Belépés
Dió-Mákos Beigli
... tesszük és másnap reggel sütjük. Ne takarjuk le mert bel...
2018-11-06 09:07:30
Fűszeres rántott csirkecombok extra ropogós panírban
... forrósítunk, és idő...
2018-10-24 20:49:11
Almás pite háromszögek villámgyorsan
... belekanalazzuk a tasakokba, a tojással bekenjük a háromszögek száját, összenyomkodjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe s...
2018-10-23 17:31:25
Karfiolfasírt
... A karfiolhoz hozzáadjuk a tojásokat és jól eldol...
2018-10-23 17:00:25
Ropogós csirkefalatok sült birsalmával és burgonyapürével
... snidlinget keverünk bele, lefedjük és tálalásig melegen tartjuk.
A csirkedarabkákat először lisztbe, majd a masszába, legvégül pedig corn flakes-be forgatjuk. Bő olajban aranybarnára sütjük, majd ha kész, papírtörlővel leitatjuk róluk az olajat.
Egy tányérra pürét halmozunk, majd szépen elsimítjuk. Erre rakjuk a csirkefalatkákat és a sült birsalmát. A vég...
2018-10-22 14:29:29
HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ: 2,5 dkg élesztő 1 tk cukor 2 dl tej
... egyik felére teszünk a töltelékből, majd kifli formára feltekerjük. Hagyjuk 10-15 percet pihenni majd felvert egész tojással le...
2018-10-21 19:59:32
Egyszerű szilvás pite
... lefelé. M...
2018-09-24 21:14:17
Sertéscsülök pékné módra hagymaágyon sütve
... sört.



180 C fokra előmelegített sütőbe tesszük. A csülköt időnként meglocsolgatjuk a sütőlével. 1 óra után grill fokozatra kapcsolunk (200 C fok), majd amikor a hús aranybarnára sült, akkor kivesszük a sütőből.

...
2018-09-22 00:29:59
Caponata (szicíliai padlizsánragu)
... 10 percig főzzük.
A maradék 5 ek olívaolajat felforrósítjuk, beletesszük a padlizsánkockákat, és fedő nélkül, mérsékelt tűzön, folyamatosan keverve kb. 5-6 perc alatt aranybarnára sütjük.
Hozzáadjuk a hagymás-zelleres paradicsomot, a balzsamecetet és a cukrot. Élénk tűzön, folyamatosan kevergetve főzzük. Ha szükséges, csak a végén sózzuk. Tálaláskor bazsa...
2018-09-17 23:54:49
Egyszerű szilvás pite
... lefelé. M...
2018-09-17 11:26:10
1 2 3 ...............................191 192 ................286 287 ................381 382 383 
Címkék: Dió-Mákos Beigli, HOZZÁVALÓK TÉSZTÁHOZ, tojással bekenjük, háromszögek száját, karfiolhoz hozzáadjuk, csirkedarabkákat először, tányérra pürét, sült birsalmát, csülköt időnként, hagymás-zelleres paradicsomot, végén sózzuk, csirkedarabkákat, csirkefalatkákat, burgonyapürével, összenyomkodjuk, meglocsolgatjuk, belekanalazzuk, felforrósítjuk, csirkefalatok, papírtörlővel, előmelegített, padlizsánragu, karfiolfasírt, villámgyorsan, balzsamecetet, sertéscsülök, csirkecombok, folyamatosan, aranybarnára, paradicsomot, sütőpapírral, forrósítunk, töltelékből, háromszögek, birsalmával, hagymaágyon, mindmegette, feltekerjük, olívaolajat, beletesszük, hozzáadjuk, tálaláskor, snidlinget, karfiolhoz, hozzávalók, kapcsolunk, kevergetve, elsimítjuk, birsalmát, tasakokba, tésztához, mérsékelt, szükséges, halmozunk, fokozatra, kivesszük, tojásokat, forgatjuk, tálalásig, sütőlével, szicíliai, leitatjuk, panírban, masszába, egyszerű, lefedjük, takarjuk, keverünk, tojással, zelleres, időnként,
© 2013 TVN.HU Kft.