Belépés
Az Autóipari Próbapálya Zala Kft.-ben 21,5 milliárd forintos tőkeemelésről döntött a kormány
... dinamikai felület és a kezelhetőségi pálya a vezethetőségi próbákhoz. Átadják a Smart City zóna első részét is, amelyen parkolót és logisztikai udvart alakítottak ki a vezetéstámogató asszisztensek teszteléséhez, valamint egy olyan felületet is, amely a fékek ellenőrzésére alkalmas.
A projekt első üteme összesen 21 milliárd forintba kerül.
Szijjártó Péter külgazdasági é...
2018-12-14 20:21:38
Mesterséges intelligencián alapul a Magyar Telekom ügyfélszolgálata
...
A Telekom a T-Systems Magyarországgal közös fejlesztésben vizsgálja a rendszer továbbfejlesztésének lehetőségeit, többek között Vanda alkalmazását chatbotként ( gyakori és tömegesen érkező kérdésekre ad automatikus választ) a Telekom online ügyfélszolgálati csatornáin.
Közölték, hogy a Telekom tavasszal mutatta be Vanda nevű virtuális üzleti asszisztensét, amely nyár óta...
2018-12-11 15:12:57
Az Európai Bíróság elutasította Marine Le Pen kérelmét az EP által visszakövetelt költségek ügyében
... döntés ellen.
Jelen ügyben az Európai Parlament mintegy 40 ezer euró visszafizetését kéri a korábbi EP-képviselőtől, amelyet Thierry Légier-nek fizetett, aki 2011-ben volt az asszisztense és a testőre.
Az EP az összeg visszafizetését rendelte el, de Le Pen az Európai Bírósághoz fordult. Azt állította, hogy az ügyben vizsgálódó, uniós csaláselleni hivatal (OLAF) politikai...
2018-11-28 13:02:09
Huszonöt magyar mozi csatlakozott a vasárnapi Európai Art Mozi Naphoz
... koncentrál, amelyben sorra születtek a filmművészet legnagyobb klasszikusai között számon tartott alkotások. A dokumentumfilmben hozzátartozók, munkatársak, kutatók és a rendező egykori asszisztense, a magyar származású Katinka Faragó próbálják megfejteni ennek a különleges időszaknak a titkát.
A friss filmek mellett egy digitálisan restaurált magyar klasszikus is bemutatkozi...
2018-10-09 14:31:59
Érdekesség
... szoftvere felismerje, ha az utasok pánikolnak, lehangoltak, és átvegyék az irányítást az autó felett.

De elég akár a nappalikba bekukkantani: az Amazon Alexa nevű virtuális asszisztense például képes felismerni az emberi beszéd különféle tónusait, hangsúlyait, ezáltal pedig pontosabban meghatározni a felhasználó parancsait és szándékát.

Épül az ország, ahol s...
2018-10-02 21:34:43
Több mint száz alkotó várja a közönséget az idei Ékszerek éjszakáján
... majd.
Az idei év vendégkiállítása a K.A.S. Galériában kap helyet, ahol a németországi Burg Giebichenstein University of Art and Design Halle professzora Hans Stofer és művészeti asszisztense, Melanie Isverding a hallgatókkal együtt mutatják be munkáikat, szombat este pedig egy Dob utcai bérház belső udvarában, a Hidegszoba Stúdiójában Gisbert Stach késdobáló ékszer performan...
2018-09-18 17:18:02
Faragó Katinka: volt bátorságom nemet mondani Bergmannak
... hangsúlyozta Katinka Faragó az MTI-nek, hozzátéve, hogy apjának eleinte nagyon nehéz volt külföldön megélnie, mivel rosszul beszélte a svéd a nyelvet.
Tizenhét évesen lett Ingmar Bergman asszisztense, és harminc évig dolgoztak együtt. Mint elmondta, Bergman mellett több mint 60 rendezővel dolgozott együtt a pályafutása során.
Bergmannak sokszor fájt a gyomra, ideges volt...
2018-09-10 11:35:48
A 85 éves Vásáry Tamást köszöntöti az M5 kulturális csatorna
... zongoraversenyt, a Zeneakadémián húszévesen végzett. Példaképének és második apjának Kodály Zoltánt tekinti, aki szavai szerint nemcsak a zenére, hanem az életre is tanította és akinek később asszisztense lett.
Művészi fejlődésére nagy hatással volt Fischer Annie játéka is, akivel haláláig mély barátságban volt és akivel Mozart Esz-dúr kettősversenyét adhatta elő.
Több ...
2018-08-11 13:34:25
Ritka fényképek a világ minden tájáról - 154. (24 kép).
... 1923


Egy Mikulás Helsinki utcáin, Finnország, 1930


Egy késdobáló asszisztense, Egyesült Államok, 1931

...
2018-07-14 17:59:01
Tanárok rontják meg a gyerekeket az iskolákban az LMBTQ
... igazgatóhelyettese.Bite Zsolt: VIII. kerületi, a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógus-asszisztense. Kérdés, hogy mennyire terjeszti az LMBTQ propagandát, mint médiatanár, de a nyilvános FB-oldalán https://www.facebook.com/zsolt.bite. 5[/...
2018-07-14 17:30:12
1 2 3 ............42 43 ......63 64 ......83 84 85 
Címkék: Autóipari Próbapálya Zala Kft, Magyar Telekom, Európai Bíróság, Marine Le Pen, Európai Art Mozi Naphoz, Faragó Katinka, Vásáry Tamást, Smart City, Szijjártó Péter, T-Systems Magyarországgal, Európai Parlament, Thierry Légier-nek, Európai Bírósághoz, Katinka Faragó, Amazon Alexa, Burg Giebichenstein University, Design Halle, Hans Stofer, Melanie Isverding, Hidegszoba Stúdiójában Gisbert Stach, Ingmar Bergman, Kodály Zoltánt, Fischer Annie, Mozart Esz-dúr, Mikulás Helsinki, Egyesült Államok, Bite Zsolt, Vajda Péter Ének-zenei Általános, vasárnapi Európai, idei Ékszerek, világ minden, kezelhetőségi pálya, vezethetőségi próbákhoz, vezetéstámogató asszisztensek, olyan felületet, fékek ellenőrzésére, projekt első, korábbi EP-képviselőtől, összeg visszafizetését, ügyben vizsgálódó, filmművészet legnagyobb, dokumentumfilmben hozzátartozók, rendező egykori, magyar származású, különleges időszaknak, friss filmek, digitálisan restaurált, utasok pánikolnak, autó felett, nappalikba bekukkantani,
© 2013 TVN.HU Kft.