Belépés
A kis fenyő
... hömpölygött.
- Mesélj még! Mondta a kis luc, aki alig érte el az egy métert. Olyan okos vagy, oly jó hallgatni. Meséld el, mi van az út szélén!
- Nem jó azt neked tudni! Sok ott az autó, meg a veszély. A vadász is arról jön a puskával. Arra távozik a halott, meglőtt állatokkal.

- Száguldó autókat, nagy hanggal, füsttel borítják a tájat. Nem szeretem az útszélé...
2012-01-01 07:48:40
Hold a Vízöntőben
Hold a Vízöntőben

Kedvező: horoszkóp, asztrológia
Olyan dolgokra, melyeknél tartós hatást és hosszadalmas lefolyást szeretnénk. Ingatlan vételre, vasút, posta, közlekedés, autó, repülés ügyek, régiségek, komoly tanulmányok, elmélkedésre. Kövekkel, fémekkel való foglalkozásra. Kedvező a vádli masszírozása, a visszér panaszok megelőzésére.
Kedvezőtlen:horoszk...
2011-12-31 12:59:07
A legőrültebb téli szórakozás
Az autó után kötött úszógumival közúton nagy sebességgel suhanni kimeríti a "Ne próbáld ki otthon" kategória határait. Ennek ellenére természetesen akad aki megteszi, és élményét megosztja a nagyvilággal
A hó nyújtotta élvezet csábító, nem hiába ülnek szánkóra, csatolnak síléceket sok ezren a hideg beköszöntével. Ha a hegyek elérhetetlen távolban vannak, kevés lehetőség marad,...
2011-12-27 09:00:41
Nemes László
... odalenn a vityillónkban csak öt szobánk van.
Reggel hatkor állt meg a Chrysler kocsi az East Side-i kis szálloda előtt. Aztán csak futott, futott velük az az óriási batár a széles autóutakon. - Éjfélre ott lehetünk - mondta Misi. - Egy nap alatt? - csodálkozott András.
- Itt nagy távolságok vannak. Ez nagy ország. Itt minden nagy. Megszoktuk.
...
2011-12-27 05:50:23
Nemes László: A mintacsalád
... odalenn a vityillónkban csak öt szobánk van.
Reggel hatkor állt meg a Chrysler kocsi az East Side-i kis szálloda előtt. Aztán csak futott, futott velük az az óriási batár a széles autóutakon. - Éjfélre ott lehetünk - mondta Misi. - Egy nap alatt? - csodálkozott András.
-Itt nagy távolságok vannak. Ez nagy ország. Itt minden nagy. Megszoktuk.
Már Washingt...
2011-12-26 18:11:47
Angyali érintés
... és puhán vezet vissza az útra, melyről letértünk vagy megakadtunk. Sokszor nem is tudatosul bennünk, hogy ki vagy mi akadályoz meg abban, hogy lelépjünk a járdáról a piros lámpán átszáguldó autó elé. Mikor szomorúan baktatunk és nem látunk mást, csak a problémánkat, akkor hirtelen megakad a szemünk egy kicsi gyermeken, aki tisztaságot, melegséget, önzetlen angyali szeretet sugároz...
2011-12-26 16:58:57
szeretettel
... került az este ez a komédia?

Pista megállott, mintha torkán akadt volna a cigarettafüst.

- Mibe került... Hát mibe?... Tudja a kakas... Mikor az este ki akartam fizetni az autót...

- Autót?

- Hát nem jöttem haza gyalog.

- Nem? Még sose jöttél haza gyalog?

- Nohát az más... Mint főügyész még soha - s nevetett. - Szóv...
2011-12-20 17:02:28
Franz Hohler: Takarítás
... haladékában.

Egy régi, huszonöt évvel ezelőtti szónoki pulpitus, az olteni városi színház hagyatékából selejtezték ki, hosszú lépcsőfeljáróját lecipelni a garázsba. A garázsban, ahol autó helyett egy kézikocsi, ventilátorok, téli sportfelszerelések, bútorok és színpadi rekvizitumok állnak, keresni egy szabad sarkot, és végül találni is egyet.

...
2011-12-18 19:48:03
1. Különbség
... kissé koszos ingét. A kis pedáns.
Egy normál ember, ettől beájult volna. Ennek meg se kottyant.
Ugyanez nem mondható el a védőkorlátról.
Úgy néz ki, mintha legalábbis egy autó törte volna rozogára.
Igyekszem a lehető legnagyobb észrevehetetlenségbe bújni. Már amennyire tudok.
Menekülnöm kéne, de nem tudok. Teljesen magával ragad a harcuk.
Épp csak ...
2011-12-13 17:12:33
Mai vicc-adag
... puskámon...
------------------------------------ ------------------------------------ ----
---
Délután hatalmas dugó az M1-sen. Helikopterek, rendőrség, mentők, a
tűzoltók, meg persze millió autó! A sorok közt fiatalember kopog az
ablakokon.
- Mi történhetett? - kérdezi a sofőr.
- Valami arab terroristák elrabolták Orbán Viktort! 10 millió dollá...
2011-12-07 13:53:07
1 2 3 ............43 44 45 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Nemes László, Franz Hohler, East Side-i, Orbán Viktort, legőrültebb téli, vádli masszírozása, visszér panaszok, autó után, hideg beköszöntével, hegyek elérhetetlen, vityillónkban csak, széles autóutakon, piros lámpán, kicsi gyermeken, olteni városi, szabad sarkot, normál ember, autó törte, lehető legnagyobb, sorok közt, lépcsőfeljáróját, védőkorlátról, természetesen, cigarettafüst, beköszöntével, vityillónkban, foglalkozásra, ventilátorok, csodálkozott, rekvizitumok, problémánkat, hagyatékából, hosszadalmas, elmélkedésre, masszírozása, helikopterek, nagyvilággal, megelőzésére, történhetett, elérhetetlen, megakadtunk, fiatalember, selejtezték, mintacsalád, szeretettel, tisztaságot, legőrültebb, úszógumival, sebességgel, haladékában, kedvezőtlen, asztrológia, terroristák, hömpölygött, tanulmányok, autóutakon, legalábbis, megszoktuk, menekülnöm, távolságok, állatokkal, vízöntőben, szórakozás, elrabolták, melegséget, közlekedés, szeretnénk, legnagyobb, átszáguldó, megosztja, megállott,
© 2013 TVN.HU Kft.