Belépés
Hótakaró borítja az amerikai Középnyugatot és a keleti partvidéket, fennakadások a közlekedésben
... Középnyugaton és az Ohio völgyében, a Nagy Tavak vidékén szombaton este 25-30 centiméternyire hízott a hótakaró, több államban balesetekről számoltak be. Missouriban például az egyik országúton 15 autó csúszott össze, Kansasben egy hókotró csúszott az útpadkára és gázolt el egy férfit, a chicagói O'Hare nemzetközi repülőtéren pedig a kifutópályáról csúszott ki az arizonai Phoenixb...
2019-01-20 18:43:10
Biztonsági öv nélküli vezetésért figyelmeztette a rendőrség a brit uralkodó férjét
... kelet-angliai téli rezidenciája, Sandringham közelében érte a baleset még csütörtök este, amikor Land Rover terepjárójával a helyi főútra próbált kihajtani, és eközben összeütközött egy Kia személyautóval.
A herceg maga vezette a Land Rovert, amely felborult. II. Erzsébet királynő férjét a helyszínre érkező többi autós segítette ki az oldalára dőlt kocsiból.
Fülöpnek nem...
2019-01-20 07:04:05
Töréses sérüléseket szenvedett a brit uralkodó férjének kocsijával ütköző autó egyik utasa
... királyi család kelet-angliai téli rezidenciája, Sandringham közelében érte baleset, amikor Land Rover terepjárójával a helyi főútra próbált kihajtani, és eközben összeütközött egy Kia személyautóval.
A herceg maga vezette a Land Rovert, amely felborult. II. Erzsébet királynő férjét a helyszínre érkező többi autós segítette ki az oldalára dőlt kocsiból.
A területileg ille...
2019-01-18 13:51:36
Havazás - Közlekedési fennakadásokat és baleseteket okozott a havazás Bajorországban
...
A német tartományban ketten meghaltak a szombat reggel óta tartó havazás következtében, Berchtesgadennél lavina sodort el egy 20 éves nőt, Bad Tölznél a hótól síkos úton összeütközött két autó, egy 19 éves fiatalember életét vesztette, az általa vezetett autó két utasa súlyos sérüléseket szenvedett.
A müncheni nemzetközi repülőtéren szombaton törölni kellett 130 járatot ...
2019-01-06 12:26:10
Somlyó György
... megtelik kongó magánnyal, így még
sosem hiányoztál mint most mikor
bármelyik pillanatban itt lehetsz.
Itt lehetsz Agyam üres héja rémes
képzetek szorításában ropog
hátha autó ütött el vagy szívedben
elállt a vér hisz úgyis oly ijesztő
esendőséggel lüktet félrehajtott
nyakadon lazán emelve a bőrt jaj
vagy nem találsz ide a kétes utak...
2018-12-29 20:00:39
Szombaton nyílik az eplényi sípálya
... mellé, a vendéglátó helyet kibővítették egy napozásra alkalmas, 300 négyzetméteres terasszal - mondta a marketing vezető.
A pályához legközelebb eső kék bejárat kibővített parkolója 400 autó befogadására alkalmas. Az A7-es pálya felső szakaszát feltöltötték földdel, így a korábban kritikus pályaszakaszon is biztonságosan lehet majd sportolni.
Ha az időjárás lehetővé te...
2018-11-30 11:12:19
Törő Zsóka
... szeretet?

Ám, amikor este elmegy,
a szívem is megremeg.
Mama, ugye eljössz te is?
És én csendben felelek:

Mennék én, de nem férek be,
túl zsúfolt az autó.
S rádöbbenek elmerengve:
Szerelmem e kis lurkó!


|...
2018-11-23 20:30:28
A római Pantheon
..................
Pantheonnak hívjuk nevezetes személyiségek mauzóleumát, sírkertjét, szoborparkját. A római Pantheon, a város legjobban megtartott antik épülete, egykor pogány templom volt (1. ábra), nevét a benne tisztelt összes ókori istenről kapta.
Krutsay Miklós dr.: írása http:/...
2018-11-12 17:24:02
Ralikrossz Eb - Szabó Krisztián Ekström csapatában folytatná a következő idényben
...
A Super1600-as géposztály 2016-os és tavalyi kontinensbajnoka az MTI-nek azt mondta, a 40 éves Ekströmmel közösen megfogalmazták a rövidebb és hosszabb távú célokat, és az autósportban mindig lényeges anyagi háttér is összeállni látszik.
"Jövőre az Audi gyár kiszáll a ralikrosszból, ennek ellenére én a legújabb autóval indulhatok, ami azért is fontos, mert az Eb-n nagyon...
2018-10-31 11:01:29
H.Kohut Katalin:
... tudtam akkor még, hogy ilyenek a férfiak, mert a családtagok és osztálytársak között velem egyenrangúak voltak, ezért soha nem vettem észre a fiúkat.1961-ben egy fehér autó gördült a Thököly utcai családi ház elé, nagyapát elvitték és soha többé nem láttam.

Mi a Honvéd utcában laktunk, egy kisközben, Szenci szódás, szamaras zsidó házát vették me...
2018-09-26 09:18:25
1 2 3 4 5 ...........43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Somlyó György, Törő Zsóka, Ralikrossz Eb, Szabó Krisztián Ekström, Kohut Katalin, Nagy Tavak, Land Rover, Land Rovert, Krutsay Miklós, amerikai Középnyugatot, keleti partvidéket, brit uralkodó, havazás Bajorországban, eplényi sípálya, római Pantheon, következő idényben, egyik országúton, hókotró csúszott, kifutópályáról csúszott, arizonai Phoenixb, helyi főútra, herceg maga, helyszínre érkező, oldalára dőlt, területileg ille, német tartományban, szombat reggel, hótól síkos, általa vezetett, müncheni nemzetközi, kétes utak, vendéglátó helyet, napozásra alkalmas, marketing vezető, pályához legközelebb, korábban kritikus, időjárás lehetővé, város legjobban, benne tisztelt, autósportban mindig, legújabb autóval, fehér autó, berchtesgadennél, kontinensbajnoka, centiméternyire, clubblogpicture, négyzetméteres, terepjárójával, figyelmeztette, bajorországban, fennakadásokat, megfogalmazták, kifutópályáról, személyautóval, pályaszakaszon, következtében, középnyugatot, személyiségek, összeütközött, biztonságosan,
© 2013 TVN.HU Kft.