Belépés
Századvég Alapítvány: a nyugati demokráciákban súlyosan büntetik a képviselői rendbontást
... helytelenül viselkedő képviselőkkel szemben: m...
2018-12-15 14:11:32
Illegális bevándorlás - Szakértő: a humanitárius vízum pótcselekvés
... nem akarnak bevándorlókat fogadni másképp is kifejezhetnék szolidaritásukat. Ezt a megoldá...
2018-12-15 12:51:26
Magyar Idők - Oktatási államtitkár: 2020-tól több mint 166 ezer forint lesz a hallgatói normatíva
... időszakban jelentős béremelések voltak, de a versenyszférában is nőnek a keresetek. "Mindent meg kell tennünk azért, hogy ez a tanári fizetésekben is visszatükröződjön. Mindenki, akinek bármilyen vezetői felelőssége van ezen a téren a kormányban, összehangoltan dolgozik azért, hogy (...) versenyképesek legyenek a pedagógusbérek" - jelentette ki.
Az államtitkár pozitív tendenc...
2018-12-15 09:11:13
Összefogásra szólítottak fel az ellenzéki pártok a fővárosi tüntetésen
... lehetőségét is, Orbán Viktor ezért bármikor a "emberekre zúdíthatja a rendőrséget és a katonaságot" - mondta.
Vadai Ágnes, a DK alelnöke kijelentette, hogy Kövér László házelnöktől bármilyen büntetést elvisel, ha ez az ára a "szabad, demokratikus, európai Magyarországnak".
Az Országgyűlés szerdai ülése szerinte bebizonyította, hogy az ellenzéki képviselőknek nincsenek ...
2018-12-14 19:13:26
Kovács Zoltán: a kormánynak elsődleges az Egyesült Királyságban élő magyarok jogainak védelme
... 27 tagállamnak egyaránt jó.
Annak okán, hogy a csúcs másik fő témája a migráció lehet, a politikus azt mondta, hogy Magyarország számára továbbra is teljes mértékben elfogadhatatlan bármilyen migránskvóta bevezetése.
Magyarország csak olyan megállapodást támogat, ami megállíthatja a migrációt, ehhez pedig elengedhetetlen a külső határok szigorú védelme - mondta.
Arr...
2018-12-14 09:11:34
Buda szívében emeltek szobrot Boldog Brenner János .........
... német eredetű családi neve azt jelenti: lángoló. Egy lángoló fiatal pap volt, lelki naplójában egy helyütt azt írta: ,,Isten tűz, add nekem a te tüzedet!" Másutt azt mondta: Bármilyen sorsot is adsz nekem, Uram, megköszönöm. Brenner, ez a lángoló lelkű fiatal pap, nem ijedt meg a szenvedéstől, a nehézségektől.
A püspök azt is megemlítette, hogy Brenner Jánost lel...
2018-12-14 08:05:17
Terroristák a Parlamentben
... nincs a pulpituson, amit ők zártak le, hogy fel ne juthasson.

És az örök dilemma miatt nem is lesz rend. Mert állandóan a nemlétező demokráciát emlegetjük mi, itt a jobboldalon, bármilyen rendbontás, hazaellenes megnyilvánulás történik. Ha megütik a Miniszterelnököt, az sem baj, mert demokrácia van... s a másik dilemma, hogy ki, mit szól majd, ha rendet teszünk̷...
2018-12-13 18:56:12
Élményajándékban részesült mintegy 50 hátrányos helyzetű család
... mai alkalom ennek a különleges és nagyon fontos együttműködésnek a szép megnyilvánulása" - tette hozzá.
A cirkuszművészet minden korosztályt meg tud szólítani, hiszen családi műfaj, bármilyen korú nézőnek örömet tud szerezni - hangsúlyozta Borsós Beáta, a Maciva Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. ügyvezetője, megjegyezve, hogy a cirkuszművészet tradicionális cirkuszcsa...
2018-12-12 12:51:48
Salvini az EU Izraellel szembeni politikáját ostorozta Jeruzsálemben
... of Israel című angol nyelvű honlap. Salvini hozzátette, hogy az EU az utóbbi években teljesen kiegyensúlyozatlan politikát folytat, "elítélte és szankcionálta Izraelt jobbról és ballról, bármilyen lépést is tett".
Az olasz politikus kedden érkezett Izraelbe, ahol ellátogatott a Jeruzsálem óvárosában lévő Siratófalhoz, a Jad Vasem holokauszt-emlékmúzeumba, és szerda délelőtt ...
2018-12-12 12:01:42
Strasbourgi lövöldözés - Szijjártó: a jelenlegi információk szerint nincs magyar érintett
... éjszaka folyamán strasbourgi képviselet végig kapcsolatban volt a csoportot vezető egyetemi tanárral, aki hajnalban azt mondta, hogy mind a kilencen épségben visszaértek a szállásukra.
Bármilyen magyar érintettség esetén a francia hatóságok azonnal értesítik a párizsi nagykövetséget - közölte Szijjártó Péter.
A külügyminiszter együttérzését fejezte ki az áldozatok csalá...
2018-12-12 10:31:15
1 2 3 ..........2188 2189 ......3283 3284 .....4376 4377 4378 
Címkék: Századvég Alapítvány, Magyar Idők, Kovács Zoltán, Egyesült Királyságban, Boldog Brenner János, Orbán Viktor, Vadai Ágnes, Kövér László, Brenner Jánost, Borsós Beáta, Maciva Magyar Cirkusz, Varieté Nonprofit Kft, Szijjártó Péter, nyugati demokráciákban, képviselői rendbontást, humanitárius vízum, hallgatói normatíva, ellenzéki pártok, fővárosi tüntetésen, kormánynak elsődleges, jelenlegi információk, tanári fizetésekben, államtitkár pozitív, ellenzéki képviselőknek, csúcs másik, migráció lehet, külső határok, lángoló fiatal, lángoló lelkű, örök dilemma, nemlétező demokráciát, másik dilemma, szép megnyilvánulása, cirkuszművészet minden, cirkuszművészet tradicionális, utóbbi években, olasz politikus, csoportot vezető, kilencen épségben, francia hatóságok, párizsi nagykövetséget, külügyminiszter együttérzését, áldozatok csalá, miniszterelnököt, együttműködésnek, versenyszférában, élményajándékban, szolidaritásukat, cirkuszművészet, külügyminiszter, megnyilvánulása, elfogadhatatlan, magyarországnak,
© 2013 TVN.HU Kft.