Belépés
Lúgosító menta
... szájhigiénia fenntartását, pusztítja a nyelvre, fogakra, ínyre lerakódott baktériumokat. Emellett kellemes leheletet biztosít.

8, Bőrápolás: a menta tea eltávolítja a szervezetből azokat a káros savakat, melyek felelősek lehetnek az akné kialakulásáért. A menta hűsíti a bőrt és csökkenti a bőrirritációt.
Forrás : https://drtihanyi.hu/lugositas/lugos ito...
2023-12-10 00:42:17
Kertünk éke és remek természetes gyógyszer
... gyulladást és az izomfeszültséget, amely pedig gyulladást képes generálni a szervezetben.

A szent bazsalikom az orális egészséget is megtámogatja, mivel könnyedén el tudja pusztítani azokat a baktériumokat a szájüregben, amelyek felelőssé tehetők a szájban, a fogakon megjelenő plakk és fogkő, illetve a rossz lehelet kialakulásáért.

A szent bazsalikom tápanyag...
2023-12-09 23:58:04
Akik némák tudnak maradni,
Akik némák tudnak maradni, azokat egyfajta tisztelet övezi: azt hihetni, hogy különösen bölcsek, vagy szédítően izgalmas az életük.

Tove Jansson
...
2023-12-09 21:57:45
Jó a csontsűrűségre, csökkenti a koleszterinszintet: hagyma


Többféle hagyma létezik, de elmondhatjuk, hogy mindegyik rendelkezik pozitív hatásokkal. Most azokat a tulajdonságokat mutatjuk be, amelyekkel a fokhagyma, az újhagyma, a vöröshagyma, a lila hagyma, a gyöngyhagyma és a póréhagyma is rendelkezik. Nekünk csak annyi a dol...
2023-12-09 21:46:20
Színterápia a téli lehangoltság és az alacsony teljesítmény
... mivel energiát szolgáltat, de az ambíciót is fokozza, és nagyon pozitívan hat a szociális készségekre. A narancsszínt az elme és a test kapcsolatához társítják. Ez a szín segít meggyógyítani azokat, akiknek az étellel rossz a kapcsolatuk (bulimia, anorexia).

A kék szín nemcsak nyugalmat biztosít, hanem a koncentrációt, a fókuszt támogatja meg. A kék fényt is használják ...
2023-12-08 21:13:45
Gabriel García Márquez ~ Búcsú az élettől
... másnap,
és az élet lehetőséget ad nekünk arra,
hogy jóvátegyük a dolgokat.

Senkinek sem biztos a holnapja,
sem öregnek, sem fiatalnak.
Lehet, hogy ma látod utoljára azokat,
akiket szeretsz.

Ezért ne várj tovább, tedd meg ma,
mert ha sosem jön el a holnap,
sajnálni fogod azt a napot,

amikor nem jutott időd
egy...
2023-12-08 08:37:28
Támogatja az agyi és a fizikai egészséget – gyömbér
... megelőzésében. A betegség tünetei közé tartozik a fáradtság, az emésztési zavar, a hasi fájdalom és a gyomorégés. A gyömbér azonban csökkenteni tudja a gyulladásos fehérjék szintjét a szervezetben és azokat az enzimeket is blokkolni képes, amelyek a gyomorfekély kialakulásában vesznek aktívan részt.
Forrás : https://www.napiujsag.hu/2023/07/tam ogatja-az-agyi-es-fizikai-...
2023-12-08 00:01:39
A nagy kövek
... megéljünk.
Amikor tehát majd újra elolvassák a mai előadás jegyzetét, mindenki gondolkozzon el, hogy mi a fontossági sorrend, és mik a nagy kövek a saját életében, és helyezze el először azokat az életében.
Őszintén remélem, hogy jó döntést hoznak! Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

,,Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly mege...
2023-12-07 23:30:00
A lábgörcs kialakulásának okai
Sokan tapasztalnak meg éjszakai lábgörcsöt, amely nemcsak kellemetlen, de nagyon fájdalmas is lehet. Cikkünkben bemutatjuk azokat a betegségeket és állapotokat, amelyek okai lehetnek a lábgörcs kialakulásának, illetve néhány mondatban azt is közöljük, hogy mit is tehetünk az éjszakai lábgörcs ellen.

Vannak olyan gyógyszerek, amelyek okai lehetnek az éjszakai lábgörcs kia...
2023-12-07 21:27:45
Szőlőmagolaj a téli szépségápolásban
... téli szépségápolásban - remek bőrhidratáló szőlőmagolajos receptekkel

Az emberek egyre nagyobb százaléka fordul a természetes dolgok felé, így nagyon sokan részesítik előnyben azokat a szépségápolási termékeket, amelyeket a természet ajándékozott nekünk. Ebbe a csoportba tartozik a szőlőmagolaj, amely nemcsak belsőleg fogyasztva nagyon egészséges, de a szépségápolásban ...
2023-12-05 20:53:00
1 2 3 ..............4447 ........6670 6671 .......8893 8894 
Címkék: Gabriel García Márquez, Tove Jansson, téli lehangoltság, alacsony teljesítmény, fizikai egészséget, nagy kövek, lábgörcs kialakulásának, téli szépségápolásban, szervezetből azokat, káros savakat, akné kialakulásáért, menta hűsíti, szent bazsalikom, orális egészséget, fogakon megjelenő, rossz lehelet, tulajdonságokat mutatjuk, lila hagyma, szociális készségekre, test kapcsolatához, szín segít, étellel rossz, fókuszt támogatja, élet lehetőséget, betegség tünetei, emésztési zavar, hasi fájdalom, gyömbér azonban, gyulladásos fehérjék, gyomorfekély kialakulásában, fontossági sorrend, saját életében, moly mege, éjszakai lábgörcs, emberek egyre, természetes dolgok, szépségápolási termékeket, természet ajándékozott, csoportba tartozik, szépségápolásban, izomfeszültséget, tulajdonságokat, kialakulásának, kialakulásáért, kialakulásában, szépségápolási, csontsűrűségre, szőlőmagolajos, kapcsolatához, koncentrációt, baktériumokat, bőrirritációt, megelőzésében, foundtheworld, meggyógyítani, teljesítmény, megtámogatja,
© 2013 TVN.HU Kft.