Belépés
Koronavírus - Az EU szűkítette a járványügyi szempontból biztonságosnak ítélt unión kívüli országok listáját
... tagországok a koronavírus-járvány miatt bevezetett beutazási korlátozásaikat július 1-től fokozatosan megszüntethették.
A csütörtöki tájékoztatás szerint a listán maradt Algéria, Ausztrália, Kanada, Georgia, Japán, Marokkó, Új-Zéland, Ruanda, Dél-Korea, Thaiföld, Tunézia és Uruguay. A listáról lekerült Montenegró és Szerbia.
A Kínára vonatkozó korlátozásokat az unió akko...
2020-07-16 19:03:26
Térképen a piros, a sárga és a zöld jelzésű országok
... Köztársaság, Bosznia-Hercegovina, Fehérorosz Köztársaság, Koszovói Köztársaság, Észak-macedón Köztársaság, Moldova, Montenegró, Ukrajna. A legtöbb ázsiai, amerikai és az összes afrikai és ausztráliai kontineshez tartozó ország.

Sárga jelzésűek

Azon országokat, amelyek COVID-19 betegséggel való aktuális fertőzöttségi mértéke kevésbé súlyos, sárga jelzést kapta...
2020-07-16 13:12:13
Koronavírus - Életbe léptek a beutazási korlátozások
... Bosznia-Hercegovina, Fehérorosz Köztársaság, Koszovói Köztársaság, Észak-macedón Köztársaság, Moldova, Montenegró, Ukrajna, továbbá a legtöbb ázsiai, amerikai és az összes afrikai és ausztráliai ország.
Azon országok, amelyek aktuális fertőzöttségi mértéke kevésbé súlyos, sárga jelzést kaptak. Európában: Bulgária, Egyesült Királyság, Norvégia, Oroszországi Föderáció, Portugál...
2020-07-15 07:03:55
Huawei Technologies: a brit kormány gondolja újra döntését a Huawei-termékek kitiltásáról
...
A szóvivő szerint a döntés csalódást kelt, és rossz hír az Egyesült Királyság minden mobiltelefon-felhasználója számára. Azzal fenyeget, hogy az ország a digitális leállósávba kerül, megdrágulnak a költségek és elmélyül a digitális szakadék.
"Szintlépés helyett a kormány a visszalépés mellett döntött, így azt kérjük, hogy ezt gondolják újra. Továbbra is biztosak vagyunk...
2020-07-14 19:33:11
A brit vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a Huaweitől 5G-felszerelést
... 5G hálózat kiépítéséhez, az Egyesült Államok eltávolítja Nagy-Britanniát a Five Eyes (...
2020-07-14 15:24:37
Koronavírus - Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját
... koronavírus-fertőzések száma meghaladja a romániai adatot. A frissített listára további tíz európai ország - köztük Nagy Britannia, Spanyolország és Belgium -, és 12 Európán kívüli állam - köztük Ausztrália, Kanada és Japán - is felkerült.
A többi országból érkező tünetmentes utasokat ezentúl is karanténba irányítják a határon a román hatóságok. De ez jelenleg csak ajánlás, a...
2020-07-07 10:21:08
Koronavírus - Fenntartja a beutazási korlátozásokat Belgium az EU által biztonságosnak tartott országok esetébe
...
A La Libre Belgique című belga napilap információi szerint Belgium arról határozott, hogy a koronavírus tekintetében uniós szinten biztonságosnak ítélt Algéria, Ausztrália, Kanada, Georgia, Japán, Montenegró, Marokkó, Új-Zéland, Ruanda, Szerbia, Dél-Korea, Thaiföld, Tunézia és Uruguay, valamint Kína esetében továbbra is fenntartja a beutazási korlátozást.
Mint közölték, ...
2020-07-06 21:43:02
Robbie Fowler nem tér vissza Ausztráliába edzősködni
...
A korábbi angol válogatott csatár márciusban utazott haza azt követően, hogy a koronavírus-járvány miatt leállt a bajnokság Ausztráliában is. Chris Fong, a klub alelnöke a Sky Sportsnak elmondta, hogy a szakember a jelenlegi helyzetben nem szeretne családjától messze lenni, ezért nem folytatja munkáját.
Fowler játékos-pályafutása végén Ausztráliában is futballozott, tava...
2020-06-29 10:51:49
Elmarad a Davis Kupa madridi döntője
... Kupa-döntő csoportjai:A csoport: Spanyolország, Oroszország, EcuadorB csoport: Kanada, Üzbegisztán, Svédo...
2020-06-26 15:51:59
Tőzsde - Emelkedéssel nyithatnak a főbb európai részvénypiacok
... feljebb, és közép-európai idő szerint szerda reggel nyolc óra körül 0,55 százalékos pluszban, 521,25 ponton állt.
Tokióban a 225 válogatott részvény Nikkei mutatója 0,06 százalékos, az ausztráliai S&P/ASX 200 pedig 0,36 százalékos pluszban zárt, míg a dél-koreai Kospi 0,23 százalékos nyereségben közeledett a záráshoz.
A sanghaji tőzsde fő mutatója, a Shanghai Composite 0...
2020-06-10 08:31:17
1 2 3 ..................456 457 .........684 685 .........911 912 913 
Címkék: Huawei Technologies, Robbie Fowler, Davis Kupa, Fehérorosz Köztársaság, Koszovói Köztársaság, Észak-macedón Köztársaság, Egyesült Királyság, Oroszországi Föderáció, Egyesült Államok, Five Eyes, Nagy Britannia, Libre Belgique, Chris Fong, Shanghai Composite, járványügyi szempontból, zöld jelzésű, beutazási korlátozások, brit kormány, brit vállalatok, beutazási korlátozásokat, főbb európai, csütörtöki tájékoztatás, listán maradt, listáról lekerült, unió akko, legtöbb ázsiai, összes afrikai, szóvivő szerint, döntés csalódást, digitális leállósávba, digitális szakadék, visszalépés mellett, romániai adatot, frissített listára, többi országból, román hatóságok, koronavírus tekintetében, beutazási korlátozást, korábbi angol, bajnokság Ausztráliában, klub alelnöke, jelenlegi helyzetben, dél-koreai Kospi, sanghaji tőzsde, megszüntethették, korlátozásaikat, részvénypiacok, biztonságosnak, korlátozásokat, felhasználója, fertőzöttségi, ausztráliában, spanyolország, vásárolhatnak, felszerelést, technologies,
© 2013 TVN.HU Kft.