Belépés
Krónika 9. rész (azonnali kérdések: koronavírus, napirend után)
... kapcsolatos intézkedései miatt az újpesti önkormányzat több százmillió forint veszteséget szenved el, miközben feladatai megnövekedtek.
Simicskó István (KDNP) a járványhelyzettel kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy az országgyűlési képviselők is önzetlenül segítik az embereket és az időseket.
Az elnöklő Jakab István bezárta az ülésnapot. A parlament kedd regge...
2020-04-06 20:13:21
Koronavírus - Romano Prodi: Az Európai Unió politikai túlélésre játszik, de ez nem lesz elegendő
... kétsebességes Európa lehetőségét, hangoztatva, hogy a kontinens - mint fogalmazott -"latin",vagyis déli térségeinek esetleges leválasztásával, maga Európa szűnne meg.
Franciaországgal kapcsolatban megjegyezte, hogy Párizs nem élt a Brexit kínálta lehetőséggel, pedig rendkívüli szerepet vállalhatott volna az EU vezetésében. "Franciaország azonban nem tudott elszakadni Németor...
2020-04-06 17:42:51
Gereben Lívia májusban már a kispadra is leült volna
... nyilatkozta.
Kiemelte, az elmúlt hónapokban ellenben már nincs meg ez az érzése, és miközben egyre több lett az energiája, már neki is egyre nehezebb otthon maradnia.
A felkészülésével kapcsolatban Gereben Lívia elmondta, többnyire szobakerékpáron edz, valamint a szekszárdiak erőnléti edzője napi lebontásban egyre intenzívebb feladatokat ír elő számára, két alkalommal pe...
2020-04-06 16:52:46
Krónika 4. rész (napirend előtt: koronavírus)
... főpolgármestert, ő erről "hallani sem akart", ehelyett ritkította a BKK járatait, veszélyeztetve a tömegközlekedést használókat.
A járványügyi és a gazdaságvédelmi alapot megteremtésével kapcsolatban elképesztőnek és megdöbbentőnek nevezte, hogy az ellenzék tiltakozik a közös teherviselés ellen és nem akar része lenni a megoldásnak. Ezzel újra csak azzal bizonyítják, hogy nem...
2020-04-06 16:45:53
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: az ingyenes parkolás is a járvány lassítását szolgálja
... sikerült.
A szakember elmondta, hogy a szociális területen, az idősotthonokban dolgozókra is többletteher vár, nekik is kulcsszerepük szerepük van a járvány kezelésében. Ezzel kapcsolatban közölte: a jobb munkamegosztás, valamint a munkaidő és a pihenőidő pontos meghatározására elrendelhető a 24 órás műszak 48 órás pihenőidővel.
Müller Cecília jelezte, a kórházak ellátá...
2020-04-06 13:52:37
Koronavírus - Operatív törzs: a budapestiek tartsák be a kijárási korlátozás szabályait!
... amelyekben korábban személyes jelenlétet írtak elő. Amennyiben ez technikailag nem biztosított, úgy az eljárást három hónapra felfüggesztik - mondta.
A parkolás ingyenessé tételével kapcsolatban hangsúlyozta: az intézkedéssel "nem a közterületekre hívják az embereket", hanem meg kívánják könnyíteni a saját gépkocsi használatát ügyintézéskor.
Kormányrendeletben rögzített...
2020-04-06 13:32:11
Róka Géza: csoda lenne, ha június végéig befejeznénk a bajnokságot
... tudnánk befejezni a bajnokságot és a Magyar Kupát" - jelentette ki a DVSC-nél dolgozó, tavaly decemberben megválasztott sportvezető az MTI-nek, majd hozzáfűzte: az NB I folytatásával kapcsolatban rengeteg a bizonytalanság, minden a koronavírus-járvány terjedésének mértékétől függ. Igyekeznek tartani magukat az európai szövetség (UEFA) - a tagországok részére egyébként nem kötelező...
2020-04-06 10:31:16
Jézus pere az Írások szerint
... azzal, hogy királynak vallja magát, ami a rómaiak szemében ugyancsak egyenlő volt azzal, hogy Jézus az államrend elleni lázadó.
Füleczki István atya a zsidók Messiás-várásával kapcsolatban megállapítja: Jézus személye, viselkedése és megnyilvánulásai nem egyeztek az ő Messiásról vallott elképzelésükkel.
Az irgalmas és könyörületes Jézus, aki új megvilágításba helyezte a ...
2020-04-05 08:40:13
Rendkívüli nagyböjti triduum Hodász Andrással – 3 nap
... ,,Bárcsak széttépnéd az egeket, és leszállnál". Ez nem udvariaskodó imádság, hanem olyan, amely keresztülhatol az egeken, és elér az Isten szívéig.
A harmadik pont az imádsággal kapcsolatban az, hogy tarts ki az imában, főleg nehézségek idején. Sokszor esünk abba a hibába, hogy az imában a vallási tapasztalatot, a vigasztalást keressük. Rögtön azt akarjuk érezni, h...
2020-04-05 08:26:18
Koronavírus - BKK: péntek óta megfelelő szintű a járatok kihasználtsága
...
Azt írták: szombat reggel óta semmilyen negatív visszajelzést nem kapott a BKK sem a járatok esetleges zsúfoltságával, sem pedig azzal kapcsolatban, hogy hétfőtől újra a tanszüneti menetrend szerint indulnak a járatok.
A BKK közölte: sajnálják, hogy az elmúlt napokban nehézségekkel kellett szembenézni az utasoknak a kora reggeli, reggeli csúcsidei közlekedés során néhán...
2020-04-04 19:12:33
1 2 3 ..........1053 1054 .....1579 1580 ......2105 2106 2107 
Címkék: Romano Prodi, Európai Unió, Gereben Lívia, Róka Géza, Hodász Andrással, Simicskó István, Jakab István, Müller Cecília, Magyar Kupát, Füleczki István, ingyenes parkolás, járvány lassítását, budapestiek tartsák, kijárási korlátozás, járatok kihasználtsága, újpesti önkormányzat, járványhelyzettel kapcsolatban, országgyűlési képviselők, elnöklő Jakab, parlament kedd, elmúlt hónapokban, felkészülésével kapcsolatban, szekszárdiak erőnléti, tömegközlekedést használókat, gazdaságvédelmi alapot, ellenzék tiltakozik, közös teherviselés, szakember elmondta, szociális területen, idősotthonokban dolgozókra, járvány kezelésében, jobb munkamegosztás, pihenőidő pontos, kórházak ellátá, eljárást három, parkolás ingyenessé, közterületekre hívják, saját gépkocsi, európai szövetség, tagországok részére, rómaiak szemében, államrend elleni, zsidók Messiás-várásával, harmadik pont, imádsággal kapcsolatban, vallási tapasztalatot, vigasztalást keressük, járatok esetleges, tanszüneti menetrend, elmúlt napokban,
© 2013 TVN.HU Kft.