Belépés
Balogh Csaba: Magyarország történelmének egyik legfüggetlenebb korszakát éli
... nemzetközi tudományos konferencia megnyitóján kiemelte: Magyarország szuverenitása nem nagyhatalmi ajándék, hanem saját küzdelmének eredménye. Így joggal várható el, hogy mások ne avatkozzanak belügyeinkbe, és ne akarjanak a politikai propaganda eszközeivel nyomást gyakorolni országunkra - tette hozzá.
Az államtitkár rámutatott: a mai kormányzatnak mindent meg kell tennie azé...
2018-10-24 15:14:48
Újoncok illendő elött
Az őrmester az első kimenőre készülődő újoncokat oktatja:
- Emberek, ha a vendéglőben a szomszéd asztalnál ketten összeverekednek, maguk ne avatkozzanak közbe! Igyák ki a sörüket, és csendben távozzanak a helyiségből. Világos?
Az eligazítás után az őrmester meg akar győződni róla, hogy megértették a mondanivalóját, ezért megkérdi:
- Tóth honvéd, ha a szomszéd asztaln...
2018-05-04 16:48:41
Ennél jobban nem is lehetett volna megalázni a Puskás Akadém
... meccsenként, hozzanak szabályokat, hogy az ellenfél csak minden 5. percben érhet a labdához és akkor talán néha jó lesz egy döntetlenre a Felcsút.
Megkérném a Paks fodbalistáit, hogy ne avatkozzanak bele a választásokba.

------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ -


Ennél jobban nem is...
2018-03-10 20:33:13
Frans Timmermans az igazságügyi reformok folytatására biztatta a román hatóságokat
... állampolgárokban, hogy az igazságszolgáltatás nem működik jól. Timmermans jelezte, hogy ezzel nem ért egyet, és arra kért minden érintett román intézményt, hogy tiszteljék egymást, és ne avatkozzanak bele egymás dolgába a hatalmi ágak szétválasztásának elve értelmében.
Romániában az elmúlt napokban nagy visszhangot váltott ki, hogy Tudorel Toader igazságügyi miniszter a Brüss...
2018-03-01 17:02:27
Lehetőleg ne az én nevemben! Kösz
... magyar képviselet is erre a sorsra jutna azért, mert Erdélyben magyarországi politikusok kampányolnak — szögezte le Kelemen Hunor. Az RMDSZ elvárja, hogy a magyar politikusok ne avatkozzanak be az erdélyi magyarság képviseletébe, ahogy a szövetség sem szól bele a magyarországi belügyekbe.

2007-ben Romániában EP-választást tartottak, Orbán Viktor, akkor még csak kö...
2018-02-09 10:08:38
Ombudsmanhelyettes: jogalkotási lépéseket kellene tenni a környezeti károk rendezésére
... "eltűnéssel", tulajdonosváltással megszabadulni a felelősségtől. Fontos, hogy legyenek elégséges garanciák a felszámolási eljárás során, valamint létezzen fedezet arra, hogy még akkor avatkozzanak be, amikor nem következett be nagyobb károsodás - sorolta Bándi Gyula, aki felidézte a vörösiszap-katasztrófát.
Simon Gergely, a Greenpeace Magyarország regionális vegyianyag-szakér...
2017-11-08 20:42:43
Amerikai ENSZ-nagykövet: Hadviseléssel ér fel az amerikai választásba történt orosz beavatkozás
... "elhintse a káosz magvait".
Az oroszok azt kérdezik, hogy miért vagyunk mi, amerikaiak, oroszellenesek és miért hoztunk szankciókat - utalt rá a nagykövet. "A válaszom az, hogy ne avatkozzanak be választásainkba,és nem leszünk oroszellenesek" - jelentette ki a diplomata. Haley szerint "ha egy ország beavatkozik egy másik ország választási folyamatába, az nem más, mint hadvis...
2017-10-19 18:13:54
A nagy megpróbáltatások

A nagy megpróbáltatások és elviselhetetlen szenvedések időszakában segítségért lehet fordulni a szellemek seregeihez, hogy avatkozzanak be az ember dolgaiba.
Kate Mosse
...
2017-08-08 19:13:46
Mai mosoly! :)
... visszaadni?

....

Az őrmester az első kimenőre készülődő újoncokat oktatja:
- Emberek, ha a vendéglőben a szomszéd asztalnál ketten összeverekednek, maguk ne avatkozzanak közbe! Igyák ki a sörüket, és csendben távozzanak a helyiségből. Világos?
Az eligazítás után az őrmester meg akar győződni róla, hogy megértették a mondanivalóját, ezért megkérdi:...
2017-06-09 09:26:13
Húszéves szülési rekord dőlt meg Debrecenben
... édesanya és a babák érdekében a három kislány, valamint a kisfiú programozott császármetszéssel jött a világra, de egyébként arra törekszenek, hogy a lehető legkevesebb alkalommal avatkozzanak be a természetes folyamatokba. "A császármetszések aránya tavaly és az azt megelőző három évben is 38 százalék volt, ami megegyezik az országos átlaggal" - hangsúlyozta a professzor.
El...
2017-02-13 12:57:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Balogh Csaba, Puskás Akadém, Frans Timmermans, Amerikai ENSZ-nagykövet, Tudorel Toader, Kelemen Hunor, Romániában EP-választást, Orbán Viktor, Bándi Gyula, Simon Gergely, Greenpeace Magyarország, Kate Mosse, igazságügyi reformok, román hatóságokat, környezeti károk, amerikai választásba, politikai propaganda, államtitkár rámutatott, első kimenőre, szomszéd asztalnál, eligazítás után, szomszéd asztaln, ellenfél csak, hatalmi ágak, elmúlt napokban, sorsra jutna, magyar politikusok, erdélyi magyarság, magyarországi belügyekbe, felszámolási eljárás, káosz magvait, ország beavatkozik, másik ország, nagy megpróbáltatások, szellemek seregeihez, ember dolgaiba, babák érdekében, három kislány, kisfiú programozott, lehető legkevesebb, természetes folyamatokba, császármetszések aránya, országos átlaggal, állampolgárokban, megpróbáltatások, császármetszések, elviselhetetlen, választásainkba, összeverekednek, legfüggetlenebb, mondanivalóját, oroszellenesek, hadviseléssel, kormányzatnak, történelmének, szuverenitása,
© 2013 TVN.HU Kft.