Belépés
4. ARABKONYHA FOLYTATÁS
Boros kacsasült

Hozzávalók:

1 pecsenyekacsa,
3 dl fehér bor,
1 evőkanál só,
1 mokkáskanál őrölt fehérbors,
5 dl húsleves (leveskockából is készülhet),
14 dkg vaj vagy étolaj.

A kacsát megsózzuk, és vajban vagy étolajban barnára pirítjuk. Meglocsoljuk a borral, ráöntjük a forró húslevest. A kacsát sütőben, időnként levével me...
2012-03-26 22:21:48
1 
Címkék: ARABKONYHA FOLYTATÁS, kacsát megsózzuk, forró húslevest, kacsát sütőben, leveskockából, pecsenyekacsa, meglocsoljuk, mokkáskanál, hozzávalók, arabkonyha, étolajban, húslevest, készülhet, megsózzuk, fehérbors, folytatás, kacsasült, ráöntjük, időnként, pirítjuk, húsleves, evőkanál, sütőben, barnára, levével, vajban, kacsát, étolaj, borral, forró, őrölt, fehér, boros,
© 2013 TVN.HU Kft.