Belépés
A gondok fája
... átépítésével megbízott egy mesterembert.
A munka szépen haladt, a mester valóban ügyesen dolgozott, a ház épült-szépült. Az egyik nap váratlan nehézségek léptek fel. A mesterembernek minden aznapra jött össze. Az autó amivel érkezett defektes lett, majd valami hiba miatt nem indult el, majd munka közben áramszünet volt, aztán pedig még a hóesés is eleredt.
Ezek után a há...
2021-01-14 16:32:49
Lázasan, másfél óráig
... várta végig a kurva hosszú sort. Másfél órát álltunk a hidegben, néha kijött egy ember az...
2020-11-12 22:05:40
Egyszer történt egy hajótörés, amit csak egy ember élt túl
... horizontot, hátha meglát egy hajót, ami megmentheti, de hiába. Végül, beletörődve sorsába, épített magának egy kis kunyhót a szigeten.
Aztán egy napon, amikor elment halászni, hogy legyen aznapra is mit ennie, szörnyű dologra ért vissza. Az egész kunyhó lángokban állt! Teljesen elégett, úgy, hogy csak hamu maradt belőle. A hajótörött teljesen elkeseredett. Nemcsak hogy hajótö...
2020-08-08 08:47:43
Az ügyészség indítványozta a letartóztatását az ablakon kiugró fiatal dílerének
... férfi adta el a kábítószert a fiataloknak, akik közül az egyik kizuhant az ablakon.
A díler - a megalapozott gyanú szerint - a VIII. kerületi Kálvária téren egy fiatalokból álló és aznapra az érettségi vizsga megünneplését tervező társaság egyik tagjának delta-9-THC, amfetamin és LSD hatóanyag-tartalmú anyagokat adott el.
Hozzátették, hogy a nyomozó hatóság előterjesztés...
2020-05-15 14:55:15
Koronavírus - Továbbra is gyors ütemben terjed a fertőzés Ukrajnában
... igazolt fertőzöttekkel.

Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter szombati sajtótájékoztatóján közölte, hogy mostanra már csaknem ezer egészségügyi dolgozó betegedett meg, számuk aznapra elérte a 978-at.
Az ukrán közegészségügyi központ statisztikája szerint Ukrajnában az 50 évnél idősebbek körében a Covid-19-ben elhunytak halálozási aránya 5,1 százalékos. A Facebo...
2020-04-19 12:01:29
A világbajnok Carlsen a legfiatalabb magyar nagymesterrel játszott bullet sakkot
... bulletben, a villámsakk leggyorsabb, egyperces időkontrollú fajtájában választotta partnerének Kozákot.
"Közvetlenül előtte sokat játszottam másokkal, és igen kevés energiám maradt, aznapra már befejeztem volna a sakkot" - elevenítette fel a történteket a magyar sakkozó. Hozzátette, végül százjátszmás mérkőzést sikerült játszania Carlsennel.
"Ez nem volt előre megszabva,...
2020-04-16 19:42:57
Román kormányalakítás - Csütörtökön szavaz a parlament a Citu-kormány beiktatásáról
...
Az időzítés azzal áll összefüggésben, hogy aznapra várható az alkotmánybíróság döntése az előrehozott választásokról szóló, a baloldali ellenzék és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) által kifogásolt 26-os számú sürgősségi kormányrendelet ügyében. Az RMDSZ a rendelet hatályon kívül helyezésétől tette függővé, hogy részt vesz-e a bizalmi szavazáson.
Kelemen Hun...
2020-03-09 15:46:47
A lakatlan sziget
... horizontot, hátha meglát egy hajót, ami megmentheti, de hiába. Végül, beletörődve sorsába, épített magának egy kis kunyhót a szigeten.
Aztán egy napon, amikor elment halászni, hogy legyen aznapra is mit ennie, szörnyű dologra ért vissza. Az egész kunyhó lángokban állt! Teljesen elégett, úgy, hogy csak hamu maradt belőle. A hajótörött teljesen elkeseredett. Nemcsak hogy hajótö...
2020-02-05 09:12:18
Líbia - Szarrádzs és Erdogan a tartós tűzszünetről tárgyalt
... szorgalmazott, bevonva a Líbiával szomszédos Algériát és Tunéziát is.
Conte két nappal korábban, csütörtökön Haftarral is megbeszélést folytatott az olasz fővárosban. Eredetileg Szarrádzsot is aznapra várta, de a líbiai kormányfő végül lemondta római útját, sajtóhírek szerint Szarrádzs negatívan értékelte, hogy az olasz miniszterelnök Haftart elsőként fogadta.
Conte Erdo...
2020-01-12 18:11:51
Élő adventi kalendáriummá vált Kópháza
... napon egy intézmény vagy egy családi ház ablakát öltöztetik ünnepi díszbe a helyiek, számmal jelezve, hogy hány nap telt el a várakozásból. Esténként a falu apraja-nagyja összegyűlik az aznapra feldíszített ablak előtt, hogy Németh Antal plébániai kormányzó vezetésével készüljenek az Úr Jézus születésének ünnepére.
A napról napra megnyíló ablakok hitünk lényegére mutatnak rá,...
2019-12-15 22:17:24
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...47 48 49 
Címkék: Makszim Sztepanov, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Kelemen Hun, Eredetileg Szarrádzsot, Conte Erdo, Németh Antal, gondok fája, ügyészség indítványozta, ablakon kiugró, fertőzés Ukrajnában, világbajnok Carlsen, legfiatalabb magyar, lakatlan sziget, tartós tűzszünetről, munka szépen, mester valóban, mesterembernek minden, autó amivel, kurva hosszú, egész kunyhó, hajótörött teljesen, egyik kizuhant, megalapozott gyanú, fiatalokból álló, érettségi vizsga, nyomozó hatóság, ukrán közegészségügyi, villámsakk leggyorsabb, magyar sakkozó, időzítés azzal, alkotmánybíróság döntése, előrehozott választásokról, baloldali ellenzék, rendelet hatályon, bizalmi szavazáson, olasz fővárosban, líbiai kormányfő, olasz miniszterelnök, intézmény vagy, falu apraja-nagyja, aznapra feldíszített, napról napra, alkotmánybíróság, közegészségügyi, kormányalakítás, letartóztatását, kormányrendelet, összefüggésben, választásokról, miniszterelnök, fertőzöttekkel, mesterembernek, nagymesterrel, beiktatásáról, szorgalmazott,
© 2013 TVN.HU Kft.