Belépés
Lecsó
... tisztaságára.


Hirdetés


Amikor a lecsó alap már félig kész, a tiszta, és forró vízben sterilizált befőttesüvegbe kell tölteni, lehető legjobban megtöltve azokat!

Fontos az is, hogy jól zárjon a tetejük, majd 5 percre állítsd fejre őket.

Majd ma mehet egy napra száraz dunsztba, bár volt, aki enélkül készítette el, és így is tö...
2022-08-04 09:31:08
A város,ahol tilos meghalni, szülni,az éjszaka pedig 4 hónap
... során, a nehéz körülmények által összekovácsolt közösség. És bár a környezet sokszor zord és veszélyes is lehet, a helyiek ragaszkodnak egymáshoz és segítenek egymásnak. Erre jó példa, hogy azokat, akiknek a házát elsodorta a lavina, szomszédok, ismerősök fogadták be, és megosztották velük az otthonaikat, amíg az új, biztonságos házaik felépültek.


https://no...
2022-08-03 20:45:45
A mediterrán étkezés előnyei
... ördögtől való semmilyen étel, főleg nem lehet azt elképzelni, hogy csak magvakon éljünk, hiszen az ember mindenevő. De csakis akkor ehetünk büntetlenül sokféle táplálékot, ha megtanuljuk azokat egészségesen elkészíteni és egy-egy étkezés alkalmával csak annyit enni, hogy kb. 70 százalékban legyünk jóllakottak, mint ahogyan a japánok is teszik.
Forrás : https://gyogyszer...
2022-08-03 16:12:47
Eljön az az idő az életünkben,amikor eltávolodunk a drámától
... az életünkben, amikor eltávolodunk a drámától és azoktól, akik mindezt okozzák. Találkozz olyan emberekkel, akik megnevettetnek. Tanulj a nehézségekből ...
2022-08-03 08:02:33
Spurgeon - Július 31
... ennél jobb jutalmat? Ha valaki elmondhatja: "Vétkeztem, de Isten minden bűnömet megbocsátotta" - nemde kimondhatatlanul nagy ajándék ez a bocsánat? Bűneimet Jézus magára vállalta, elhordozta azokat, úgy hogy örökre elvette és tökéletes felmentést kaptam. Milyen felbecsülhetetlenül nagy ajándék ez!

A szív, amely Jézus Krisztus vére hatalma által tiszta lett, megtelik mél...
2022-07-31 22:37:14
Harmonia.......
... indulatokat.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a láng meleget ad és egyben hatalmas pusztító erővel is rendelkezik, ezért óvatosan kell kezelni, nem szabad játszani vele. Idézd fel magadban azokat az eseményeket, mikor lángra lobbantál bármilyen okból, és azoknak a cselekedeteknek mi lett a következménye.
Fedezd fel, milyen területeken lenne szükséged egy ki...
2022-07-31 17:05:39
Hányinger kezelése
... Ilyenkor hanyagoljuk az étkezést és elsősorban a rendszeres folyadékfogyasztásra törekedjünk. Elsősorban a vizet és a gyógyteákat részesítsük előnyben. Ezek ugyanis biztosítják a szervezetnek azokat az anyagokat, amelyekre szüksége van, ilyen például a nátrium vagy egyéb tápanyagok, azaz a vitaminok és ásványi anyagok.

Mit fogyaszthatunk még, amennyiben hányingerrel küz...
2022-07-29 16:24:35
Istenem… Olyan jó tudni, hogy bármikor Rád figyelek, t
... hogy bármikor Rád figyelek, tudom, hogy Te itt vagy.
Olyan jó Veled tölteni a kávés perceimet reggelente.
Hálát adok Neked, hogy ma is talpra tudtam állni,
kérlek, segítsd azokat, akik ma nem tudnak tevékenyen részt venni országod építésében.
Köszönöm, hogy a világban lévő nyomorúsággal emlékeztetsz mindig arra, mennyire hálás lehetek a legapróbb dolgokért is a...
2022-07-29 08:21:03
Ha ekcémásak vagyunk, táplálkozzunk máshogy
... zöldségek mint a burgonya, a paradicsom vagy a paprika.

Ha a tünetek rosszabbodását tapasztaljuk ezen élelmiszerek elfogyasztása után, akkor a legjobb, amit tehetünk, hogy kiiktatjuk azokat az étrendünkből, vagy valamilyen más alternatívákat keresünk.

Az ekcéma tehát egy gyulladásos állapot. Aki ebben a betegségben szenved, célja kell, hogy legyen, hogy csökk...
2022-07-28 21:23:58
Spurgeon - Július 28
... mégiscsak ember volt. Egészen addig harcolt, amíg elfáradt a keze és nem küzdhetett tovább. Ereje határához ért és a harc feladására kényszerült.

Ez bátoríthatja valamennyire azokat a nemeslelkű férfiakat, aki elfáradtak Isten szolgálatában. Talán korholják magukat, de valójában semmi okunk nincs rá. Mert elmondható róluk az, ami Eleázárról is, hogy végül is nem a küzde...
2022-07-28 19:32:02
1 2 3 ..............4418 4419 ........6627 6628 .......8835 8836 8837 
Címkék: Bűneimet Jézus, Jézus Krisztus, éjszaka pedig, mediterrán étkezés, lecsó alap, napra száraz, nehéz körülmények, környezet sokszor, helyiek ragaszkodnak, házát elsodorta, ember mindenevő, láng meleget, gyógyteákat részesítsük, szervezetnek azokat, nátrium vagy, kávés perceimet, világban lévő, legapróbb dolgokért, paradicsom vagy, tünetek rosszabbodását, ekcéma tehát, gyulladásos állapot, betegségben szenved, harc feladására, nemeslelkű férfiakat, kimondhatatlanul, cselekedeteknek, rosszabbodását, összekovácsolt, fogyaszthatunk, megnevettetnek, befőttesüvegbe, alternatívákat, táplálkozzunk, nyomorúsággal, szolgálatában, nehézségekből, megbocsátotta, következménye, elfogyasztása, emlékeztetsz, étrendünkből, megosztották, valamennyire, bátoríthatja, egészségesen, élelmiszerek, tisztaságára, tapasztaljuk, ragaszkodnak, hányingerrel, eltávolodunk, szervezetnek, törekedjünk, gyógyteákat, elmondhatja, hanyagoljuk, betegségben, indulatokat, gyulladásos, eseményeket, területeken, részesítsük, biztosítják, otthonaikat, rendelkezik,
© 2013 TVN.HU Kft.