Belépés
Handó: a bíróságoknak alkalmazniuk kell a technológiai újításokat
...
Handó Tünde az OBH Digitális nyílt nap című rendezvénysorozatának záró programján, a Budapest Környéki Törvényszéken (BKT) azt mondta, ha a bíróságok nem alkalmaznák ezeket a technológiai újításokat, akkor az ügyfelek más, gyorsabb, hatékonyabb, olcsóbb elintézési módokat választanának.
Felhívta a figyelmet arra, az informatikai eszközök, lehetőségek használatára úgy ke...
2019-01-21 12:42:01
Ügyvéd: nem lehet azt mondani Matolcsy Györgyről, hogy közpénzt lopott
... Péter az M1 aktuális csatorna péntek esti Híradójának nyilatkozva azt mondta, a Bárándy Gergely szocialista politikus és Matolcsy György közötti, jó hírnév megsértése miatt indult perben a bíróság azt mondta ki, hogy az adott szituációban adott felek között véleménynek minősül, hogy Bárándy Gergely azt mondta, a nemzeti bank elnöke, környezete és családja közpénzt lopott.
Az ...
2019-01-18 18:42:24
Momentum: az ÁSZ politikai megrendelést teljesít, az ÁSZ visszautasítja ezt
... belül minden pártnak meg kell jelentetnie a kampánypénzek felhasználásáról szóló beszámolóját, amit a Momentum nem tett meg.
Ugyanakkor a Momentum és a Párbeszéd sem volt elérhető a bírósági nyilvántartásban megadott székhelyén, így nem tudták bizonyítani, hogy a kampánytámogatást a törvényi előírások szerint használták fel - tette hozzá.
Ezért kezdeményezte az ÁSZ a két...
2019-01-17 15:31:44
Az ügyvédi kamara elnökének szexbotránya borzolja a kedélyeket Izraelben
... kilenc főből álló testületnek, amely kinevezi és előlépteti a bírókat Izrael háromszintű igazságszolgáltatási rendszerében.
A rendőrség azért tartóztatta le szerda reggel, majd a bíróság azért rendelte el házi őrizetét, mert a gyanú szerint néhány évvel ezelőtt elősegítette egy jogásznő bírói kinevezését szexért cserébe.
Azzal is vádolják, hogy hatalmi helyzetével vissz...
2019-01-17 10:31:39
Több lengyel városban tisztelegtek a megkéselt gdanski főpolgármester emléke előtt
... értesülései szerint korábban skizofréniát diagnosztizáltak. A ...
2019-01-14 20:22:59
Négy évet kapott egy cseh nyugdíjas terrorista támadásokért
... fának, de sérülés nem történt, csak anyagi károk keletkeztek.
Jaromír Balda az első cseh állampolgár, akit terrorizmusért ítéltek el Csehországban - mutatott rá Martin Bíly ügyész a bírósági döntés után tartott sajtóértekezletén.
A nyugdíjas a hatályos törvények szerint akár 15 év börtönbüntetést is kaphatott volna, de az ügyész csak négy évet javasolt, mert orvosi vizsg...
2019-01-14 19:03:07
Szállodát alakítana ki a temesvári magyar házban az épület tulajdonosa
... kommunista diktatúra idején államosították, a pártsajtó szerkesztőségeit költöztették bele, és a kommunizmus bukása után sem szolgáltatták vissza. Egy 1990-es elnöki rendeletnek, és egy későbbi bírósági ítéletnek megfelelően azonban az épület első emeletén maradhatott a Heti Új Szó szerkesztősége, amely egyik fenntartójának, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) megyei sze...
2019-01-14 16:42:55
Meghalt a kórházban a megkéselt gdanski főpolgármester
... át, azóta nem volt eszméleténél, és egy, a szív működését helyettesítő készülék segítségével tartották életben.
Korábbi értesülések szerint a késelőt, Stefan W.-t a gdanski kerületi bíróság 2014-ben öt és fél évi szabadságvesztésre ítélte, miután elkövetett négy bankrablást, amelyek során a férfi több száz ezer forintnak megfelelő összegeket vitt el.
Stefan W.-t december...
2019-01-14 16:02:34
Donald Trump: túl egyszerű kiút lenne a rendkívüli állapot kihirdetése
... szükséges költségvetést, és majd csak azt követően tárgyalnának a határfalról.
Trump megjegyezte: számot vetett azzal, hogy a rendkívüli állapot esetleges kihirdetése után a döntését bíróságon megtámadnák, mégpedig a demokratáknak azzal az érvelésével, hogy a déli határokon kialakult helyzet nem teszi indokolttá a rendkívüli állapotot. "Soha nem tudja az ember, hogy mi sül ki...
2019-01-12 07:04:25
A venezuelai parlament nemzetközi támogatását kérik Spanyolországba menekült ellenzéki politikusok
... vissza Spanyolország venezuelai nagykövetét.
A májusi venezuelai elnökválasztást az ellenzéki politikusok csalásnak tartják, mivel a kormány befolyása alatt álló venezuelai legfelsőbb bíróság kizárta az ellenzéki koalíciót a választási folyamatból. Több ellenzéki vezetőt bebörtönöztek, és voltak, akik azért nem indultak, mert nem látták biztosítottnak a tisztességes választás...
2019-01-11 18:01:59
1 2 3 ............307 308 .......460 461 ......613 614 615 
Címkék: Matolcsy Györgyről, Donald Trump, Handó Tünde, Budapest Környéki Törvényszéken, Bárándy Gergely, Matolcsy György, Jaromír Balda, Martin Bíly, Heti Új Szó, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Stefan, bíróságoknak alkalmazniuk, technológiai újításokat, ügyvédi kamara, kedélyeket Izraelben, megkéselt gdanski, cseh nyugdíjas, temesvári magyar, épület tulajdonosa, rendkívüli állapot, venezuelai parlament, figyelmet arra, informatikai eszközök, adott szituációban, nemzeti bank, kampánypénzek felhasználásáról, bírósági nyilvántartásban, törvényi előírások, bírókat Izrael, rendőrség azért, bíróság azért, gyanú szerint, jogásznő bírói, első cseh, bírósági döntés, hatályos törvények, ügyész csak, pártsajtó szerkesztőségeit, kommunizmus bukása, 1990-es elnöki, későbbi bírósági, épület első, szív működését, gdanski kerületi, férfi több, döntését bíróságon, demokratáknak azzal, déli határokon, rendkívüli állapotot, májusi venezuelai, ellenzéki politikusok, kormány befolyása, ellenzéki koalíciót, választási folyamatból,
© 2013 TVN.HU Kft.