Belépés
Hajléktalanok - Emmi: egyre többen veszik igénybe a hajléktalanszállókat, de van még hely
... a hajléktalanok számára az üres férőhelyekről az országosan működő hét regionális diszpécserközpont ad naprakész tájékoztatást. Több mint 200 állami és karitatív szervezet segít a rászorulóknak, így senkinek sem kell a szabad ég alatt töltenie a hideg éjszakákat.
Télen a több mint 9,1 milliárdos támogatáson túl 300 millió forint tartalékforrás biztosításával segítette a korm...
2019-01-11 11:41:56
Ferenc pápa vízkeresztkor
... elemnek tartott arany arra emlékeztet, hogy Istent az első helyre kell tenni. Imádni kell őt. De hogy ezt tehessük, ahhoz előbb el kell szakítani magunkat az első helytől és önmagunkat rászorulóknak kell tartani, nem pedig önellátónak. A tömjén az Úrral való kapcsolatunkat jelzi, az imádságot, mely illatfelhőként száll az Isten felé (vö Zsolt 141,2). Ám, ahhoz hogy a tömjén illat...
2019-01-06 21:26:02
Magyar szakácsok főztek ünnepi ebédet szegényeknek Rómában
... ünnepi ételt. A kapuvári Ízvadász Egyesület tagjai 2015 óta segítik a Szent Egyed közösség munkáját. Hagyománnyá vált, hogy december 25-én a közösség budapesti menzáján főznek ebédet a rászorulóknak, vízkeresztkor pedig Rómában, ahol most is 350 embernek készítettek meleg ételt magyaros ízekkel.
Magyar László, az Ízvadászok Egyesület vezetője elmondta, hogy most is minden al...
2019-01-06 17:10:58
Agrármarketing Centrum: várakozáson felüli sikerrel zárult az őszi mézkampány
... hirdetéssel.
December 7-én a méhészek védőszentje, Szent Ambrus napján, országosan 10 mézlovagrend tagjai keresték fel 15 idősek otthona és gyermekotthon lakóit, hogy mézet ajándékozzanak a rászorulóknak. Az AMC a Palóctáj Mézlovagrenddel együttműködve 180 kilogramm, egy évre elegendő mézet vitt a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona lakóinak és a Páter Bárkányi János K...
2018-12-12 10:31:41
Emmi: minden hajléktalannak jut hely
... tisztálkodási lehetőséget biztosítanak.
Férőhely hiánya miatt senkit nem utasítottak még el, ez a jövőben is így lesz, a kormány továbbra is biztosítani fogja a férőhelyeket a rászorulóknak - hangsúlyozta az Emmi, hozzátéve, hogy a hajléktalanellátás sok szervezet- a rendőrség, a mentőszolgálat, az önkormányzatok, a helyi polgárőrségek és a civil szervezetek - együttműködésé...
2018-11-17 22:58:34
Az élet értelme...
... erre nekünk semmi szükségünk sincsen ! - zsörtölődünk a valaki morzsáit lefitymálva. Hiszen mi praktikusan, megszervezetten, hatékony nagyüzemi módon osztjuk a szeretetet a rászorulóknak. S lám, most a sor megakad, a sorban állók türelmetlenkednek.
De a valaki nem tágít.

Csak áll, ás már-már könyörögve kínálja felénk elfogadásra apró kis szeretet-morzsáit....
2018-11-17 17:02:30
Szijjártó: az ENSZ migrációs csomagja veszélyezteti a magyar emberek biztonságát
... és svájci ENSZ-nagykövetnek küldött levélben Szijjártó Péter kiemelte, hogy a migrációt nem megszervezni, hanem megállítani kell.
A segítséget kell odavinni, ahol a baj van, a rászorulóknak abban kell támogatást nyújtani, hogy a hazájukhoz minél közelebb maradhassanak, és minél előbb hazatérhessenek - mutatott rá.
Szijjártó Péter felhívta a figyelmet arra is, hogy Magyar...
2018-11-02 12:30:45
A DK a rászorulóknak nyújtott tűzifa-támogatás biztosítására szólítja fel a kormányt
...
A DK képviselője hangsúlyozta: az év legforróbb hetében arra is kell figyelni, hogy mi történik majd a leghidegebb héten. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Fidesz a kampányban azt ígérte, hogy 12 ezer forinttal támogatja azokat, akik nem gázzal, hanem tűzifával vagy szénnel fűtenek, azonban a rászorulók nem kapták meg a pénzt.
Szerinte ennek az az oka, hogy a kormány nem...
2018-08-10 12:27:28
Üdvözletem...mai napra...
... méltóképpen ítéltess.

Ne tégy semmit mások kárára, örülj mások szerencséjének, indítson meg az
elesettek balsorsa, és mindig tartogass egy könnycseppet a szívedben az arra rászorulóknak.

Ne feledd: emberhez méltóan kell élned, hogy méltó légy e magas cím viselésére.

Hívd segítőtársul a bölcsességet. Ha tógájába burkolózol, megóv a bajoktól...
2018-07-14 13:15:26
Hét amerikai volt ENSZ-nagykövet arra kéri Mike Pompeót, állítsa vissza a palesztinokat segítő szervezet támoga
... C...
2018-07-02 21:09:11
1 2 3 ..........37 38 .....55 56 .....73 74 75 
Címkék: Agrármarketing Centrum, Mike Pompeót, Ízvadász Egyesület, Szent Egyed, Magyar László, Ízvadászok Egyesület, Szent Ambrus, Palóctáj Mézlovagrenddel, Ferences Betánia Idősek Otthona, Páter Bárkányi János, Szijjártó Péter, őszi mézkampány, élet értelme, magyar emberek, rászorulóknak nyújtott, palesztinokat segítő, hajléktalanok számára, üres férőhelyekről, országosan működő, hideg éjszakákat, több mint, első helyre, első helytől, tömjén illat, kapuvári Ízvadász, közösség budapesti, méhészek védőszentje, évre elegendő, szécsényi Ferences, kormány továbbra, helyi polgárőrségek, civil szervezetek, valaki morzsáit, sorban állók, segítséget kell, rászorulóknak abban, hazájukhoz minél, figyelmet arra, leghidegebb héten, arra rászorulóknak, mézlovagrenddel, hazatérhessenek, megszervezetten, agrármarketing, kapcsolatunkat, együttműködésé, hajléktalannak, önkormányzatok, ajándékozzanak, szerencséjének, mentőszolgálat, biztosításával, tartalékforrás, illatfelhőként, rászorulóknak, hajléktalanok, biztosítására,
© 2013 TVN.HU Kft.