Belépés
Megnyitották az észak-erdélyi autópálya Gyalu-Magyarnádas szakaszát
... tavaly novemberben átadott, de mindeddig használhatatlan szakasszal.
Narcis Neaga, a CNAIR vezérigazgatója úgy vélte: a legszebb romániai autópálya-szakaszra hajthatnak fel péntektől az autósok.
Andrea Barzanti, a kivitelező Tirrena Scavi társaság munkálatvezetője elmondta: azért volt nagy kihívás a két pályaszakaszt összekötő csaknem 700 méteres híd megépítése, mert a ...
2018-09-28 14:49:13
ITM: új forgalmi rend lesz az M0-ás déli szakaszának felújításánál
... 2+3 sávon haladhat majd a forgalom. A Csepel-szigetről az M1-es autópálya felé három sávot alakítanak ki úgy, hogy az eddigiekhez képest szűkített, keskenyebb sávokon haladhatnak majd az autósok. Jelezték: a keskenyebb forgalmi sávok alkalmazása a tereléseknél Nyugat-Európában bevett és Magyarországon sem ismeretlen gyakorlat.
A tárca felhívta a figyelmet arra, hogy az autóso...
2018-09-13 16:32:01
A javítási munkálatok miatt 14 kilométeres a dugó az M1-en
... burkolathibák miatt. Ezért a 39-es és az 53-as kilométer között mindkét oldalon lassabb haladásra, hosszabb menetidőre, valamint csúcsforgalomban az 1-es főúton is erős forgalomra készülhetnek az autósok - figyelmeztettek a közleményben.
Hozzátették, mivel a tranzitforgalom a szokásosnál is nagyobb, a korlátozásokon kívül is telítettebbek a sávok, ezért utazás előtt érdemes t...
2018-03-24 11:01:39
Hideg idő - Szlovéniában és Horvátországban komoly közlekedési fennakadásokat okozott a hóesés
... veszély azóta elhárult.
Egy turistákat szállító hajóról tíz utas esett a jeges vízbe a Bledi-tóban. Őket komolyabb sérülések nélkül kimentették.
A katasztrófavédele...
2018-02-02 16:13:50
Várakozásra számíthatnak az autósok a röszkei határátkelőhelyeken
...
Juhász Árpád elmondta, péntek délelőtt a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomban kétórás sor alakult ki, a közúti átkelőhelyen egyórás a várakozás.
Röszke mellett a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is kialakulhat torlódás. Karácsonyig várhatóan a kilépő oldali forgalom növekszik meg a két autópálya-határátkelőhelyen, míg az ünnep ut...
2017-12-22 09:11:41
Hétfőtől forgalomkorlátozás okozhat torlódást az M3-ason mindkét irányban
... forgalma egy sávra szűkül és óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozást vezetnek be.
Az autópálya nagy forgalma miatt a reggeli és esti ...
2017-11-19 09:01:03
Emelkedik a benzin ára
... forintra nő.
Az üzemanyagok ára legutóbb szombaton változott, 4-4 forinttal emelkedett mindkét üzemanyagé: a benzin literenkénti ára 355 forintra, a gázolajé 366 forintra nőtt.
Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.
A benzin ára 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj...
2017-11-06 13:02:04
Metrófelújítás - M1: a közösségi és a gépkocsi-közlekedésben is fennakadásokra kell készülni
... miatt szombat óta pótlóbuszok közlekednek a 3-as metró vonalán. A beszámoló szerint a hétvége miatt nem volt nagyobb torlódás, "az igazi megpróbáltatás" a tömegközlekedéssel utazóknak és az autósoknak is hétfőn kezdődik.
Az autósokat érintően kiemelték, hogy a Váci úton - a kialakított buszsávok miatt - mindkét irányban 3-3 helyett csak 2-2 sávot használhatnak az autósok. Tov...
2017-11-05 18:53:47
HunGarian Baja - Az autósoknál al-Attijah, a motorosoknál Svitko vezet
...
A pénteki ünnepélyes rajtceremóniát követően egy rövidebb, 11 kilométeres szakasz várt a versenyzőkre, amelyen az autósok között Al-Attijah, a motorosoknál Svitko volt a leggyorsabb - tájékoztatták a szervezők szombat este az MTI-t.
Szombaton a mezőnyben kétszer 140 kilométert kellett teljesítenie, ahol az első körben az éjszakai esős idő miatt kialakult vízátfolyások is...
2017-08-12 20:34:22
Felújítják a Műegyetem rakpart egy részét
... közleményben.
Ismertették: felújítják a rakpartszakasz teljes útpályaszerkezetét, és a forgalmi igényeknek megfelelően a jövőben déli irányba két, északi irányba egy sávon haladhatnak majd az autósok; az észak felé vezető oldalon kétirányú kerékpárutat jelölnek ki a járda mellett.
Szintén a rakpart Dunához közelebb eső oldalán új parkolóhelyeket építenek ki, mert a jöv...
2017-08-07 18:33:31
1 2 3 .8 .12 .15 16 
Címkék: HunGarian Baja, Narcis Neaga, Andrea Barzanti, Tirrena Scavi, Juhász Árpád, észak-erdélyi autópálya, javítási munkálatok, autósoknál al-Attijah, motorosoknál Svitko, legszebb romániai, kivitelező Tirrena, eddigiekhez képest, keskenyebb forgalmi, tereléseknél Nyugat-Európában, tárca felhívta, figyelmet arra, 53-as kilométer, 1-es főúton, korlátozásokon kívül, turistákat szállító, jeges vízbe, közúti átkelőhelyen, kilépő oldali, sávra szűkül, autópálya nagy, benzin literenkénti, töltőállomások árai, liter átlagosan, 3-as metró, beszámoló szerint, hétvége miatt, igazi megpróbáltatás, autósokat érintően, kialakított buszsávok, pénteki ünnepélyes, autósok között, szervezők szombat, mezőnyben kétszer, első körben, éjszakai esős, rakpartszakasz teljes, forgalmi igényeknek, jövőben déli, sávon haladhatnak, észak felé, járda mellett, rakpart Dunához, munkálatvezetője, csúcsforgalomban, horvátországban, határátkelőhely, parkolóhelyeket, tranzitforgalom, tapasztalhatnak, használhatatlan, vezérigazgatója,
© 2013 TVN.HU Kft.