Belépés
Mi a véleményetek a mammográfiáról?
Kedves Katalin!

Nem értem, hogy mi a kifogásod a bérlakás ellen. Tudom itthon
sokaknak van hasonló nézete, hogy "nem fizetem másét", de
sokkal kényelmesebb és főleg függőség mentes, a bérlakás!
Azt ugyan nem értem, hogy lányaid miért nem támogatnak, de
ez annyira magán ügy, hogy majd eldöntöd magad! Add el a
kéródat, (akár veszteséggel is) s kö...
2018-07-08 15:23:34
Választás 2018 - Karácsony: a kormány csak hazudozni és megfélemlíteni tud
... legkisebb, a többi 11 fideszes vezetésű kerületben működik.
A zuglói lakásrendelet nem teszi lehetővé, hogy magyarországi lakcímmel rendelkező, de nem magyar állampolgárok önkormányzati bérlakást kaphassanak - cáfolta az ezzel ellentétes híreket, jelezve, az ő polgármestersége idején módosították így a szabályokat.
Karácsony Gergely közölte, soha nem mondott olyat, hogy ...
2018-03-31 14:01:49
Március 15. - Vona Gábor 12 pontba foglalta elképzeléseit
... önkormányzatok megmentését ígérte, és igazságot követelt a devizahiteleseknek.
Vona Gábor az elvándorlás megállítását sürgette, ehhez méltó ifjúság- és családpolitikát, otthonteremtési és bérlakás-építési programot kínált.
Azt is megfogalmazta: a multinacionális cégeknek juttatott adókedvezmények helyett a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások termelékenységének növel...
2018-03-15 18:03:23
Jobbik: lépéseket kell tenni a kivándorlás ellen
... utalva arra, hogy az unión belüli munkabérek között elképesztő különbségek vannak, s ez magával hozza a gazdasági elvándorlást.
Dúró Dóra közölte azt is, kormányra kerülésük esetén bérlakás-építési programot indítanának annak érdekében, hogy minél könnyebben és olcsóbban lehessen lakáshoz jutni.
Az identitás témaköréről szólva magyar oktatási és kulturális rendszer kiépí...
2018-01-22 08:24:55
Krónika 3. rész (interpellációk)
... hogyan tegyenek szert saját ingatlanra, aminek demográfiai következménye is van. A panelban élők is "kimaradtak a szórásból" - jegyezte meg a jobbikos politikus, aki újból felvetette a bérlakás-programjukat, ami mindenkinek segítene.
Azt kérdezte: mit üzen a kormány az érintett magyar polgároknak?
Szabó Zsolt, NFM-államtitkár úgy reagált, hogy míg 2010-ben a családi otth...
2017-11-27 15:53:30
Szél: Az ellenzéki pártok egymással vannak elfoglalva
... vidéki felsőoktatási intézményeket. Emellett a párt egyetlen családról sem mond le: programjában minden gyereket vállaló családnak egyforma támogatást, a családi pótlék megemelését, állami bérlakás-program indítását, a fiatalok lakásproblémáinak enyhítését ígéri.
Szél Bernadett beszélt arról is, hogy céljuk működő és ténylegesen ingyenes állami egészségügy megteremtése, miut...
2017-10-05 13:53:19
A Jobbik lépéseket követel a kivándorlás ellen
... értékelése szerint a béreket fel kell zárkóztatni a nyugatiakhoz, s ezt szolgálja az európai béruniós kezdeményezésük.
A lakhatási problémákra egy államilag támogatott szociális- és bérlakás-építési programot, kollégiumi fejlesztéseket és a csok kiterjesztését sürgette.
A jobbikos politikus azt is megfogalmazta, hogy az oktatásban meg kell szüntetni a káoszt és véget kel...
2017-06-19 17:31:06
LMP: törvénnyel kell fellépni a "bérlakásmutyi" ellen
... vagyonhasznosítási jogot sem tennék lehetővé ingyen vagy versengés nélkül.
A képviselő téli kilakoltatási moratórium lejártához kapcsolódóan elmondta azt is: az LMP szükségesnek tartana egy bérlakásépítési alapot, de a magáncsőd intézményét is megreformálnák, hogy az több emberen segíthessen.
Rámutatott: a végrehajtók adatai szerint mintegy 10 ezer lakás vár árverezésr...
2017-03-01 13:42:09
Ezeknek az embereknek nincs annyi idejük
... fizetésüket, hogy megoldást találjanak erre és az ehhez hasonló problémákra.

Nem csak a fizetésképtelen családokat lakoltatják ki egyébként, hanem az önkormányzati szociális bérlakásokban élőket is. Akkor is, ha rendesen fizetnek. Azt is értem, hogy ezek a lakások nem holtig tartó lakhatásra valók, hanem átmeneti időre, 2-5 évre szerződnek a bérlőkkel. Kell a hely a köv...
2016-08-13 21:16:46
József Attila élete (1905-1937)
... újra megerősítették identitástudatát.

Amíg a két gyermek távol volt, édesanyjuk folyamatosan azon munkálkodott, hogy számukra jobb életkörülményeket teremthessen. Szerzett egy bérlakást a Gubacsi úton, majd munka közben súlyos baleset érte, a lábadozás során addig szerzett javai elkallódtak. Etel és Attila 1912. június 19-én tértek haza Öcsödről, bár a család továbbra i...
2016-07-11 17:32:10
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Vona Gábor, József Attila, Kedves Katalin, Karácsony Gergely, Dúró Dóra, Szabó Zsolt, Szél Bernadett, kormány csak, kivándorlás ellen, ellenzéki pártok, embereknek nincs, bérlakás ellen, zuglói lakásrendelet, ezzel ellentétes, elvándorlás megállítását, multinacionális cégeknek, hazai mikro-, unión belüli, gazdasági elvándorlást, identitás témaköréről, panelban élők, jobbikos politikus, érintett magyar, családi otth, párt egyetlen, családi pótlék, fiatalok lakásproblémáinak, európai béruniós, lakhatási problémákra, államilag támogatott, csok kiterjesztését, képviselő téli, bérlakásépítési alapot, magáncsőd intézményét, több emberen, végrehajtók adatai, ehhez hasonló, fizetésképtelen családokat, önkormányzati szociális, lábadozás során, család továbbra, polgármestersége, identitástudatát, multinacionális, otthonteremtési, bérlakásépítési, kezdeményezésük, családpolitikát, adókedvezmények, fizetésképtelen, mammográfiáról, megfélemlíteni, önkormányzatok, megreformálnák, interpellációk, fejlesztéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.