41:43
A barátságról
... azonban ez sem válhat, hiszen már eleve túl nagy szakadék tátong a két személy között; a változáshoz pedig arra lenne szükség, hogy a gyengélkedő, bizonytalan, sérült, állandó ápolásra, támogatásra szoruló személy önértékelési zavarai elmúljanak, önszeretete megnőjjön.
A barátság előszobájának nevezném az “ismerősséget", annak a legmélyebb, legkomolyabb formáját,...
2020-05-20 10:32:35
Leonardo DiCaprio segít megmenteni a Virunga Nemzeti Parkot
... támogatásával, 2014-ben executive producere volt a Netflix számára készített Virunga című dokumentumfilmnek.
A színész hétfőn kiadott közleményében kiemelte, hogy a Virungának sürgős anyagi támogatásra van szüksége a hegyigorilla-populáció védelmére, a parkban dolgozó vadőrök és családjaik támogatására, és a szükséges alapvető járványmegelőző intézkedésekre.
A parkot már...
2020-05-19 09:41:33
Anyák napja - Novák: minden demográfiai mutató jó irányba mozdult az elmúlt években
... miatt. Mindenki találhat magának munkát, amiből tisztességesen el tudja tartani a családját - hangoztatta Novák Katalin.
A műsorban az államtitkár arról is beszélt, hogy a babaváró támogatásra a járvány ellenére is fennmaradt az érdeklődés. Kiemelte: a babaváró támogatásnál és a csoknál is figyelnek arra, hogy például azoknak, akik ideiglenesen elveszítik a munkájukat, a társ...
2020-05-03 07:40:54
Neked mi nehezíti az életed?
... teszi fel magának a kérdést: Mi lesz, ha? vagy Mi lett volna, ha?

Bak
A megfontolt, előrelátó, aki bármikor, gondolkodás nélkül segít bárkin, akit szeret és ez az anyagi támogatásra is értendő. Az ő átka az, hogy nem számít, mennyit keres, mindig az az érzése lesz, hogy sosincs neki elég.

Vízöntő
A szabad szellemű jegy, aki szeret ismerkedni, barátk...
2020-04-26 11:27:58
Koronavírus - Meghosszabbítja az önfoglalkoztatók és a vállalkozók támogatását a cseh kormány
...
"Hétfőn a kormány elé terjesztem a megfelelő törvényjavaslatot a napi 500 koronás (6750 forint) támogatásra" - mondta Schillerová újságíróknak. A törvény lehetővé teszi, hogy ezt a támogatást egészen a korlátozások lejártáig folyósíthassák. A cseh kormány keddi döntése szerint a legfőbb korlátozásokat legkésőbb júniusban feloldják.
A cseh kormány korábbi döntése alapján ...
2020-04-17 15:35:22
Koronavírus - Egyszeri állami támogatást kapnak a cseh önfoglalkoztatók
...
A cseh sajtóban "huszonötezernek" elnevezett program keretében egyszeri támogatásra azok az önfoglalkoztatók, önállóan gazdálkodó földművesek és orvosok jogosultak, akiknek a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzetben csökkent a jövedelmük, anyagi kárt szenvedtek. Ez az állami támogatás az érintettek március 12. és április 30. közötti veszteségeit kívánja enyhíten...
2020-04-09 19:13:11
A közgazdász szerint egy-két "csendesebb" év vár a sportvilágra
... némileg jobb a helyzet, mint Nyugat-Európában, elsősorban azért, mert a magyar sport finanszírozásában nagyon nagy szerepet kap az állam.
"Az a fajta sérülékenység, ami a piaci támogatásra jellemző, ebben az esetben kisebb kockázatot jelent. Egyéb bevételek is olyan állami szervezetekhez kötődnek, ahol kisebb az esélye annak, hogy ezeket megvonják" - nyilatkozta.
Példaké...
2020-04-05 20:37:09
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 44 
Címkék: Magyar Művészeti Akadémiától, Leonardo DiCaprio, Virunga Nemzeti Parkot, Fekete György, Ferencz István, Haris László, Jankovics Marcell, Kékedi László, Kucsera Tamás Gergely, Lukács Sándor, Márkus Béla, Szemadám György, Szenes István, Tóth Péter, Módszertani Kutatóintézet, Novák Katalin, légi utasforgalom, francia kormány, kórházi dolgozók, elmúlt években, vállalkozók támogatását, cseh kormány, cseh önfoglalkoztatók, közgazdász szerint, egészségügyi dolgozók, járvány alatti, idősotthonokban dolgozók, kormány fehér, megígért anyagi, közkórházak állap, támogatásra érdemes, ösztöndíjat kezelő, változáshoz pedig, barátság előszobájának, színész hétfőn, parkban dolgozó, szükséges alapvető, államtitkár arról, babaváró támogatásra, járvány ellenére, babaváró támogatásnál, anyagi támogatásra, szabad szellemű, megfelelő törvényjavaslatot, törvény lehetővé, támogatást egészen, korlátozások lejártáig, legfőbb korlátozásokat, cseh sajtóban, állami támogatás, érintettek március, magyar sport, piaci támogatásra,
© 2013 TVN.HU Kft.