Belépés
Példaértékű írás, történet....💕
... motortérben, és melyikkel mit kell csinálni. Pontos instrukciói alapján bármilyen problémát megoldottunk. �Édesapám a tolókocsiban ülve tanított meg biciklizni, görkorcsolyázni, és rendszeresen tollaslabdázott velünk. Ilyenkor az átlagnál többet kellett futnunk, mert amikor ő tévesztett, akkor is mi szedtük össze a labdát.
Nálunk mindig hangos volt a ház, sokat kiabál...
2021-03-12 23:38:51
Benedekffy Katalin:
... énekli. Egészen különleges ez az előadás, mert szimfonikus zenekar kíséri, a színpadon pedig egy csodálatos, szakrális balettelőadást láthat a közönség. Benedekffy Katalin azt mondja: rendszeresen hazalátogat Nagygalambfalvára, ahol született. Otthon feltöltődik, beszélget az emberekkel, meghallgatja őket, hogyan látják a világot az ottaniak, aztán felmegy a Madarasi Hargitára és ...
2021-01-27 16:15:39
Egy 19 éves Roma-szurkoló felébredt a kómából,
... Tottitól.
A 19 éves Ilenia, aki egyébként a Lazio női csapatának játékosa decemberben szenvedett súlyos autó balesetet, utastársa életét vesztette. 9 hónapig feküdt kómában.
zülei rendszeresen lejátszották neki a Roma indulóját, majd némi segítséggel eljutottak Francesco Tottihoz, aki egy videoüzenetben szólt a lányhoz, ami meghozta az örömteli áttörést állapotában....
2020-09-25 14:17:41
Több mint 20 százalékkal zuhant a brit hazai össztermék áprilisban
... beszerzésimenedzser-indexe (BMI) a februári 53,0-ról és a márciusban mért 36,0-ról áprilisban 13,8-re esett.
Ez messze a legalacsonyabb szint volt azóta, hogy e kompozit aktivitási mérőszám rendszeres összeállítása 1998 januárjában elkezdődött.
Az 50 alatti BMI-indexek a vizsgált szektorok aktivitásának csökkenését jelzik. A 13,8-es áprilisi kompozit BMI-mutató azt jele...
2020-06-12 09:21:27
Inzulin rezisztencia
... glikémiás telítettsége alacsony, tehát ezért nagyon fontosak a zöldségek, gyümölcsök, a többszörösen (halolaj) és egyszeresen telítetlen zsírsavak (mogyoró, mandula, olíva olaj, magvak) rendszeres fogyasztása. A zsíros húsok helyett a sovány húsokat és a növényi fehérje forrásokat kell választani (kendermag, borsó, stb.).

A magas rosttartalmú, alacsony zsírtartalmú étel...
2020-03-03 22:15:04
Dina Mártonnak tetszik az összetett menő szerepe a Kometa-Xstránál
... odafigyelnek.
Kiemelte, az edzők és a sportigazgatók mellett a csapat sportügyekkel foglalkozó vezetője, az olasz Ivan Basso is követi fejlődésüket, teljesítményükről és állapotukról a stábtagok rendszeresen tájékoztatják a kétszeres Giro d'Italia-győztes korábbi versenyzőt.
"Beszélgettem Ivannal az egyik tekerésen, és elmondta: mindenki meg van velünk elégedve, ő is köv...
2020-01-27 13:31:18
Lízingszövetség: a nagycsaládosok kedvezményes autóvásárlásukhoz 3 milliárd forint értékű lízingszerződést kötö
... fontos szerepet játszanak a ...
2019-12-20 13:21:40
Az ausztrál pusztában eltűnt trió harmadik tagjának holttestét találhatták meg
... Hockridge-nek "csak korlátozott m...
2019-12-04 11:51:03
Major Gabriella versei
... innen

FÉNNYÉ


Jelentéktelen, hogy milyen jelentéstelen,
ahogy törlöm a port rendszeresen
a lakásban a bútorokról,
de megáll a kezem közben olykor,
ahogy sóhajtva, időről időre
az a másik, a kozmikus por jut eszembe...
2019-11-10 22:00:00
Fitnesz időseknek
Sok idős ember nem mer sportolni, pedig a jó fizikai erőnlét az idősek számára különösen fontos. Soha nem késő, hogy elkezdjük a rendszeres testmozgást. Épp ellenkezőleg: a sport nemcsak a testet teszi fitté, hanem pozitívan hat a lélekre is. Az időseknek pedig főleg jól jön a sport által újonnan nyert aktivitás és vitalitás. Csak le kell küzdeni a belső ellenállásunkat.
...
2019-07-01 07:08:44
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 60 
Címkék: Benedekffy Katalin, Dina Mártonnak, Major Gabriella, Madarasi Hargitára, Francesco Tottihoz, Ivan Basso, Beszélgettem Ivannal, brit hazai, összetett menő, nagycsaládosok kedvezményes, ausztrál pusztában, tolókocsiban ülve, átlagnál többet, színpadon pedig, videoüzenetben szólt, örömteli áttörést, márciusban mért, legalacsonyabb szint, vizsgált szektorok, zsíros húsok, sovány húsokat, növényi fehérje, magas rosttartalmú, sportigazgatók mellett, csapat sportügyekkel, olasz Ivan, stábtagok rendszeresen, kétszeres Giro, egyik tekerésen, port rendszeresen, kezem közben, idősek számára, rendszeres testmozgást, sport nemcsak, testet teszi, időseknek pedig, sport által, belső ellenállásunkat, lízingszerződést, lízingszövetség, ellenállásunkat, görkorcsolyázni, tollaslabdázott, nagycsaládosok, balettelőadást, videoüzenetben, sportigazgatók, legalacsonyabb, tájékoztatják, sportügyekkel, jelentéstelen, összeállítása, aktivitásának, jelentéktelen, többszörösen, megoldottunk, telítettsége, rezisztencia, tolókocsiban,
© 2013 TVN.HU Kft.