Belépés
Az orosz orvosok
... 14:06

Októberben felpörgött a koronavírus-járvány második hulláma Oroszországban, a moszkvai hármas számú klinika vezetői utasították a dolgozókat, hogy oltassák be magukat az augusztusban engedélyezett Szputynik V. oltással, amelynek tömeges használata december második hetében kezdődött.

Ugyanakkor az orosz orvosok közül sokaknak kétsége merült fel a vakciná...
2020-12-08 20:08:05
Egy nagy kaland az élet II. rész
... láttam én meg őt, igen,
májusban már együtt kószált énvelem.
Júniusban strandra mentünk,
szerelemtől szédelegtünk,
látni se kívánt rajtam kívül mást.
Júliusban, augusztusban féltékenykedett,
szeptemberben néhányszor nagy cirkuszt rendezett.
Októberben meguntam, novemberben még jobban,
decemberben talált mást, és én lekoptam.
Januárban á...
2020-11-18 18:30:44
A bodza jótékony hatásai
... borshoz hasonlító boyókat a kocsányról le kell morzsolni. Különösen más gyógynövényekkel (kakukkfű, borsmenta) kombinálva, fájdalomcsillapító hatása még erőteljesebb.

Az augusztusban és szeptemberben gyűjtött bodzából gyógylekvárt is készíthetünk, ami erősíti immunrendszerünket, hogy képes legyen ellenállni a külső kórokozóknak.

A bodzabogyó gyógyhatásai...
2020-10-13 21:07:19
Egyre többet tudunk
... orvos szerint ezt az immunrendszer túlzott reakciója által kiváltott gyulladások okozhatják.

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa már augusztusban beszélt arról, hogy az intenzív osztályon kezelt betegek 10 százalékánál poszttraumás stressz szindróma is kialakult. De voltak olyanok is, akik zavartságról vagy memóriazavarról számolt...
2020-10-10 20:42:13
Ősszel is fogyhatunk, nem csak tavasszal
... azok az emberek, akik az év első napjaiban tesznek fogadalmakat, kevésbé tartják be, mint azok a személyek, akik év közben szánják el magukat komoly változtatásra. Miért ne lehetne augusztusban, októberben vagy éppen májusban fogadalmat tenni? Próbáljuk ki, és nézzük meg, mennyivel jobb kedvvel valósítjuk meg az álmainkat, mintha újév első napján tennénk mindezt.

Ősszel...
2020-09-12 22:50:42
Suárez Juventusba igazolását az útlevele nehezíti
A Juventus szinte minden részletben megegyezett az uruguayi Luis Suárezzel, akire nem tartott igényt a Barcelona augusztusban kinevezett vezetőedzője, Ronald Koeman. Egy apró dolog mégis problémát jelent.
Nevezetesen a 33 éves támadó útlevele. Az olasz Gazzetta dello Sport információi szerint Spanyolországban a jogszabályok értelmében az Európai Unió állampolgára Suárez, miutá...
2020-09-03 23:38:19
Utolsó szolgálat
Legalábbis augusztusban és a szabadság előtt. Mivel szeptemberben csak mosoni szolgálatokat kaptam, ezért már biztos, hogy október előtt nem kell Kimlére menni. Nekem unalmas a hely. Mosonban több mozgás van. Holnaptól szabadság, sok olvasás, kerékpározás, halászlé, teljes kikapcsolódás.
Aztán jön ismét a munka....
2020-08-29 16:03:41
Blokád
... más kategória, azt a beteg várost kellene zár alá venni.
Még egy adalék: mindenki hazajött Horvátországból? Kinyaralta magát? Sunyi feltételezés, de megengedhető, miért volt augusztusban zöld ország Horvátország?
Ad három: hirtelen eltűntek a hírekből a svédországi adatok. Tavasszal az elrettentés eszközei voltak. Vagy lehet, hogy nem is volt olyan rossz ötlet a durva...
2020-08-29 06:00:58
Nemzetközi Konyhakerti Nap évente
A Nemzetközi Konyhakerti Napot (World Kitchen Garden Day) 2004 óta rendezik meg világszerte mindig augusztusban, hogy a helyben termelt, organikus és legfőképp egészséges terményekre felhívják a figyelmet.
A kezdeményezéshez az elmúlt évtizedben számos ország megszámlálhatatlan konyhakertje, közösségi kertje csatlakozott. Magyarországon is sorra szerveződnek a közösségi progr...
2020-08-28 12:38:17
Javult kissé a fogyasztói hangulat augusztusban az Egyesült Államokban
...
A fogyasztói hangulatindex 72,8 pontra emelkedett augusztusban az előző havi 72,5 pontról és a várt 72,0 pont helyett.
Az index összetevői közül várakozásokat számszerűsítő mutató javult, 66,6 pontra emelkedett 65.9 pontról, az aktuális helyzetet értékelő mutató viszont romlott, 82,5 pontra csökkent 82,8 pontról.
A fogyasztói hangulatindex 18,9 százalékkal állt az...
2020-08-14 17:02:58
1 2 3 ...............367 368 .......551 552 ........734 735 736 
Címkék: Suárez Juventusba, Nemzetközi Konyhakerti Nap, Egyesült Államokban, Szputynik, Szlávik János, Dél-pesti Centrumkórház, Luis Suárezzel, Ronald Koeman, Európai Unió, Nemzetközi Konyhakerti Napot, World Kitchen Garden Day, orosz orvosok, nagy kaland, bodza jótékony, útlevele nehezíti, fogyasztói hangulat, moszkvai hármas, augusztusban engedélyezett, külső kórokozóknak, bodzabogyó gyógyhatásai, immunrendszer túlzott, intenzív osztályon, uruguayi Luis, apró dolog, olasz Gazzetta, jogszabályok értelmében, szabadság előtt, beteg várost, svédországi adatok, elrettentés eszközei, helyben termelt, elmúlt évtizedben, közösségi progr, fogyasztói hangulatindex, előző havi, index összetevői, aktuális helyzetet, gyógynövényekkel, spanyolországban, kezdeményezéshez, memóriazavarról, horvátországból, féltékenykedett, magyarországon, oroszországban, centrumkórház, szeptemberben, kikapcsolódás, változtatásra, engedélyezett, szolgálatokat, infektológiai, immunrendszer, várakozásokat, hangulatindex, számszerűsítő,
© 2013 TVN.HU Kft.